ג'קו חוזר

L e e e e e

New member
../images/Emo118.gif ג'קו חוזר

הכתבה הראשונה בנושא: http://scoop.co.il/article.html?id=6801 בקשת החליטו לשפר פוזיציה
והסוגיה מבחינתי סגורה. מי ששר עם ג'קו זו מאיה....בומבילה ושוקוליטה אסאדו. אומנם אין קונפורמיישן רשמי מההפקה, אבל מאיה'לה
עדיין משתזפת על החוף בתאילנד. מצד אחד אני שמחה (שאוזניי לא הכזיבו) ומצד שני מעט מאוכזבת. אבל רק קצת. האמת יאמר, בשניות הראשונות כל כך התרגשתי לראות שזהו שיר של הג'קו, שלא היה אכפת לי מי ומה. תנחומיי. כולנו הולכים לסבול קשה במהלך האודישנים. לשמוע את שירו המקסים של ג'קו נכתש ע"י טובי הזייפנים...אבוי. מצד שני, תמיד יהיה אפשר לחזור ולהתמוגג על גרסת ג'קו-מאיה. שתוקלט כשהגברת תועיל בטובה לחזור. ופור גאד סייק, זה שיר אודישנים. הוא אמור להיות מלודי קליט פשוט וכמובן....אופטימי. לטעמי, הוא גם יצא מקסים. אני אפילו לא מתיימרת לתת חוות דעת אובייקטיבית על השיר. אולי עוד כמה ימיים אחרי שאירגע. המשך יום מקסים לכולם
הלכתי לחפש את הדולפינים בים. *רק רציתי להזכיר שזה לא בריא לאוזניים לשמוע את אותו השיר בלופ P-: פם פם פם פה פם פם

דורית41

New member
לי-

אני חושבת ( ואני לא אומרת את זה מידיעה)-שטליטל צדקה אתמול בכך שכנראה זו גרסא זמנית,עד שהמאיה הנכונה תסיים את כל הקוקטיילים בקו-פנגן,ואז גם אולי יצולם הקליפ... שמת לב שבקישור שנוסף עכשיו בקשת עדיין לא מצויין שם הזמרת? על בומבילה לא חשבתי.זה לא נשמע כמוה אבל כמו ישראלה-בהחלט כן. שיהיה גם לך היום הכי מקסים שבעולם.נגשת עכשיו לקרוא את הכתבה שקשרת אליה. צ'מעי....את מתחרה מצויינת לגוגל.....

שונית 7

New member
או קי קראתי ותגובתי:מי שכתב את

הכתבה או שהבין לבד את השיר או שקרא את דברינוותחושתי....הוא קרא גם קרא! ולגבי השיר אחרי אינסוף השמעות.. יש על השיר את חותמת ג'קו הייחודית כמו שיש לכל שיר אחר שלו! וכמו שאת אמרת דורהבהשוואה נשית כל כך....שמלת מודל לעומת שמלת קונפקציה

L e e e e e

New member
../images/Emo12.gif זו לא בוסקילה

לא הבנת את כוונתי, אם כי לא הייתי ברורה בכוונה תחילה. אי ציון המבצעת לא נעדר מעיניי. אני רוצה להאמין שיש לכך סיבה. אבל עד שאין אישור רשמי נמשיך להתבחבש עד שיצא עשן.

שונית 7

New member
אי ציון המבצעת וחסרונו של הקליפ

כנראה לשני הדברים יש סיבה!!!

דורית41

New member
פירשתי את דבריך בטעות

פשוטו כמשמעו-כתבת מאיה בומבילה...אז כך הבנתי.ואפילו התאכזבתי כשחשבתי שנתנו לג'קוש לשיר את השיר עם בומבילה.... עשן ייצא-אבל זה לא מספיק.הוא צריך להיות בצבע הנכון....

L e e e e e

New member
זה באמת פשוט, אלא ש..

מאיה בומבילה הוא כינוי שנתתי לגברת אחרת. היא "זכתה" לו לאחר ניסיונה הפתטי לחקות את מאיה (ועוד עם גיטרה לבנה) ומאחר והיא תמיד מפגיזה (מה שיוצר בומים על-קוליים באוזניים). זה מה שהמומחים טוענים. נראה.

טוב... אנחנו יכולות להתווכח על זה..

כי מורן היא זמרת עם קול אדיר.... נכון... גם קול שעושה בומים על קוליים.... אבל יש לה איכויות של זמרת נשמה אמריקאית אמיתית....

L e e e e e

New member
אינני חולקת על כישוריה הווקאליים

אני פשוט לא אוהבת לשמוע אותם.

eilati27

New member
את המלאך של הפורום...

איזה בשורות טובות את מביאה לאוזנינו... תודה לך.. על הכל...

תודה לי....

את מלכה.... בטח לא בריא לאוזניים לשמוע את השיר בלופים.... אבל אנחנו בריאים/ות? לא בנפשינו לפחות.... לפעמים אני משתגע....

שונית 7

New member
זואי!!!

רשמי פורום של משוגעים
או לפחות משתגעים אבל משוגעים משובחים

לגמריי משוגעים משובחים.....

משוגעים מוכשרים רבי אשכולות.... ההופעה הבאה בגהה ולא המועדון....

דורית41

New member
במקרה שלנו-

זואי-אני ממשיכה את הלך המחשבה שלך. במקרה שלנו צריך לשיר "לפעמים אני.....נשארתי נורמאלי"...(ויתר הזמן -לא!!!).

למעלה