Ophel McNeil

New member
../images/Emo117.gif

שלום. אני שונאת לעורר ויכוחים ישנים ממרבצם, אבל הרגע קראתי את השרשור על סאלשים רע/טוב - ומכיוון שזה ויכוח שחוזר על עצמו כל כך הרבה, ומכיוון שכל כך הרבה טעויות נאמרו בויכוח, ומכיוון שסלאשים זאת המומחיות הקטנה שלי - אני נאלצת להגיב (אז פתחתי הודעה חדשה. השרשור לקופץ, תסבלו בשקט). קודם כל, והכי חשוב - סלאשים זה סוג זה פאנפיק. ברגע שאתם שוכחים את זה, אתם מעוותים את כל העניין. רוב הטענות שקראתי נגד סלאשים היו פשוט פאתטיות, וגרמו לי לרצות לצרוח "למה לעזאזל אתם מצפים?!" סלאש, כמו כל פאנפיק, יכול להיות טוב או לא. תלוי בכותב. יכול לעוות את הדמויות או לא, תלוי בדמויות. אני קוראת המון המון סלאשים מסוג רמוס/סיריוס (הארי פוטר, למי שלא הבין) ותאמינו לי שתשעים אחוז מהם תואמים בדיוק אחד לשני, כאילו נכתבו על ידי אותו אחד - כי הם מתאימים לאופי של הדמויות בספר. אז נכון שיש סלאשים דפוקים, אבל לא חסרים פיקים דפוקים. ואגב, זה הרבה הרבה יותר קשור לדירוג של הסלאש מאשר לעבודה שמדובר בשני בנים. רוב הNC - 17 שתקראו עלולים להיות מטומטמים, גם אם הם סטרייטים כמו קרש גיהוץ. ועכשיו, ספציפית לויכוח ההוא - בנים בד"כ אל יאהבו סלאשים של בנים. זה בגלל פחד מחדירה, לקיחת בעלות, וכו'. זה בסדר, וזה נורמלי. לעומת זאת לקרוא שורה בויכוח כמו "רוב החברה סטרייטית ושונאת יחסי מין הומסקסואלים" גרמה לי לרצות להכות את הכותב. מאיפה בדיוק הכותב הגאון הגיע למסקנה הזאת? הוא ערך מחקר? עשה סקר? כי אם הוא רוצה ללכת על הכללות, ניתן להגיד שרוב החברה הן בנות, ורוב הבנות אוהבות יחסי מין הומסקסואלים. אגב, גם במשפט כמו "רוב החברה סטרייטית" אני מתחילה לפקפק בזמן האחרון, אבל זה גם סיפור אחר. לוולברין ש"למד לסבול את אופל" - לא תודה, אתה לא חייב. מצידי אל תסבול אותי, לא צריך להקריב מעצמך. לכל אלה שכתבו "הומו מזדיין" או "הומו מסולף" - הבא שישתמש במילה "הומו" כקללה יסבול לעד מקללה איומה בשם "אופל מקניל" שתרדוף את חייו הוירטואלים. *חיוך חמוד* וחזרה לנושא הכללי - רומח הדרקון הוא קרקע פורה לסלאשים. חבורת גברים (הרוב שם גברים, בעיקר אחרי שהחבורה מתפצלת לשניים) לבד, קר להם, רחוקים מהבית, ללא נשים - מה יותר טוב? זה למה מאוד מוזר לי שאנשים נתקעו דווקא על הזוג הכל כך משעמם רייסטלין ודאלאמר (אגב, אל תאמינו למה שאומרים, הסיבה שאנשים אוהבים אותם זה שיש בהם ככה
פוטנציאל לאונס - מגעיל ככל שזה נשמע. בגלל זה גם קשה לי להאמין שרוב הפיקים איתם הם "אוי, דאלילה מאמי", ולא "די! רייסטלין! תפסיק, זה כואב!"). אז כן, נמאס כבר, די. טחנו את הזוג הזה. אותי אישית הם גם די מרגיזים, כי אני לא סובלת את רייסטי. אבל למה זה דוחה אתכם? למה זה מגעיל? כי הם שני בנים? רחמיי עליכם. אפילו לבנים מבינכם, שתמיד יש את התירוץ של פחד מחדירה, זה עלוב לסלוד מהאפשרות ששני בנים יהיו ביחד. ובזה כמובן אני מדברת על הערות שרצות בפורום שטוענות שרייסט ודאלאמר זוג. על סלאשים אני פשוט לא מבינה למה אתם מתלוננים - לא אוהבים אותם? אל תקראו. עדיין לא הגענו למצב בו קושרים אנשים לכסא ומכריחים אותם לקרוא סלאשים (חכו... חכו עד שאני אשתלט על העולם ><). ובשורה התחתונה - להגיד שסלאשים זה מגעיל זה לא סתם הומופובי, אלא אדיוטי. להגיד שאתה לא אוהב סלאשים? זה בסדר. גם אני לא אוהבת סלאשים של בנות. הם משעממים אותי. אבל מגעיל? בחיית. ואל תשתמשו בתירוץ של "משנה את האופי" - כי כמעט כל פיק משנה את האופי, ויש המון סלאשים (לאו דווקא של רומח הדרקון - אותם אני קוראת פחות), ששומרים על האופי של הדמויות. אתם רוצים לחשוב שזה מגעיל? בסדר, זכותכם, מדינה חופשית. אבל לפחות תודו באמת ושאתם הומופובים/פחדנים (נו, בנים, מתי תתגברו על הבעיות הפסיכולוגיות שלכם? *נאנחת*). ובטח שאין טעם להתחיל לרדת אחד על השני במשך שרשור שלם שבו טחנתם מכל כיוון את הקללה "הומופוב" והכינוי "הומו" (שמשום מה השתמשו בו כקללה.... עד עכשיו לא הבנתי איך). ושני נ.ב. אחרונים - א. לצערי לא חזרתי לפורום.
זאת הודעה די חד פעמית. למרות שאני אולי אמשיך לבקר את השרשור הזה. ב. למישהו יש כאן את החתימה של מורקי. הי. הי. מורקי. אני רוצה לאכול את טסוזוקי עם כפית. מורקי זה טוב. אני לא מאמינה שסיימתי לראות את יאמי נו מטסוי, אין טעם לחיי. ;;

