VVolverine

New member
מה הקשר הומופוב???

אנשים, לא כולם, אבל רובם מתחילים לדחוף את זה בכל מקום. מוץתר לאנשים לסלוד מדברים הומוסקסואליים, בדיוק כמו שיש אנשים שסולדים מיחסים הטרוסקסואליים. אני פשוט לא מבין את זה, כל מי שלא אוהב הומואים הוא הומופוב? אני לא אוהב הומואים, אבל אין לי שום דבר נגדם, יחס נייטרלי לחלוטין, יש לי ידיד הומו. ועדיין אני הומופוב? למרות שלא קראתם לי ככה, אני שואל.

nedisrael

New member
וולברין, הוא לא אמר שאני הומופוב,

הוא שאל אם אמרו לי. כן, אופל אמרה, לא ישירות אליי אבל ה"הגדרה" תאמה את דעותיי.

Ophel McNeil

New member
וואו. סייקיס. מגניב. ../images/Emo117.gif

הדבר הכי קרוב שהגעתי לזה עד עכשיו הייתה אנה שכל הזמן רוצה לפתוח מעגלים (אוי, הולכת להיות לי מחר טראומה מהמילה הזאת ><).

בלין

New member
רק למען העקרון- אני הומופוב!

נמאס לי מיפי נפש שאומרים על כל דבר "גזען! גזען! למוקד!". גזענות הפכה להיות הכפירה של המאה ה-21, וכל תורת ה"שלום ואהבה" הפכה להיות הדבר שהיא באה לחסל. פעם היו שורפים אנשים בגלל שהם חשבו שלהיות שונה זה בסדר, היום "שורפים" אנשים כי הם חושבים שזה לא בסדר. אתה לא אוהב כל אדם באשר הוא? גזען! גזען! . אז כן, אני גזען, אני הומופוב, ואני גאה בזה.

Ophel McNeil

New member
המממ.... איך לבשר את זה? ../images/Emo117.gif

להיות הומופוב זה לא דבר טוב. וגם לא גזען. לשלול בן אדם רק לפי תכונה אחת לא מייצגת שלו זה אף פעם לא דבר טוב. שלא לדבר על פוגע.

VVolverine

New member
אז למה לשלול הומופובים?

המושג הזה עף יותר מדי פה בזמן האחרון.... דיי!!!! זה המוצא האחרון של רוב האנשים: "יה הומופוב"

למקרה שמישהו לא מודע למשמעות

הומופוב זה לא מישהו שנגעל או שונא הומואים. זה מישהו שיש לו פחד מהומואים. בקשר לגורמים לפחד- לזה כבר לא נכנס...

בלין

New member
אל תבינו לא נכון

אינ לא שונא הומואים, ואני אומר "אדם באמונתו יחיה". אבל כל יפות הנפש הזאת הרגיזה אותי, וכתבתי את זה.

Ophel McNeil

New member
קראת את הסלאשים הלא נכונים. ../images/Emo117.gif

אני קוראת בסביבות החמישה סלאשים ליום. בבקשה, אל תדברו איתי על סטיסטיקות. מספר סלאשים בחיים לא קרוב למה שאני חורשת בשבוע. רוצה לחשוב שהן יצירות מחורבנות? תן סיבה. סלאשים הם יצירות כמו כל פיק אחר. מילא אם היית אומר לי שאתה שונא פיקים, הייתי מבינה. אבל במה שונים סלאשים מכל פיק אחר?... ואגב, אני לא תקופת אף אחד. ;; אמרתי את דעתי. איפה אתה רואה כאן תקיפה על מישהו שלא השתמש במילה הומו כקללה?... הלאה. בנים שונאים סלאשים של בנים יותר מבנות שונאות סלאשים של בנות. למה? מה מפריע כל כך לבנים בהומואים? אז נחמד שאתה אומר שהתאוריה שלי היא גיבוב של שטויות. כנראה שאני מאמינה בהמון דברים טיפשיים, הא? אני מוצאת אותה הגיונית. בראבו. רוצה ללכת איתי מכות? זמן ומקום? מה אני נראית לך, ערס? אני רוצה לתת מכות לכותב של זה ובאותה מידה אני רוצה שידחו לי ת המועד ב' במתמטיקה. ואני תמיד אוהבת שאנשים חווים דעה על האינטיליגנציה שלי בלי להכיר אותי. זה גורם לי להרגיש כל כך מיוחדת. ואני מצטערת, אבל אם אי פעם חשבתי שאתה אינטליגנטי (לא ממש, ובכל זאת) - כבר לא. לא העברתי ביקורת על זה שאתה מוצא יחסי מין בין בנים מגעיל. סבבה לך, תמצא. העברתי ביקורת על זה שהחלטת שרוב החברה מוצאת את זה מגעיל. זאת כזאת החלטה מטופשת ומטומטמת, שכואב לי. אה, ואני לא יפת נפש, לא משנה כמה תהפוך את זה. ואני אומרת שאתה מנתח את האופי שלי יותר מדי. אי פחדנית כי?... אני שוללת סיגריות ואלכוהול לפני גיל 18?... מאיפה הבאת את זה? תמיד נחמד ללמוד דברים חדשים על עצמי. השלב הבא מישהו יבוא ויגיד לי שאני לא רוצה חבר כי זה תועבה. בכל מקרה, אני לא יושבת מאחורי המחשב ומעירה הערות לאנשים. אם הייתי נפגשת איתך הייתי אומרתלך בדיוק אותו הדבר. מצטערת שהמחשב זה המדיום היחיד לתקשורת ביננו. רוצה לתקן את זה? אה, נזכרתי, קבענו ללכת מכות. שיט. יש לי המון מה להגיד לך, אבל מושכים אותי מהמחשב.... ארג. לארבע ימים הבאים. דאמט. אני שונאת שומושכים אותי מויכוחים באמצע. >< אני באמת מתנצלת שאני נוטשת.... אני אשתדל להתחבר מחר בערב ולפרוש את משנת עולמי. להתראות.

