בקטנה

פאני14

New member
../images/Emo207.gif

מישהי יודעת מאיפה אני יכולה להשיג את התסריטים של כל טרילוגיית שודדי הקאריביים באינטרנט?

עונה...=] ../images/Emo13.gif

אני מצאתי פעם את התסריטים של שה"ק 1 ו-2, דרך איזשהו קישור באתר אחד בטיפו... סביר להניח שעדכנו ומעכשיו יש שם גם את התסריט של הסרט השלישי...=] אבל בגלל שאני סנילית, שכחתי איך קוראים לאתר הזה...
את יכולה לנסות לחפש בטיפו (כמו שאני עושה למעלה מחצי שנה) ולחפש את האתר הזה - על שודדי הקאריביים. מה לעשות? לא מצאתי את התסריטים במקום אחר... אם יש קישור נוסף לתסריטים באנטרנט, זה יהיה הרבה יותר כיף.=]

annafff

New member
שלום לכולם..../images/Emo13.gif

וואי כמה זמן לא הייתי פה...
עכשיו, אחרי שהייתי פעמים בסרט, כמעט התפוצצתי לשמוע שיש עוד קטע אחרי הכתוביות, ושאני אומרת כמעט התפוצצתי זה אומר שכמעט הרגתי את מי שאמר לי את זה...
רציתי לדעת אם למישהו יש את הקטע, אם כן אני ממש אשמח ליצור איתו קשר אולי יש אפשרות שהוא ישלח לי, ואם לא אולי מישהו יוכל להעלות את זה ליוטיוב או פליקס...משהו כזה.. אני ממש אשמח לראות את הקטע, במיוחד אחרי שהוצאתי 75 שקל על הסרט הזה ולא ראיתי את זה...
תודה מראש, אנה.

סיונאק

New member
מה אתן אומרות

אומרים שזה הכפיל של גוני...איזה דוגמן אחד... ברו שאין כמו המקור אבל מה אתן אומרות?

nitzan s

New member
וואוו

הוא ממש דומה לו! כמובן שהוא לא משתווה למקור אבל בכל זאת ממש ממש ממש דומה!!! מי זה?!?!

סיונאק

New member
איזה דוגמן...

של לי קופר שעשו עליו כתבה שלמה על כמה שהוא דומה לג'וני . קוראים לו גרגורי הוא בן 25 גר בארץ והוא בריטי. והבנתי שגם רווק אם שאלת את עצמך....

nitzan s

New member
גר בארץ?../images/Emo3.gif

רק חבל שהוא בן 25 קצת מבוגר מדי.. באמת חבל זה הכי קרוב שאפשר לצאת עם ג'וני לא? XD

cowgirl Ms

New member
היי,

תקראי בבקשה את ההודעה הנעוצה, יש שם לינק להסבר על שירשור. אסור לפתוח כתומים [הודעות חדשות] על נואים כ"כ קטנים כמו תמונה. הודעות חדשות צריכות להכיל בהן מידע שרוב הסיכויים יגרור להתפתחות השירשור ולתגובות רבות. הפעם שירשרתי את ההודעות שלך אחת לשניה, פעם הבאה אני אמחוק אותן.

למעלה