SaberTooth

New member
בקשה קטנה מכל המגיבים...

אנא, שמרו על שפה נקיה ואל תגיבו בעצבנות. אין צורך להפוך את הדיון הזה לויכוח גדול כמו אי שם במעמקי העמוד. אפשר בבקשה לשמור על הדיון הזה כדיון נקי ותרבותי
תודה.

Ophel McNeil

New member
להגיב בעצבנות? לי? ;; איך אפשר?../images/Emo117.gif

הרי אני כל כך חמודה ומתוקה, והטענות שלי כל כך ברורות ואינטיליגנטיות. חוץ מזה, אף אחד לא יטרח לקרוא את כל ההודעה... ;; *הולכת לצוד פונקציות עם פרמטרים* (בכל פרמטר קטן מסתרר מספר שזועק לצאת החוצה, ומורה למתמטיקה שחונקת אותו מאחור).

VVolverine

New member
זה לא שבעצם נכנסתי לוויכוח

על ההתחלה סתם הבאתי קללה, בשביל להחזיר לו באותו מטבע. ואח"כ אמרתי שזה עניין של טעם, משם זה התדרדר לשטויות גם בגלל שכעסתי וגם בגלל שאנילא יודע איזה צד יצגתי. אוו, איך התגעגעתי, ברוכה השבה אופל אותה דימה למד לסבול D:.

Ophel McNeil

New member
אני לא ברוכה השבה. ;; ../images/Emo117.gif

לצערי, כפי שאמרתי, אני לא יכולה לחזור. יותר מדי בגרויות, ולוקח לי שנה לפתוח כל הודעה כי תפוז אדיוט. אני כאן רק כדי לא ללמוד מתמטיקה. ואומרים הדרדר.
אם אתה רוצה לשאול למה, פשוט גש לסייבר. כתבתי לו עבודה שלמה על זה.

