כחול לבן

ע פ ר ל ה

New member
הייתי...

שמה אותו בחדר כמדובב או כמעודד... מה רע? מוסיקת רקע תוכית? עשי בו שימוש נכון מיידל'ה.

יערית

New member
../images/Emo6.gif

לדעתי הוא צריך לקבל תפקיד חשוב יותר,למה למלא אותו?

Mastul4u

New member
שתי תרנגולות מקשקשות בלול...

שואלת האחת , ראית את צילה לאחרונה? עונה השניה כן מסתובבת בדיזנגוף..... על הגריל........ יאללה מיציתי סייסטה............. סאלמאת ואילה ליקה

iritm22

New member
נסי סקס בשלושה אולי ישתוק התוכי...

הרגת אותי מצחוק עם הסיפור על התוכי.. לא מפסיקה לצחוק לרגע.. תגידי להורים שלך שיש באאג.. בתוכי.. הגיע מקולקל

ערסlight

New member
סיפור

אמא אחת גידלה שלושה בנים לבד ובעבודות דחק. הבנים התבגרו, התעשרו והחליטו לצ'פר את האמא שלהם על חייה הקשים. הראשון קנה לה בית עם גינה. השני הצמיד לה לימוזינה עם נהג והשלישי הוציא הון על תוכי נדיר שדובר שבע שפות שיארח לה חברה. במפגש המשפחתי הבא, האמא מודה לבניה על נדיבותם. הבית יפה ונח, האוטו לוקח אותי לכל מקום והנהג ממש מנומס, והעוף... היה ממש ממש טעים.

רות 2

New member
עזבי אותנו מהתוכי.....

תמקדי אותנו בעיניין ...הצעצועים החדשים....

צעצוע של סיפור

יש לך צרות של עשירים,העיקר יש לך צעצועים לשחק בהם.ראיתי פעם סרט שקראו לו,מה ראו עיני החתול. ובכן מה ראו עיני התוכי? מעניין. תוכי יוסי או תוכי דוס?

pdan

New member
תותחית!הרגת אותי לגמרי

האקס שלך גם תותח חיית מחמד ב6000 שח! וואלה מעניין מה הוא קנה לך באירועים מיוחדים?את תמיד יכולה להגיד להורים במקרה עם תקלה שזה מה שהאקס שלך מלמד אותו לעשות כל היום מה איכפת לך תפילי עליו את התיך ותמשיכי להנות מתענוגות החיים דן

דמדומים

New member
ניסיתי לזכור את שם הסרט

ומכוון שלא שוכח שום דבר,מסתבר לא ראיתי אותו מהתחלה.

למעלה