לא סגרו את זה למטה?
בפעם המאה אלף, סלאשים, יכולים להיות דבר יפה, אם הם כתובים טוב. (כמובן שיש יוצאים מן הכלל גם לגבי זה, קראתי כבר כמה סלאשים שלא היו כתובים כל כך טוב, ובכל זאת הרעיון שלהם היה ממש יפה ככה שהכתיבה הייתה וול.. דיי... שולית משהו) לגבי הNC-17 וול, לא כולם כאלו, חסרי עלילה ומטומטמים הכוונה, קראתי דיי הרבה שלא היו, ודווקא היו ממש טובים. (סורי, הייתי חייבת להגיב, תקפת את הסוג האהוב עלי) ושוב, זה תלוי מי הכותב, ומה הוא עושה עם הדמויות. (אגב, לגבי הטיחנה, סיריוס-רמוס טחון כמעט באותה מידה כמו הארי-דראקו, היה איזה דיון מזמן שהתקפת את ההארי-דראקו למינהם, וסתם רציתי לציין את העובדה). בנוגע להומופובים, אני דיי משוכנעת שאין הרבה הומופובים בפורום, אולי הם לא אוהבים לשמוע/לקרוא תיאור דיי מפורט של יחסי מין בין שני בנים, אבל זה עדיין לא הופך אותם להומופובים/פחדנים. זכותם המלאה היא לא לאהוב את זה. אנחנו, אחרי הכל, מדינה חופשית. ולגבי ה"מחקר", הוא לא בהכרח צודק, אבל וול... סביר להניח שהוא גם לק טועה בכל כך הרבה. לא הרבה אוהבים לקרוא על יחסים בין הומואים, דוגמא חיה לזה הם בני כיתתי המפגרת משהו, ואני לא אכנס לפרטים כי אני לא אצא מזה. עכשיו לטחינה של דאלי-רייסט, בואי נראה, יש בינהם יחס של מורה-תלמיד, שכפי שאנחנו מכירים ממקומות אחרים כבר מהווה קרקע מאד מאד פוריה לסלאשים (דראקו-סנייפ, הארי-סנייפ, נוויל-סניפ
וכל שאר הזיווגים המזוויעים האלו), ויש את העובדה שאחד יותר חזק מהשני, ו... וול.. אני מניחה שאת יודעת לאן זה יכול להוביל. ואז יש את יחסי השנאה בניהם, שמעריצים אוהבים להפוך ליחסי אהבה (ע"ע הארי-דראקו). וכאן סיימתי את למה זה טחון. ועכשיו ליאמי
, לא ראיתי את פרק 12!! הדיויקס השטני מסרב לפתוח אותו, וזה יוצר מצב מאד לא סמפטי, שראיתי את 11, 13 ולא את 12.. ויש לי פער ענקי