כחול לבן

Lips Inc

New member
../images/Emo118.gif כחול לבן

אני משתגעת
האקס קנה לקטנה תוכי ליום ההולדת (מסתבר שבילוי בצפארי עלה לו הרבה יותר מכרטיס כניסה ובמבה) ועכשיו אני תקועה עם גוש נוצות חרמן בשווי 6000 ש"ח. אתמול בלילה, אני והחברה שלי שיחקנו בצעצועים החדשים שקנינו
ומדי פעם הצצנו במסך הטלויזיה כדי לקבל השראה מאיזה סרט כחול. כשהכל הסתיים והשתקתי את קופסת הקסם אני שומעת את התוכי מחקה בצורה מעוררת כבוד את כל הצלילים שהוא שמע. אההה אוווו יססססס... והוא לא מפסיק. כל היום הוא גונח ונאנח כאילו פולינזיה בכבודה ובעצמה מוצצת לו. הבת שלי תגיע היום בערב אבל איתה אני כבר אסתדר. הבעיה היא ההורים שלי שמגיעים גם הם לארוחת ערב. אם התוכי הזה לא ישתוק בקרוב אני שוקלת להגיש להם אותו כמנה עיקרית. יש למישהו מתכון לתוכי ממולא?

עד חצי המלכות...

בקיצור למלך אחד היה חמור שלא צוחק מכלום והמלך הציע פרס נכבד למי שיצליח להצחיק אותו מכל רחבי הממלכה הגיעו אנשים וניסו את מזלם אך....גורנישט יום אחד מופיע אחד קטנציק ורוצה לנסות המלך המיואש נתן לו הוא הולך לחמור ולוחש לו משהו באוזן ופתאום החמור מתחיל להתגלגל מצחוק פשוט נפל מהרצפה לכסא המלך נדהם ואומר לקטנציק..אם תצליח לגרום לו גם לבכות אני נותן לך את הנסיכה לכלה הקטנציק לוקח את החמור לפינה...והחמור פורץ בבכי אדיר המלך נדהם לחלוטין פונה לקטנציק ושואל תגיד איך גרמת לו לצחוק? הקטנציק עונה...אמרתי לו שיש לי יותר גדול משלו המלך שואל ואיך גרמת לו לבכות?????????????? הקטנציק... הוכחתי לו

deena

New member
כן, ממלאים טלה בעוף.

(אחרי שמסיימים לשחוט את הטלה)

דינה

אני זוכר שמיכלי התלהבה ממתכון אחר... וחוץ מזה את צלעות הטלה שהיו שמורות לשתי אורחות מאוד חשובות שהיו אמורות לעשות פה שבת...אתמול כבר עשינו על המנגל.

Mastul4u

New member
שמע אח שלי.....

הייתי במוסקבה במסעדה אוזבקית ומה שהחברה האלה יודעים לעשות לצלעות טלה בחיי לא ידעתי שניתן לעשות....... מסטול שמזהיר אותך לא להצפין יותר מידי

deena

New member
שניים? עכשיו זה שניים?

אחי, אתה עובד מהר מדי בשבילי.

Mastul4u

New member
רעיון נפלא לבשל אותו....

אני שמעתי על אחת שהיה לה בדיוק תוכי כזה, אבל ממש ממש כזה... מהקריזה היא ירתה בו בראש... וזרקה את הגופה שלו לבית השמוש.... ככה בערב שהלכה לשרותים שמעה קול חלוש אומר " יש אלוהים יש אלוהים" התכופפה וראתה את התוכי לוחש לה עוד משהו....בשקט ירדה למטה.... עוד.... עוד...... ושמעה ת'תוכי אומר... אם את חיה עם חור כזה גם אני אחיה עם חור בראש.....

Kטלנית

New member
../images/Emo70.gifיש לי פתרון

השימי מהר את השיר "מהלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב" של מה קשור הילדה שלי הקטנה בקושי יודעת לדבר אבל היא שרה מה
מה
תני לזה צ'אנס

Kטלנית

New member
../images/Emo4.gif

רק אמרתי את השם של השיר והוא נתקע לי בראש ובלי שליטה אני מזמזמת אותו בגירסה החדשה שלי אני לא עופרה חזה אני לא נורית גלרון אני לא יהודית רביץ בטח לא שרהל'ה שרון אני לא יפה ירקוני ולא שירי מימון אני לא אחינועם ששרה לאפפיור אבל אני שרההההההההההההה מהלבבבבבבבבבבבבבבבבב מהלבבבבבבבבבבבבבבב את חייבת לשים לו את זה על לופ נש'בעת לך זה יעזור

תני לו את הצעצוע וזה כבר יעסיק אותו

עד שיתעלף ולא תדאגי שההורים יגיעו כמו כן שימי עליו כיסוי (על הכלוב) ככה הוא יבין שעכשיו הוא יכול להתעסק עם עצמו בשקט

למעלה