ג'קו חוזר

juanes

New member
שיר יפהפה

ואני אומרת את זה באמת באובייקטיביות, בחיי. הכי כיף לשמוע סוף סוף את ג'קו, בחומר המקורי שכל כך חכיתי לו... אני כבר יכולה לראות איך ג'קו מופיע עם השיר הזה... חזרה מתוזמנת להפליא. יש למה לחכות

אני אולי בשרשור הלא נכון, אבל לא

נכנסתי כמה ימים, וממש לא אכפת לי... שונית מלאן ת'לפים מזלט"ים... הרבה אושר... אני יודעת שאני מאחרת... אבל מאחלת לך את כל הטוב שבעולם וכל מה שחשקה נפשך, בריאות ואושר... ו... איזה שיר... זואי השמיעה לי אותו בטל' ובחיי שעצרתי בצד כדי להקשיב, כל כך התרגשתי... זה ג'קו טהור!!! אני כל כך שמחה בשבילך ג'קו!!! וזאת ששרה זו מורן לדעתי... ימים יגידו ביי נשיקות אוהבת אתכן ומתגעגעת...

שונית 7

New member
ללי תודה לך.את לא מבינה כמה חשובה

לי דווקא התגובה שלך!!! את בטוח מבינה אותי
וכן...זהו ג'קו טהור עם החותמת הייחודית שלו. שיר שלו לא דומה לשום דבר אחר בטח לא בארץ!!!!!

שונית 7

New member
לויודעת!כל מיני השערות:דווקא חשבתי

שחלק שרה מאיהכי יש שם קטע קשה עם עליות וירידות שמי שביצעה אותו מגיע לה קצת יותר קרדיט ממה שקיבלה. וד"א אמרתי שהסגנון שלו לא מזכיר לי שום דבר ברץ אבל נזכרתי שיש משהו באיכויות המלודיות של מתי כספי וגרוניך שכן מזכירים

דורית41

New member
ראיתן שפורסמו המלים ב"קשת"?

ויש עכשיו כותרת:ג'קו מגיש".הם חושפים את השיר בשיטת הסלאמי.

תודה לי.. ../images/Emo13.gifנקרא לך "השולפת"../images/Emo150.gif

מאפה את מוצאת את כל הכתבות האלו ? ועוד כ"כ מהר,ממש יותר זריזה מגוגל חח.. אולי נציע להם אותך כמנוע חיפוש חלופי
הכתבה הראשונה נשמעה של מישהו ממש תומך, אולי קורא סמוי בפורום
והשניה גם סבבה!

שונית 7

New member
שמיים ההופעה עם מתי בלי פרטים

גם אני מצאתי מזמן והצטערתי כי הבנתי שתוכננו לו דברים מדליקים שהתבטלו בגלל הפסק זמן אבל אין דבר קורים עכשיו דברים גדולים באמת

L e e e e e

New member
לי נראה שזו רק טעות הקלדה

התאריכים מתאימים להופעה עם רפאל. לפי הפרסומים זו היתה יוזמה של רפאל, כך שכנראה גם לא מדובר ב"החלפת ראש בראש". אבל כל זה כבר מאחורינו והכל קורה ממש עכשיו!

דורית41

New member
../images/Emo32.gifנחשו מי מפיק את הדיסק של -

מאיה בוסקילה?(בדיוק הזכרנו אותה היום...בטעות...) גם היא הוחתמה ב"הד ארצי", וכמו שבטח נחשתן מי שמפיק את הדיסק החדש שלה,הוא..לואי להב.- פרסמו את זה היום באתר קשת,איקון אחד שמאלה מהאייקון של ג'קו ושיר האודישנים.

למעלה