שלומלום לכן ;]

../images/Emo118.gifשלומלום לכן ;]

געגעתתיי המוונים טוב אז ככה בטח כולכן שמעתן וראיתן כמוני את הפרסומת על החשיפה של רובוט [רוברטו] וכמו כן ? אני שמחה סופסוף ! אני כ"כ ידעתי שהוא רוצה רק כסף ויש לו לב של אבן ... כן ובנות שלי ? אל תדאגו אם שכחתן יש עוד סוכן ושמו אייל כן והוא לדעתי ה-מלאך והשטן כפי שאתן מנחשות.. ר-ו-ב-ר-ט-ו- XD מה לעשות שזה ככה ? אין אני מזה ידעתי הייתה לי תחושה שמשהו לא בסדר עם היוצור הזה כן וזה לא סתם מה שמאיה אמרה לו יש דרך להגן על עצמו ולמאיה אין אבל אני האמנתי לה שהוא לא שילם לה זה כ"כ מתאים לו כל חייו מתבססים על פלטה ענקית של כסף ! חחחח הגזמתתי נכון ? אבל מה לעשות עם האמת צריך להתמודד ! חח ועוד דבר שרציתי לספר חלמתתי שלושה חלומות שקשורים לבויז אחד עליי ועל אדם חח כן שאני וכול הבויז אנחנו בפסטיגל ורק לי ולאדם משעמם ואני והוא צוחקים מדברים מה שלא תרצו :D חח ככן מווזר אבל עוד יותר מווזר ככה אני כזה בבית שלי פתאום אני כזה מציצה מהחלון [ויש לי בית קרקע] אז פתאום אני רואה את הגיימבויז את כולם ואני דופקת צעקה אושרי שרון אדם .. ואתן רואות אוושרי כן אושרי רץ לכיוון הבית שלי ושרוני היה אחרווןן כאילו לא אכפת לו ולאוושיץ כן ..חח זה לגמרי ההפך ואתן קולטות אושרי טיפפס מעל הגדר הזאתי שמפרידה בין הכבישים אייזה חמווד ואני מדברת עם נוללי..חיחי חלום הזזזזזזוי לגממררי ועוד חללוום משוללב חח שהיתתה הופעה של הבויז וההיתי עם בנות מהכיתה ומהפנימייה והיו מללא וזו הייתה הופעה פתוחה כזאתי אז קיצר אדם כל שנייה מפה לשם קופץ ומתרוצץ לו ואני תפסתי אותו ואמרתי לו ככה קלטו : "שיכפרעללייייייייך אדדדדדם אני אווהבת אותך חמוודי שללי אתה" חחחחחח זהוו, בנות ? שיהיה לכן שבוע טוב והמשך לימודים מוצלחים כן הגיע הזמן להשקיע ! אוהבת אתכן המון וסורי שוב על חפירה-חפירה אוהבת כמו תמיד סתוונית .

../images/Emo110.gifחחחחחחח סיתוששש

חולה עליךך נשמה
שיכפרעל אדם שלייייייייייייייי אעאעאע איזה חלום כפרעליוו נשמה שלי חחחחחחחחחח לאב יו כפרעעע
...

../images/Emo118.gifחח מה לי ואביחי ?

אולי אני פעם אחת אחלום על ה "ביחי ביחי צחוק של ? פ-ס-י-כ-י XD " חח סתם לב לב שללי אל תקחי ללב אוהבת אותך יפפשללי :]

למעלה