משאל!

DAN1EL

New member
../images/Emo118.gifמשאל!../images/Emo118.gif

תענו בבקשה:
הדמות שאתם הכי אוהבים?
הדמות שאתם הכי שונאים?
הדמות שהכי מצחיקה אותכם?
הדמות שאתם הכי מזדהים איתה?
הדמות הכי מיותרת לדעתכם?
הדמות הכי חשובה?
העלילה הכי מעניינת עד עכשיו? מכל הפרקים?
העלילה הכי מיותרת?
השחקן הכי טוב?
השחקנית הכי טובה?

תשובות...

הכי אוהבת-ליה הכי שונאת-אודי הכי מצחיקה-קובי הכי מזדהה-לא יודעת..... הכי מיותרת-שחר עדן(לא תורם כלום לעלילה, לא בגלל שזה עופר שכטר הוא דווקא חמוד...). הכי חשובה-ליה וירון(סביבם העלילה). העלילה הכי מעניינת-ירון וליה(שוב... סביבם העלילה). העלילה הכי מיותרת-שירן וזיו. שחקן+שחקנית הכי טובים-גיא אריאלי ולירון וייסמן(אני חושבת שהם הוכיחו את עצמם בפרק אתמול ובכלל בסידרה... גם רון שחר שחקן טוב...).

DAN1EL

New member
אני אתחיל:

הכי אוהב את ריקי
הכי שונא את זיו ושחר
ריקי הכי מצחיקה אותי
זיו הכי מיותר!
הדמות הכי חשובה היא אפי
העלילה הכי מעניינת זה כל הסיפור עם אלפסי וגנגנה
העלילה הכי מיותרת זה הרומן של ירון וליה....כאילו, אני יודע שעל זה מבוססת כל הסדרה, אבל זה פשוט לא מעניין אותי! הם גם כל כך מעצבנים עם כל ההתבכייניות שלהם...
השחקן הכי טוב זה ירון עצמון (אפי) וניר לוי (קובי)
השחקניות הכי טובות זה איילת מרגלית (נירה) ויעל שרוני (ריקי) - האמא והבת!

bonita14

New member
תשובות...../images/Emo60.gif

1. הדמות שאני הכי אוהבת - ריקי
2. הדמות שאני הכי שונאת- אודי ונירה
3. הדמות שהכי מצחיקה- ריקי
4. הדמות שאני הכי מזדהה איתה-רותם 5. הדמות הכי מיותר לדעתי- יעל 6. הדמות הכי חשובה- ליה וירון 7.העלילה הכי מעניינת- עכשיו כשהכל מתגלה.. 8. העלילה הכי מיותר- לא יודעת... 9.השחקן הכי טוב- גיא אריאלי 9.השחקנית הכי טובה- ריקי

ת../images/Emo41.gifש../images/Emo41.gifו../images/Emo41.gifב../images/Emo41.gifה

הדמות שאתם הכי אוהבים? רותם הדמות שאתם הכי שונאים? אודי
הדמות שהכי מצחיקה אותכם? שירן הדמות שאתם הכי מזדהים איתה? רותם..כי היא לא מוותרת על מה שהיא רוצה ((זיו)) הדמות הכי מיותרת לדעתכם? יעל..
הדמות הכי חשובה? ירון וליה..דהה... העלילה הכי מעניינת עד עכשיו? מכל הפרקים? היו הרבה
כל פרק יש משו חדש! העלילה הכי מיותרת? לא יודעת השחקן הכי טוב? ירון השחקנית הכי טובה? רותם

התשובות שלי:

הדמות שאתם הכי אוהבים?רותםםםםם הדמות שאתם הכי שונאים?אודי הדמות שהכי מצחיקה אותכם? רותםםםםם הדמות שאתם הכי מזדהים איתה? ת'אמת עם אף אחד הדמות הכי מיותרת לדעתכם?אף אחד בעייני לא מיותר הדמות הכי חשובה?ליה וירון כמובן... העלילה הכי מעניינת עד עכשיו? מכל הפרקים?הקטע עם ירון ומישל שסיפרה לו את ה... העלילה הכי מיותרת?בעייני לא היה בינתיים משהו מיותר (או ששכחתי??.) השחקן הכי טוב?בעיניי רון שחר (ארז) משחק מדהיםם ומהבנות לירון וייסמן (ליה) משחקת טוב. השחקנית הכי טובה?נירית קופל (רותם) בעייני היא שיחקה מדהים בקטע שזיו הביא אותה לבית שלו ושל שירן כשהיא הייתה חולה