VVolverine

New member
אז זהו,

שחשבתי על זה הרבה
, טוב שיהיה, בהצלחה עם הבגרויות וכאלו... תהני
, ובינתיים אם משעמם אז את יכולה לקרוא מה אני עשיתי בל"ג בעומר, לינק מצורף לשירשור על "מה אנשים עשו בל"ג בעומר", אבל זה ממש ארוך, אז תהני... ואם את תוהה (ככה???) מי זה, אז זה אני D GITAL האחד והיחיד. טוב שיהיה. בהצלחה שוב

יש לך פחד מחדירה?

כ"כ נדבקת לתירוץ הטפשי הזה שזה גורם לי לחשוב שאת זאת שיש לה את האובססיה לגבי חדירה.

Ophel McNeil

New member
חדירה אנאלית? ../images/Emo117.gif

ודאי שיש לי פחד. זה כאבי תופת. זה הדבר היחיד שרע בלהיות הומו. וכל כך נדבקתי לתירוץ?... הזכרתי אותו בדיוק פעמיים, כסיבה למה גברים פוחדים/סולדים מכל העניין של הומואים. וזה פחות חדירה, יותר מאשר אובדן שליטה ולקיחת בעלות (באסה בעיקר לפסיב התמידי. גם כואב וגם משפיל). אה, והוא לא ממש טיפשי. ואני שונאת את הנימה שלך. היא עושה לי רע. תשתדל להיות פחות מזלזל, אוקי? הקטע עם החדירה הוא בערך הדבר האחרון שאמרתי בכל ההודעה ה-א-ר-ו-כ-ה שלי. ואובססיה לגבי חדירה? תלוי של מי, תלוי ע"י מי. יאוי זה טעים, אם לזה אתה רומז.

אז זהו שאת נדבק לכך

שזוהי הסיבה, כאשר זוהי כלל לא. בגלל זה, זה גם טפשי. הבעיה היא שהסלאשים האלו עוסקים בדרך כלל בדברים...ארוטיים שמתרחשים בין הגברים בלי שום עלילה, תוכן אמיתי או עניין. ועוד דבר- סטריאוטיפים. מה הקטע עם הפאסיב התמידי??? מאיפה לך שנשים הן תמיד האקטיביות? ולא הבנתי למה הכוונה ב"לקיחת בעלות". ואני לא יודע, או רוצה לדעת, מה זה או מי זה יאוי.

Ophel McNeil

New member
שתי אפשרויות - ../images/Emo117.gif

או שהבנת הנקרא זה לא הצד החזק שלך, או שאני לא יודעת לבטא את עצמי. אז נתחיל מההתחלה - סלאשים הם לא דבר שעוסק בסקס ללא עלילה. זה בד"כ פיקים בדירוג NC - 17, לא משנה מי משתתף בהם. גם אם הן על טהרת הבן ובת. עכשיו, אני קראתי כמה סלאשים מצויינים, ארוכים, שחלקם גם גרמו לי לבכות. אתה בא וזורק את השטות הזאת לאוויר - שסלאשים זה ריקני - כאילו זאת עובדה. וזה לא. תאמין לי, גם אני שונאת סלאשים נטולי עלילה, והמון פעמים גם מדלגת על תיאורי סקס בלסאשים שאני קוראת (אוקי. אז הם שוכבים. וואו. ביג דיל. משהו חדש, בבקשה?...) מחוסר עניין. אבל לעשות הכללות ולהגיד שכל הלסאשים ככה? זה על סף רשעות כלפי הסיפורים האומללים. דבר שני - נשים? אקטיביות? מה הקשר? לא הבנת אותי לחלוטין. התכוונתי לומר שביחסים *הומואים* הפסיבי יותר מסכן. זה, כמובן, לא באמת היה רציני. אני דווקא תמיד יותר אוהבת את הדמות הפסיבית (רמוס, טסוזוקי, איזומי, לא שהשמות אומרים לך משהו) על האקטיבי, ולכל אחד יש את העדפותיו שלו. ואם לא הבנת מה הכוונה ב"לקיחת בעלות" אז למה אתה אומר שהסיבה טיפשית? תגיד שלא קלטת ותהיה בשקט. בכל מקרה, הכוונה היא שבד"כ ביחסים הומואים יש את הנחדר. זה די מפחיד בנים. זה מאוד משפיל - שמישהו חודר אליך, פולש אל תוך הגוף שלך, זה לוקח ממך את השליטה ומציב אותך בעמדה חלשה יותר. זאת הסיבה שלהרבה בנים יכולים להיות חבריםט ובים מחוץ לארון, וזה לא יזיז להם, אבל עצם המחשבה על הרעיון של הומואים יעורר בהם פחד (מה שגורר לסלידה). ויאוי זה יחסים בין שני בנים על טהרת הסקס. וזה מאוד יאמי, אלא אם כן זה נטול עלילה, ואז זה משעמם.

