קוצצת ציפורניים
New member
../images/Emo118.gifהיי אני חדשה
פה יש את התשובות לשאלון הקצר!
שיר שמתנגן ברקע: הפרסומת של נט וויז'ן ספר קצת על עצמך: לידור, בת 11.7 ילדה עם יציאות מוזרות, משתגעת לעיתים קרובות, בעלת חוש הומור, אמיצה, הרפתקאנית, שונאת פקאתות. מחשבה שעוברת בראש: יש 2: 1- אני אספיק למלות את השאלות הזה עד ארבע וחצי? 2- מה יהיה גורלי ב-21 לחודש?! מה עשית היום?- נשמתי! (בעיקר) חוץ מזה, השתעממי... שום דבר מיוחד חוץ מזה... מה תעשה מחר?: כנ"ל היום... חשק ל...: מכונת זמן. מה המידה שלך בנעליים? 39-40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?: דוליז איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בארץ, תל אביב ככה. מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולדדדדדדדדדד מה אתה הכי שונא לאכול? כל מה שהוא לא טעים לי (ויש הרבה- כל מה שלא עשוי משוקולד/בצק) מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? נתתי מכות לסוס זקן (הוא נפל- לא ידעתי שהוא חלש!!) מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? נתתי מכות לסוס זקן.... מה הצבע האהוב עלייך? שחור!! מה הצבע השנוא עלייך? ורוד!! מה המקצוע האהוב עלייך? בבצפר? כלכלת בית (בישול) מה המקצוע השנוא עלייך? זה"ב, היסטוריה, ג"ג... איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?: שיעמום אחד גדול... עיר/ים אהובות: אילת מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? פיה על נדנדה כזאת- משו חבל על הזמן.. איפה חגגת יומולדת אחרון? בקניון איך אתה הכי אוהב לבלות? רכיבת סוסים/ לונה פארק עם מי אתה הכי אוהב לבלות? אמא/ שתי חברות (ספציפיות) מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 22:30 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא. יש לך חברים מחוץ לכיתה? בערך...
ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא.. :-O מתי פעם אחרונה שבכית? 5.6.06 מדוע? אני לא ממש יודעת איך להגיד את זה, פתאום היה לי מצברוח רע, ולאט לאט נכנסתי יותר ויותר לדיכאון- ואז התחלתי לבכות. ראית בחנוכה את הפסטיגל? כן את מי היית לוקח לאי בודד? אמא שם מיוחד לבן? ידידיה שם מיוחד לבת? השם הכי מיוחד שאני מכירה הוא לידור
מאכל אהוב: שוקולד מאכל שנוא: הרבה דבר אחרון שאכלת: ענבים בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? טבטי (יואב) איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?דברים שחורים מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר והנסיך חצוי הדם (עכשיו אני קוראת שוב את החמישי) אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? אמ.. הארי פוטר וגביע האש אהבת? מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אח שלי... על מה דיברת איתו? על כמה הוא אידיוט מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? ילדים מהכיתה מה הדבר האחרון שקנית? ארטיק כמה הוא עלה? 2 ממי הsms האחרון שקיבלת? אמא שלי..נראה לי
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אבא שלי או אמא שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? בסדר יש לך שם שני? אם כן מהו? אין לי, אבל יש לי כינוי שמבחינת כמה אנשים זה השם היחיד שלי- פיקאתו (בלי הצ') אתה קרוי על שם מישהו? מי? אף אחד אתה אוהב ילדים קטנים? מגיל 8 ומטה? לא!!!!!!!!!!! (רק תינוקות מגיל שנה ומטה) בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 20 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? גוף ובפנימיות? עצבנות... איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? עצבנות אצל חברה אחת וביקורת עצמית חברה שניה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? חברה שלי- נעה למה? יש לה סימס, כל התוספות, ולפטופ!! מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אלוהים מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? טל/ שיר מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: רוצה להיות רקדנית מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש מלא, שהודיעו לי שהזוג הראשון בכיתה קיים, שמישהו ביקש ממני נשיקה, שרכבתי על פפסי (עזבו) את מי אתה רוצה לידך עכשיו? כמה ילדים מהכיתה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? הומ... מה עושה לך טוב? לראות אנשים שאני אוהבת מאושרים עד הגג מה מעצבן אותך? שכשאני מגיעה להישג טוב מאוד במשהו תמיד יש את אותו אחד שעובר אותי בקצת!! מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף/פלא' איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? שעון!! אני נכה בלעדיו מה היית לוקח לאי בודד? סירה XD המלצה לסרט: הארי פוטר- כולם תוכנית טלוויזיה? השמינייה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אני אוהב אותך איך את/ה מתגבר על באסה? מחשב- סוחף איפה היית רוצה לבקר בעולם? דיסנילנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? שיגעון איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ איזה חג אהוב עליך?פסח ופורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי מי ועל מה חיית מחמד: יש לי כלב, חתולים, תרנגולות, אפרוחים, נחשים... לפני איזה חודש היתה לי גם ארנבת.. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לראות אנשים שאני אוהבת מאושרים עד הגג מה את/ה אוהב/ת לעשות? לפתור תרגילים בחשבון!!! נו זה לא ברור?! מחשב וכל מה שקשור למחשב... מקומות בילוי מועדפים: לונה פארק/ חוות סוסים את/ה אוהב/ת להיות בבית? תלוי מה האופציה השנייה... מה השם הראשון שעולה לך בראש? שיר את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית- לגמריי את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא החיים טובים לדעתך? לבוש: מה שלא יהיה- שיהיה שחור! (רק לא שלייקס/ אוורולים /מיני) מאכל אהוב:שוקולד שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: אין סרט אהוב: הארי פוטר- כולם גלידה: וניל עם עוגיות עיר בעולם: נוי יוק ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אחרוש על האינטרנט שיר שאתה שומע כרגע...: עולם של חלומות עדיין לא כואבות לי היידים
פה יש את התשובות לשאלון הקצר!