טלוש13

New member
גמנייי

הכי אוהבת - שירנוש ואפייי המתוק! שונאת - אודי!! הכי מצחיק אוצי - רייקי!! הכי מזדהה..אמממ לא ממש יודת הכי מיותרת - ענבר.... כי חשובה - ליה כי היא מרכז כול הדברים! העלילה הכי מעניינת - פרשת ארז והסמים! וכמובן הרומן של ליה וירון העלילה המיותרת - כול הקטע עם ההפלה של ענבר ואת זה שרצו לקחת את אפי לאנשהו השחקן הכי טוב - ארז השחקנית הכי טובה - אפרת בוימולד

מיכל1082

New member
שלי ../images/Emo3.gif

הכי אוהבת-ליה המתוקה
הכי שונאת-אודי הכי מצחיקה-ריקי הכי מזדהה-ליה הכי מיותרת-שחר עדן הכי חשובה-ליה וירון
העלילה הכי מעניינת-ליה וירון
העלילה הכי מיותרת-קובי ויעל (מה זה הזיווג המגעיל הזה?
) שחקן+שחקנית הכי טובים-גיא אריאלי ולירון וייסמן... אני מורידה בפניהם את הכובע, אני צוחקת איתם, בוכה איתם.... גם איילת מרגלית שחקנית ממש טובה

HaDaRoSh

New member
תורייייי

ריקי
בתיה ויעל
ריקי וקובי
לא יודעת תומר ובתיה
ריקי
העלילה של קובי וריקי
לא יודעת אפי
ריקי ורותם
(איזה משעממת אני הרב זה ריקי חחחח)

MrJacKasS

New member
תשובות ../images/Emo104.gif

הדמות שאתם הכי אוהבים? ריקי הדמות שאתם הכי שונאים? נירה הדמות שהכי מצחיקה אותכם? ריקי, ארז הדמות שאתם הכי מזדהים איתה? ארז הדמות הכי מיותרת לדעתכם? ענבר הדמות הכי חשובה? ירון העלילה הכי מעניינת עד עכשיו? מכל הפרקים? קובי-ריקי-אלפסי-גנגנה-משטרה העלילה הכי מיותרת? סוניה-אפי-מישל השחקן הכי טוב? רון שחר (ארז) השחקנית הכי טובה? יעל שרוני (ריקי)

shani yakovian

New member
ת../images/Emo39.gifש../images/Emo39.gifו../images/Emo39.gifב../images/Emo39.gifו../images/Emo39.gifת

ירון
נירה
אפי
(מזדהים) לא יודעת
בתיה
ליה
ריקי וקובי , ליה וירון
אודי ויעל
קובי, ירון, אפי
ריקי, ליה

m G m

New member
ועכשיו תורי ../images/Emo13.gif

הדמות שאתם הכי אוהבים? רותם
הדמות שאתם הכי שונאים? אודי ונירה
הדמות שהכי מצחיקה אותכם? ריקי
הדמות שאתם הכי מזדהים איתה? רותם
הדמות הכי מיותרת לדעתכם? יעל (לא שאלו את זה לא מזמן
)
הדמות הכי חשובה? ליה וירון
העלילה הכי מעניינת עד עכשיו? מכל הפרקים? ההפללה של ירון
העלילה הכי מיותרת? ההטרדה המינית של יעל (WTF
) השחקן הכי טוב? אפי וקובי
השחקנית הכי טובה? ריקי

shirakl

New member
התשובות שלי../images/Emo47.gif

רותם
נירה
אפי
רותם
אודי
ירון
יש הרבה...קשה לבחור
הסמים של ירון נראה לי...
ירון עצמון (אפי)
יעל שרוני, נירית קופל, חגית דסברג (בסדר הזה).

למעלה