nedisrael

New member
חחח.. את משעשעת, אבל תמיד

אנשים שמחזיקים מעצמם יותר מדי משעשעים אותי. <<רוצה ללכת איתי מכות? זמן ומקום? מה אני נראית לך, ערס? >> את כנראה לא הבנת שזו הייתה בדיחה. מהתלה (למרות שאני לא מצפה ממך להבין את המילה). <<לא העברתי ביקורת על זה שאתה מוצא יחסי מין בין בנים מגעיל. >> כן העברת, רק תעיפי מבט בהודעה הראשונה שלך. <<שהחלטת שרוב החברה מוצאת את זה מגעיל. זאת כזאת החלטה מטופשת ומטומטמת, שכואב לי>> צריך לכאוב לך, בחורה אומללה שכמוך. את יכולה להתפלסף ולדבר על זה כמה שאת רוצה, אבל זאת עובדה ואת לא תשני אותה. <<שוללת סיגריות ואלכוהול לפני גיל 18?... מאיפה הבאת את זה? >> הכוונה שלי ש"סטיגמות" מסויימות את שוללות ובסטיגמות מסויימות את מאמינה. את טוענת שאת *שונאת* אנשים שמעשנים/שותים/מקיימים יחסי מין לפני גיל 18 בגלל שזה מטומטם, זאת לא נשמעת לך סטיגמה? אבל אנשים שנגעלים מיחסי מין בין גברים הם פחדנים. כן, בטח. <<יש לי המון מה להגיד לך, אבל מושכים אותי מהמחשב>> בזמנך החופשי.

Ophel McNeil

New member
זמני החופשי לא קיים... ../images/Emo117.gif

אז אני אאלץ לטפטף את ההודעות הללו אחת אחת. מצטערת על חוסר הנוחות. ועכשיו, לנקודה - היה לי המון מה להגיב לך. ואז נהיית מגעיל, ירדת לפסים אישיים, ואני לא חושבת שאי פעם אמרו לי שאני לא איטיליגנטית בכל כך הרבה בדרכים באותה הודעה. אני מצטערת, את שאר הויכוח תאלץ לנהל בעצמך. מריבות מכוערות עברתי מספיק בחיי, ואני לא מתכוונת לנהל עוד אחת. חבל, כמעט וניהלנו ויכוח תרבותי.

Niminator

New member
תקשיבי

אני רואה את הנקודה שלך אבל ההסבר שלך כל כך מחורר שפשוט אי אפשר לא לקרוע אותו כמו שעשו בשרשור הזה. מצטער אבל ההסברים על כמה שסטיגמות על הומואים זה רע וסטיגמות על אלכוהול זה טוב פשוט... איך אומרים... זבל. אני בצד שלך בוויכוח הזה, פשוט תלמדי ממה שאמרתי לך, כי וויכוחים "אינטיליגנטיים" לא מנהלים בלסתור את עצמך.