SaberTooth

New member
מפחיד שהשמות האלה אומרים לי משהוo_O

אני מדבר איתך יותר מידי...

יש לך בעיה רצינית בהבנת הנקרא

איך את יכולה לבוא ולומר שאני עושה הכללות כשכתבתי "בדרך-כלל"??? אז נכון שיש סלאשים מצוינים אבל תסכימי איתי שהם מיעוט. לעזאזל דיברתי בכלל על לקיחת בעלות? דיברתי על החלק של פחד מחדירה. ואם להומואים אכפת שיחדרו להם, למה הם כאלו? הרי זה אמור להוות הנאה, לא? ואם להומואים לא אכפת, לא הבנתי מה הקשר לסטרייטים? למה שהם יפחדו מזה שאין לזה שום קשר אליהם?

Ophel McNeil

New member
../images/Emo117.gif

בתור אחת שקוראת סלאשים על בסיס יומי - סלאשים מטומטמים נמצאים במיעוט. הרוב הכולל הוא סלאשים ממוצעים, ויש חלק של ממש מעולים. כמו כל סיפור פיק אחר. כי הפלא ופלא, סלאש זה סוג של פיק!! *משתגעת* ובקשר לחדירה וכו' - פחד מחדירה קשור לקטע של לקיחת בעלות, כי זה אחד הסממנים שלו. והומואים "כאלה" כי הם נמשכים לבנים. אני מניחה שהם נהנים מסקס, וגם מחדירה, למרות שבהתחלה זה כואב מאוד. זה מסוג הדברים שמתרגלים אליהם... ולמה סטרייטים פוחדים מזה? עצם המחשבה מטרידה אותם. למה? הטבע האנושי. לך תסביר. למה יש אנשים גזענים? למה אנשים שונאים שחורים? אם הייתי יכולה להבין חצי מהחשיבה של המין האנושי, הייתי שמה את איינשטיין.

אז החליפי את המילה סלאש בפיק

זה ייעשה את זה עוד יותר קל בשבילי כי פיקים קראתי די הרבה ואני יכול להגיד ללא היסוס כי הרוב עלוהים למדי. "הייתי שמה את איינשטיין"??? לייק וואט דה פאק זה קשור??? ואנשים שונאים שחורים כי הם שונים מהם. כנ"ל לגבי גזענות. וכן, אני יודע שנובע מכך בקלות שסטרייטים מפחדים מחדירה כי זה שונה, אבל אני בטוח שהרבה סטרייטים לא מפחדים כי לא אכפת להם כי הם יודעים שאין לכך קשר אליהם שאין להם צורך בזה וכו' וכו'...

יש לי בעיה קטנה בשרשור הזה

מי אמר לך שזה "כאבי תופת"? אני פשוט לא מבין איזו סיבה יש לך להגיד את זה.

