היי אני חדש! ויש לי שאלה: לאן נעלמה לורי, אחות של אריק? קיטי פורמן שולטת!
D DAN1EL New member 1/7/03 #1 ../images/Emo118.gifהיי אני חדש! ויש לי שאלה: לאן נעלמה לורי, אחות של אריק? קיטי פורמן שולטת!
P popit New member 1/7/03 #3 ברוך הבא! ברוך הבא לפורום!!! כנראה שבמציאות פיטרו אותה, אפילו השם שלה כבר לא בכותביות נראה לי... אם אתה רוצה ספויילר עליה תרד למטה(מי שלא רוצה שלא ירד!): בעונה 5 באמצע היא חוזרת והיא נחמדה, תאמין או לא... וכנראה שהיא תופיע גם בעונה 6...
ברוך הבא! ברוך הבא לפורום!!! כנראה שבמציאות פיטרו אותה, אפילו השם שלה כבר לא בכותביות נראה לי... אם אתה רוצה ספויילר עליה תרד למטה(מי שלא רוצה שלא ירד!): בעונה 5 באמצע היא חוזרת והיא נחמדה, תאמין או לא... וכנראה שהיא תופיע גם בעונה 6...
D DAN1EL New member 1/7/03 #4 ../images/Emo118.gifאה תודה... אולי היא נעלמה כי היא הלכה לבית ספר לקוסמטיקה?
מ מתוקה777 New member 1/7/03 #6 ברוך הבא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוקיי אני לא יודעת למה היא נעלמה אשמח אם גם לי יענו כי זה כל כך פתאומי איך שהיא עזבה
ברוך הבא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוקיי אני לא יודעת למה היא נעלמה אשמח אם גם לי יענו כי זה כל כך פתאומי איך שהיא עזבה
B BiRd Of PrEy New member 1/7/03 #7 ברוך הבא../images/Emo9.gif אמרו כבר איפשו פה בפורום שפיטרו אותה בגלל בעיית סמים..
נ נילס האוסטרי New member 1/7/03 #8 ברוך הבא!../images/Emo8.gif ותגידו מאיפה הכנסתם לכם לראש שלורי לא נמצאת בסרטון פתיחה? כי היא כןן!! אתמול ראיתי אותה! בעעעעע
ברוך הבא!../images/Emo8.gif ותגידו מאיפה הכנסתם לכם לראש שלורי לא נמצאת בסרטון פתיחה? כי היא כןן!! אתמול ראיתי אותה! בעעעעע