Ophel McNeil

New member
אתה מתנשא. ../images/Emo117.gif

וזה פשוט מגעיל. זה מוציא כל חשק לדבר איתך. אני מצטערת, אבל הקטע עם האלכוהול וההומואים אפילו לא דומה (ודי כבר עם הקטע של סטיגמות על האלכוהול, אוקי?! אני כן נסייית להשתכר, כמה פעמים בחיים שלי, ואני לא נגד העניין, אז תפסיק לטחון את הנושא). אפילו הייתי טורחת להסביר את עצמי, אם לא היית כל כך מרושע ומתנשא. לטובתך אני מקווה שאתה ככה רק כלפיי, כי אחרת אני לא מבינה איך אפשר לנהל שיחה איתך. ואגב "לקרוע את התאוריה שלי" - מה? איפה? לא בדיוק ראיתי שום דבר כזה בשרשור. אחרת הייתי מגיבה. יש רק אותך, ומכיוון שחצי מההודעות שלך היו מוקדשות לירידה לפסים אישיים ואמירה כמה אני לא חכמה, עזבתי את העניין.

nedisrael

New member
אני מגעיל, הוא מרושע ומתנשא,

כולם לא בסדר, רק את בסדר. את חושבת שההודעה שכתבת הייתה תרבותית? הא! ההודעה שלך הייתה תוקפנית למרות שלא הכילה קללות רבות, אישית הרגשתי חובה להגן על עצמי ועל הדעה שלי שאותה השמצת בכזה גועל נפש. תביני, זה שלאחרים יש דעות אחרות לא אומר שהם לא נפגעים ואת צריכה לצפות להיפגע בחזרה אם את משתמשת באמצעים כאלו (ונימי גם צריך להבין את זה
). ואם בחיים לא אמרו לך בהודעה אחת כל כך הרבה פעמים שאת לא אינטליגנטית, אולי את צריכה לשקות שגם ההודעה שלך לא הייתה במקום. רק אולי.

Ophel McNeil

New member
דאמט. ../images/Emo117.gif

אוקי. הייתי בטוחה שאתם אותו אחד.... חבל שאי אפשר להחזיר את הזמן לאחור. טוב, לא נורא, את הנעשה אין להשיב. בכל מקרה, לא התכוונתי להגיד לכל כך הרבה אנשים שהם לא נחמדים, להבא לקרוא את הניק עד הסוף. בכל מקרה, מעולם לא טענתי שאני בסדר. ובכל זאת, זה לא הופך אחרים ליותר טובים. תורת הייחסות של האיינשטיין עובדת עד מקום מסוים. אגב, נראה שאתה רגיש יתר על המידה. אני לא נפגעתי מההודעה שלי, והאמת לא ממש נפגעתי מההודעה שלך, או של כל אחד אחר בשרשור. תקרא לי קהת רגשות, אבל אחת הסיבות שהפסקתי לענות לך היה כי ירדת לפסים אישיים וזה גרם לי לחתוך את הויכוח. ושים לב שאתה שוב אומר במילים יפות שאני מטומטת. רד מזה, אתה לא מכיר אותי, אין לך מושג אם אני חכמה או לא. רוצה לדבר איתי? חופשי. לרדת לפסים אישיים סתם גורם לך להיראות קטנוני. אה, ואם אמרו לי כל כך הרבה פעמים שאני לא אינטלגנטית באותה הודעה, אני בד"כ פחות מאשימה את הדעה שלי ויותר חושבת שהכותב מאמין שאני מטומטמת. זכותו המאלה. רק מתישהו אפילו מטומטמת כמותי יכולה להבין את זה, לא צריך לחזור על זה כל שורה שניה, כי הויכוח נהפך לריב נגרר. ושים לב שלא דיברנו מילה על סאלשים בהודעות האחרונות. רק להראות לך כמה לא הגנת על הטענה שלך, אלא סתם תקפת אותי. מה שדי מצחיק, בהתחשב בעובדה שאין לך בסיס לתקוף אותי חוץ מלסלף את דבריי.

nedisrael

New member
מה שאני אומר זה שלא רק אני

תקפתי אישית. גם את אמרת במילים יפות שמי שחושב בצורה מסויימת הוא מטומטם. אני לא רגיש יתר על המידה, אבל ההודעה שלך הייתה די מזלזלת וכמו שאמרתי, הייתי חייב להגיב במידה הראויה. ואני לא ניסיתי להגן על או לרדת על סלאשים, אני כבר אמרתי את מה שהיה לי לומר בשרשור עצמו (שברובו היה לומר שאני מסכים עם אביר האפלה). את לא רק דיברת על סלאשים בשרשור הזה אלא על הומואים, איך שהחברה מתייחסת אליהם ועוד כל מיני דברים. לכן לא ראיתי חובה להתייחס לסלאשים אלא לנקודות האחרות שלך. אני לא מסלף את דברייך, מצטער, זו את שמעלה תאוריות שלא עוברות את מבחן המציאות.

Nir of GondoliN

New member
בואו נסכים על זה שאתם לא מסכימים

וזהו. תפסיקו עם הויכוח המטופש הזה.

למעלה