nedisrael

New member
אוקיי הבנתי, גברתי הנאווה ../images/Emo4.gif

אני קראתי מספר סלאשים בחיי ואני יכול לומר בביטחון שסלאשים בדרך כלל הם "יצירות" די מחורבנות. זוהי דעתי האישית ואני רואה שאת חושבת אחרת. מוזר שאת תוקפת את העובדה שאנשים תקפו אנשים אחרים, אבל את תוקפת את כל אלה שלא חושבים כמוך. <<ועכשיו, ספציפית לויכוח ההוא - בנים בד"כ לא יאהבו סלאשים של בנים. זה בגלל פחד מחדירה, לקיחת בעלות, וכו'>> <<שתמיד יש את התירוץ של פחד מחדירה>> זה פשוט גיבוב של שטויות, בנים לא אוהבים סלאשים של בנים כי זה לרוב די מגעיל אותם. אין שום קשר לפחד מחדירה, לקיחת בעלות וכדומה (למרות שכש*את* מדברת על זה, זה נשמע אפילו מגעיל יותר ונשמע כאונס) אלא העובדה שבנים פשוט לא אוהבים את זה ומוצאים את זה מגעיל. נשמע לך הכללה? תשאלי בנים, אני יכול להבטיח לך שרובם יגידו שהם נגעלים לשמוע על יחסי מין בין בנים, בניגוד ליחסי מין בין בנות. <<לעומת זאת לקרוא שורה בויכוח כמו "רוב החברה סטרייטית ושונאת יחסי מין הומסקסואלים" גרמה לי לרצות להכות את הכותב. מאיפה בדיוק הכותב הגאון הגיע למסקנה הזאת? >> בואי, את יכולה לנסות, מותק, כי אני אמרתי את זה (אולי לא באותו ניסוח, אבל אמרתי). תאמיני לי שהרבה אנשים בפורום הזה הרבה יותר אינטליגנטיים ממך, כך שהשימוש במונח "גאון" באירוניה לא עושה טוב לטענה שלך. בקשר לנקודה שהעלית, תפסיקי להיתמם בבקשה, כי זה נכון. ממש נמאס לי מיפי נפש כמוך שלא יכולים לראות אפילו את מה שמול העיניים שלהם. לך אין בעיה עם יחסי מין הומוסקסואליים? טוב ויפה, אבל אין לך שום זכות לזלזל במי שכותב את זה. <<גם אני לא אוהבת סלאשים של בנות. הם משעממים אותי. אבל מגעיל? בחיית>> זהו הטעם האישי שלך וזה לא מקרין על שאר האנשים. <<אתם רוצים לחשוב שזה מגעיל? בסדר, זכותכם, מדינה חופשית. אבל לפחות תודו באמת ושאתם הומופובים/פחדנים>> מי לעזאזל את חושבת שאת (במיוחד כשאת מדגישה שזו מדינה חופשית, כאילו אנחנו צריכים את האישור שלך)? מי את שתקבעי שאם אנשים חושבים שזה מגעיל אז הם הומופובים או פחדנים? את לא יכולה להבין שזה פשוט טעם אישי? יש אנשים שפשוט נגעלים בזה. הומופובים? זו נשמעת לך קללה או העלבה? זה מצב נפשי שאני מוצא די הגיוני לעיתים, למרות שאני לחלוטין לא כזה (רק תשאלי את ידידך lironer). פחדנים? אני אומר שאת פחדנית. העובדה שאת שוללת סקס/סיגריות/אלכוהול לפני גיל 18. את בחורה שנהנית לשבת מאחורי המחשב ולכתוב הערות מזלזלות כלפי אנשים שאפילו לא דיברו איתך. אך למרות זאת *את* הפחדנית מבינינו. <<אבל למה זה דוחה אתכם? למה זה מגעיל? כי הם שני בנים? רחמיי עליכם>> רחמיי עלייך, אני האמנתי שאת בחורה קצת יותר אינטליגנטית, אך את מאכזבת. את מרגישה שיש לך זכות להחיות וויכוח שכבר נגמר, לתקוף את העובדה שאנשים תוקפים אחד את השני, אך תוקפת אנשים בהודעה הראשונה שלך. את בחורה סגורה במידה מסויימת, מתחסדת ולא קולטת את המציאות. תביני, אני לא כותב הודעה זו כדי לפגוע בך, אני פשוט רוצה למחות על האבסורד שהוא ההודעה שאליה אני מגיב. אה ועוד משהו, את תוקפת את העובדה שאנשים קוראים אחד לשני "הומו מזדיין", אבל כשהם אומרים "אידיוט", זה בסדר גמור.

למעלה