Nir of GondoliN

New member
חוצמזה סייבר נראה לי שאתה צריך

(למה הם לא מאריכים את הכותרת) לחתוך את האוף הזה. אין לי בעיה עם אופים אבל כשהם מתעקשים לחזור וכל פעם על אותו נושא אז זה כבר לא אוף. זה הופך לנושא משמעותי בפורום ולדעתי אין מקום לזה פה. תמשיכו את זה במקום אחר.

nedisrael

New member
אפילו שאני ממשתתפי

הוויכוחים, היה מקום להתערבות של סייבר. אם הוא החליט לא להתערב, אז עד הסוף. אם סייבר רצה לעצור את הדיונים האלה, הוא יכול היה להתחיל בהודעה של נימי בשרשור הקודם (פלוצים משעממים) או בהודעה הראשונה של אופל ולא סתם לומר לאנשים להירגע. אין לי בעיה עם קללות או ירידות, מצידי שיישארו בפורום, אך עדיין משעשע לקרוא את כללי הפורום ולראות שעוברים בשקט על כל ההפרות (גם שלי). כמובן שאני לא מתכוון לפגוע בסייבר, שמנהל את הפורום מצוין ודי נקלע למצב שחבר'ה בפורום קמו השבוע על רגל שמאל (כנראה כולל אותי).

Niminator

New member
ממש לא קמתי על צד שמאל השבוע

אני תמיד אוהב למצוא וויכוח מעניין להשתתף בו כדי לשעשע אותי. וזה מה שעשיתי פה. וגברת אופל, לא ממש הבנתי (בכלל) למה אני מתנשא בגלל שאמרתי לך למה נדישראל תקף אותך בגלל הצביעות שלך. תסבירי לרשע מתנשא כמוני, בבקשה.

Magma99

New member
../images/Emo32.gif יאמי...

מוראקי זה מצויין
הוא דוקטור חביב ביותר ד"א בקשר למשהו שאמרת בשרשור, טסוזוקי לא תמיד הפאסיבי (כשמדובר בהיסוקה X טסוזוקי הוא דווקא האקטיבי... מסכן היסוקה הוא ה- Uke הנצחי... אני במקומו הייתי מתפטרת ממזמן)... אם סיימת את הסדרה תתחילי לקרוא את המנגה http://www.sakura-crisis.net/translations/yami/manga.html http://www.mangagedon.friko.pl/mangagedon.htm *הולכת לראות שוב את פרקים 6+7*

Ophel McNeil

New member
עוף בגריל. ../images/Emo117.gif

קראתי את המנגה של יאמי, אבל רק את הקטעים עם מורקי, בעיקר עקב חוסר עניין (פעם ראשונה שהאנימה יותר טובה מהמנגה). במנגה מורקי לא מטורף ומפחיד... לפחות עד הכרך השלישי הוא די חביב וסימפטי. היחסים בין לבין היסוקה נראים חצי בצחוק יותר מאשר כל דבר אחר. ובקשר לטסוזוקי - כמה מצחיק, אבל טסוזוקי והיסוקה הם הזוג המנגאי היחיד שאין בו פאסיב/אקטיב מובהק. אגב, קוריוז משעשע - המציירת של יאמי נו רצתה לצייר לטסוזוקי שותפה. וכך נוצר היסוקה.
ולא כדאי להגרר איתי לשיחה על יאמי. זה לא ייגמר לעולם. למרות שאחרי שסיימתי את האנימה אני שוקלת התאבדות המונית (איזה מסכן טסוזוקי!! אני רוצה לאכול אותו עם כפית
).

אופל! חזרת! ../images/Emo110.gif ../images/Emo105.gif

דווקא קראתי את כל ההודעה, ואני חושבת שאת צודקת. הבעיה היא שרוב הסלאשים שקראתי היו גרועים עד כדי אימה, רדודים ולכן לא מצחיקים בכלל. אני באופן אישי נגד סלאשים שיש בהם תיאורים מיניים עמוקים, וזה בכלל לא קשור להומואים\לסביות\סטרייטים.

Time & Death

New member
לא סגרו את זה למטה?

