^^

Shusho

New member
^^ ../images/Emo117.gif

אמרו לי שאני נראית כמו לסבית. ואמרו לי שאני מתנהגת כמו לסבית. ואנשים חושבים שאני לסבית. מאיפה הם יודעים? מה, אני בוהה בבנות? אני הולכת עם כתובת "אני לסבית" על המצח? אוף. איך אפשר לדעת אם את לסבית/סטרייטית/בי/והדבר הזה שלא אוהבים אף מין? נעא, באמת שהחיים קשים.

Shusho

New member
כנראה ../images/Emo3.gif

אוף אבל זה ממש מציק. שיעזבו אותי!

שׁזִיף

New member
גם לי קרה את זה../images/Emo70.gif

לפני כמה ימים הלכתי למסיבת נשים, ובאוטובוס היו איתי כמה בנים בגיל שלי.. וסתם דיברנו לאן כל אחד יוצא ובלה בלה בלה.. ולא אמרתי לאו אני יוצאת. ופתאום איזה אחד בא אליי ביציאה: "אני יודע
את הולכת למסיבת נשים.. רואים את זה עלייך" מאיפה זה בא להם

Shusho

New member
../images/Emo12.gif סלחי לי על הבורות,

אבל מה זה מסיבת נשים? o_O

שׁזִיף

New member
מסיבת נשים...

זאת מסיבה שיש שם רק בנות, כעיקרון יש שם רק לסביות או דו מיניות.. יהיה קשה למצוא שם סטרייטיות. וזאת מסיבה כמו כל מסיבה רגילה שאת מכירה, פשוט שיש שם רק בנות בלי בנים.

marik

New member
סתם שתדעי

בנים מפנטזים על בנות לסביות הם יגידו לך דבר כזה רק כדי לראות מה התגובה שלך, ואולי... אבל רק אולי עוד יצא להם משהו מזה. סתם שתדעי...

opera8

New member
הקטע שמצורף

שלום לך, מאוד אהבתי את הקטע המצורף רציתי לדעת אם זה לקוח מאיפה שהוא ואם כן אז אני אשמח לדעת מאיפה ואם זה שלך אז לדעתי את מאוד מוכשרת מחכה לתשובה opera

שׁזִיף

New member
אם את מדברת אליי...

הלוואי עליי להיות כזאת מוכשרת שכזאת.
זה שיר של אביב גפן, אין לו עדיין לחן אם אני לא טועה.. אני ארשום לך את כל השיר: הנשארת מאחור / אביב גפן לנשארת מאחור למה כבו עינייך פתאום כשהנסיך אמר שאין מקום על סוס החיים לבן לנשארת מאחור למה את נשארת מאחור למה את תמיד את נועלת את אולם העזיבות במנעולך הקטן למה את מאושרת אישה נשארת שנשארת בים הבדידות בלי לטרוח אולי באמת התרגלת לשקט הזה כשרק אנשים כמוך יכולים לשמוע איך את מתנהגת אישה נעזבת אל תגידי לי ששיגעון תופס קצת קודם את הבודדים יש לך בית איפה את גרה את בכלל רוצה ילדים ואז התרחקתי בגיל מאוחר של פרידות וקשיים לנשארת מאחור תישארי איתי קצת את היחידה בעלת חוכמת החיים לנשארת מאחור קחי אותך איתי לנשארת מאחור רכבי על תנעלי גם אותי ואז היא כתבה לי באותיות בודדות שהצטברו לשירים מכתבך השלוח קרוע אולי יום יבוא גם אתה תדע הנשארת מאחור תמיד נשארת לבדה

חייבת לציין

שאני מזדהה הייתי באגודה ובאו אליי ביציאה: "את לסבית או דו? דו, נכון? רואים שאת דו!" ולא הוצאתי מילה חוץ מצחוק מופתע... וגם אותי זה עיצבן

למעלה