שאלון

sukrazit

New member
יואוו נחמדד

*תתנו לו צ'אנס? בטח *אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז תלך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)? כן *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב? אינלי מושג XD *איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה? לא יודעת :O *אין בכלל מלאכים בשמיים? נראלי שיש *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת? אני כאן אבל אני לא מנשקת. *ונכון את רוצה לאהוב? ברוררר *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים? בשמיים *לפעמים חלומות מתגשמים? כן *אהבה היא שיר לשניים? כן *זוכר את נובמבר? לא ממש.. *אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא? לא או שכן? *תבואו למסיבה של הפיג'מות? ברורר *אתה עוד תגלה את העולם? הלוואי *יש כאב יפה שעובר מהר? לא *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה? באמת למה?? *יש לך חולשה לרקדנים? לא *אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם? לא.. *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר? אינלי מושג. *התנשאי לי אהובה? לאאא :O *לכל האהבות יש סוף והתחלה? כן! *בא לך לצעוק "אני פרחה"? לא ממש טוב נו אז כן!! יש לכם בעיות?

מיטלי 201

New member
עונה לשחרררר

*תתנו לו צ'אנס? *אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז תלך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)? יש מצב (שיר יפה) *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב? לא יודעת כנרה אלוהים *איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה?מי אמר שזה נכון *אין בכלל מלאכים בשמיים?יש יש *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת?תלוי את מי *ונכון את רוצה לאהוב?כן אני תמיד אוהבת :) קיטשית כן *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים? בשניהם מה למה זה סותר *לפעמים חלומות מתגשמים? כן *אהבה היא שיר לשניים? לא תמיד לצערי *זוכר את נובמבר?כן... בלונים בלונים בתקרה... *אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא? כן!!! *תבואו למסיבה של הפיג'מות? כן!!! *אתה עוד תגלה את העולם?אולי אבל לא נראה לי *יש כאב יפה שעובר מהר? יש *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה?כי לא תמיד אהבה טובה והרבה פעמים היא מכאיבה... *יש לך חולשה לרקדנים? ככה ככה *אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם?כן די איזה נוסטלגיה שחרוני *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר? שאלה טובה *התנשאי לי אהובה?אמ.. בא לך? *לכל האהבות יש סוף והתחלה? לא *בא לך לצעוק "אני פרחה"? לא למה לי? תתנו לי משהו? אם כן אז אולי תודה זה נחמד

I am IRiTooSH

New member
עונה../images/Emo9.gif

*תתנו לו צ'אנס? כן *אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז תלך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)? תלוי מי זה>< *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב? לא יודעת. אמאבא? *איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה? החיים מוזרים לא? *אין בכלל מלאכים בשמיים? יש. *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת? אע? *ונכון את רוצה לאהוב? כן *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים? בשמיים. *לפעמים חלומות מתגשמים? לפעמים. *אהבה היא שיר לשניים? מקווה מאוד.. *זוכר את נובמבר? לא.XD *אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא? כן
*תבואו למסיבה של הפיג'מות? כןןןןןןןןןןןן
*אתה עוד תגלה את העולם?אם אני ארצה או לא ארצה
*יש כאב יפה שעובר מהר?לא ממש *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה? כי הוא טיפש? *יש לך חולשה לרקדנים? לפעמים.. *אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם?מי יודע? *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר? שאלה קשה. *התנשאי לי אהובה?כן~ *לכל האהבות יש סוף והתחלה? מקווה שהסוף הוא במוות. *בא לך לצעוק "אני פרחה"? לא~^%&#$# הודגש באמצעות מדגישומטיק

מגניב D:

*תתנו לו צ'אנס? אין צ'אנסים.. *אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז תלך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)? לא *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב? הטיפשים
*איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה? כל הכבוד לה.. *אין בכלל מלאכים בשמיים? כי אני כאן ממש בינתיים
*נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת? כאן אולי, מנשקת לא
*ונכון את רוצה לאהוב? לא *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים? בשמיים
הו, שמיים .. *לפעמים חלומות מתגשמים? אם מאמינים בהם! *אהבה היא שיר לשניים? כן *זוכר את נובמבר? כן
*אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא? כמו שזה עכשיו... לא
*תבואו למסיבה של הפיג'מות? כןכןכן *אתה עוד תגלה את העולם? לא נראה לי *יש כאב יפה שעובר מהר? בהחלט *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה? מי אמר שהיא צריכה להיות כזו?
*יש לך חולשה לרקדנים? ורצוי שיהיו הומואים
*אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם? עוד לא. *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר? לא יודעת מי אני
*התנשאי לי אהובה? אני נגד חתונות
*לכל האהבות יש סוף והתחלה? רק סוף יש להן. [הו, האופטימיות] *בא לך לצעוק "אני פרחה"? אוי, לא

../images/Emo42.gif'ני

*תתנו לו צ'אנס? לא *אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז תלך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)? כן *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב? רק הוא P: *איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה? לא יודעת :0 *אין בכלל מלאכים בשמיים? יש יש *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת? לא
*ונכון את רוצה לאהוב? אני אוהבת
*(אומרים) היא חיה בשמיים או בים? בים *לפעמים חלומות מתגשמים? כן *אהבה היא שיר לשניים? ברור *זוכר את נובמבר? לא *אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא? כןכן
*תבואו למסיבה של הפיג'מות? לא *אתה עוד תגלה את העולם? כן *יש כאב יפה שעובר מהר? לא *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה? אהבה תמיד טובה *יש לך חולשה לרקדנים? לא *אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם? כן
*מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר? אני.. זאת אני ^^ *התנשאי לי אהובה? לא *לכל האהבות יש סוף והתחלה? לא *בא לך לצעוק "אני פרחה"? את פרחה

Black Balloon

New member
../images/Emo79.gif

*תתנו לו צ'אנס? לע
*אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז תלך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)? רק אם זה הדדי :) *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב? אף אחד *איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה? באמת שאין לי מושג, תשאלו אותה
*אין בכלל מלאכים בשמיים? לא, אין.. *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת? אני כאן, אבל לא מנשקת כרגע P: *ונכון את רוצה לאהוב? כן :( *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים? בים *לפעמים חלומות מתגשמים? רק לעיתים נדירות *אהבה היא שיר לשניים? לא תמיד *זוכר את נובמבר? כן, הוצאתי ת.ז בנומבר.. P: *אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא? לא, כי הוא לא קיים.
*תבואו למסיבה של הפיג'מות? תמיד!! *אתה עוד תגלה את העולם? אם תרצה או לא תרצה *יש כאב יפה שעובר מהר? לא *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה? כי זו אהבה
*יש לך חולשה לרקדנים? לא, אבל לאנשים יפים כן. *אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם? אני אפילו לא יודעת את השם שלך P: *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר? לך לפסיכולוג
*התנשאי לי אהובה? אבל אני אפילו לא יודעת איך קוראים לך! *לכל האהבות יש סוף והתחלה? כן *בא לך לצעוק "אני פרחה"? כל הזמן ^^

למעלה