בפעם המאה אלף, סלאשים, יכולים להיות דבר יפה, אם הם כתובים טוב. (כמובן שיש יוצאים מן הכלל גם לגבי זה, קראתי כבר כמה סלאשים שלא היו כתובים כל כך טוב, ובכל זאת הרעיון שלהם היה ממש יפה ככה שהכתיבה הייתה וול.. דיי... שולית משהו) לגבי הNC-17 וול, לא כולם כאלו, חסרי עלילה ומטומטמים הכוונה, קראתי דיי הרבה שלא היו, ודווקא היו ממש טובים. (סורי, הייתי חייבת להגיב, תקפת את הסוג האהוב עלי) ושוב, זה תלוי מי הכותב, ומה הוא עושה עם הדמויות. (אגב, לגבי הטיחנה, סיריוס-רמוס טחון כמעט באותה מידה כמו הארי-דראקו, היה איזה דיון מזמן שהתקפת את ההארי-דראקו למינהם, וסתם רציתי לציין את העובדה). בנוגע להומופובים, אני דיי משוכנעת שאין הרבה הומופובים בפורום, אולי הם לא אוהבים לשמוע/לקרוא תיאור דיי מפורט של יחסי מין בין שני בנים, אבל זה עדיין לא הופך אותם להומופובים/פחדנים. זכותם המלאה היא לא לאהוב את זה. אנחנו, אחרי הכל, מדינה חופשית. ולגבי ה"מחקר", הוא לא בהכרח צודק, אבל וול... סביר להניח שהוא גם לק טועה בכל כך הרבה. לא הרבה אוהבים לקרוא על יחסים בין הומואים, דוגמא חיה לזה הם בני כיתתי המפגרת משהו, ואני לא אכנס לפרטים כי אני לא אצא מזה. עכשיו לטחינה של דאלי-רייסט, בואי נראה, יש בינהם יחס של מורה-תלמיד, שכפי שאנחנו מכירים ממקומות אחרים כבר מהווה קרקע מאד מאד פוריה לסלאשים (דראקו-סנייפ, הארי-סנייפ, נוויל-סניפ
וכל שאר הזיווגים המזוויעים האלו), ויש את העובדה שאחד יותר חזק מהשני, ו... וול.. אני מניחה שאת יודעת לאן זה יכול להוביל. ואז יש את יחסי השנאה בניהם, שמעריצים אוהבים להפוך ליחסי אהבה (ע"ע הארי-דראקו). וכאן סיימתי את למה זה טחון. ועכשיו ליאמי
, לא ראיתי את פרק 12!! הדיויקס השטני מסרב לפתוח אותו, וזה יוצר מצב מאד לא סמפטי, שראיתי את 11, 13 ולא את 12.. ויש לי פער ענקי

גם אני רוצה להשתתף

תראו, אני לא הולך להגיב על רוב הנושאים שהעלית, כי הם נטחנו ברובם מספיק בהודעות שלמעלה, ולא משנה מה הדעה שלי, בטוח היה כבר מישהו שאמר אותה. אני רק אגיד דבר אחד- לבנים יותר קל לחשוב על יחסים לסביים מאשר על יחסים הומוסקסואליים, ממש ממש לא בגלל כל הסיבות שהזכירו למעלה (טוב, קצת כי זה החלום הממוצע, אבל זו ממש לא הסיבה העיקרית), אלא, בגלל שיחסים בין בנות ברובם הם הרבה יותר... אינטימיים. נגיד, הרבה פעמים אפשר לראות בנות בכיתה שלי, סתם ככה באמצע שיחה, אפילו שיחה שגם בנים משתתפים בה, חבוקות כאילו בהפסקה בין נשיקה צרפתית אחת למישנתה. לומדים לסנן את זה, אבל כנראה שזה משפיע בתת המודע... או נגיד, כל הנגיעות, אפילו בלי להתבייש כשאני רואה הן מסתכלות אחת לשני בתוך החולצה כדי לבדוק את החזייה (אני לא רואה, סוטים!). אז זה צפוי שיחסים לסביים יתקבלו יותר בסבלנות, כי החיים ה"נורמליים" הרבה יותר קרובים אליהם מאשר ליחסים הומוסקסואליים.

nedisrael

New member
מה???

<<חבוקות כאילו בהפסקה בין נשיקה צרפתית אחת למישנתה.>> אתה רציני?! נשיקות צרפתיות?? אם כן, אפשר את מספר הטלפון של התיכון שלך ובאיזה עיר הוא?

למעלה