orioriori

New member
../images/Emo117.gifתשובות ל-Jelly Beans

בגלל שהוא ראה כלי נשק ביער הוא התאבד? כן, בערך הכלי נשק שמצא היה קשור אליו איכשהו? לא, הוא לא מצא אותו המלחמה השפיעה עליו להתאבד? לא בדיוק

Jelly Beans

New member
אין לי מושג ../images/Emo10.gif../images/Emo60.gif

האם הכלי נשק שהוא מצא, ירה במישהו..? מישהו שקרוב אליו? הכלי נשק שהוא מצא היה קשור למלחמה שהוא היה בה? כן כן, שאלות חסרות טעם אבל כבר לא נשאר לי מה לשאול
אני לא טובה בזה

orioriori

New member

האם הכלי נשק שהוא מצא, ירה במישהו? הוא לא מצא אותו, הוא ראה אותו (זה רמז) מישהו שקרוב אליו? לא הכלי נשק שהוא מצא היה קשור למלחמה שהוא היה בה? לא ברור אל תתיאשי, כבר נתתי כמה רמזים, ואם אני אראה שאתם ממש לא מצליחים, אתן עוד אחד.

Jelly Beans

New member
אולי... ../images/Emo60.gif

האם במלחמה הוא נפצע קשה? הוא הציל מישהו במלחמה? מישהו אמר לו להכנס ליער או שהוא נכנס מיוזמתו? אמרו לו להכנס ליער בתום המלחמה? בלאטטטטטטטטטטט!

Jelly Beans

New member
?../images/Emo60.gif

היה משהו על הנשק שהוא ראה? ליד? הנשק שראה גרם לו להתאבד? הנשק היה של מישהו?

orioriori

New member

יוו... כמה שאלות! היה משהו על הנשק שהוא ראה? לא ליד? לא בדיוק הנשק שראה גרם לו להתאבד? לא הנשק עצמו אבל כן הנשק היה של מישהו? כן

Jelly Beans

New member
אני מתחילה להתייאש ... ../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

אתה לא רוצה שאני אשאל עוד שאלות...?
לא אכפת לי!
הנשק היה של מישהו מהמשפחה? חברים? חיית מחמד?
אולי האקדח היה של מישהו שקרוב אליו, וברגע שהוא ראה את האקדח ביער הוא ידע שהוא מת, והוא לא יכל לחיות בלעדי אותו אדם אז הוא ירה בעצמו? אני מתקרבת?

orioriori

New member

מתקרבת? לא ממש...
הנשק היה של מישהו מהמשפחה? חברים? חיית מחמד? אולי האקדח היה של מישהו שקרוב אליו, וברגע שהוא ראה את האקדח ביער הוא ידע שהוא מת, והוא לא יכל לחיות בלעדי אותו אדם אז הוא ירה בעצמו?לא, לא, לא ושוב, לא!

orioriori

New member

האם במלחמה הוא נפצע קשה? לא הוא הציל מישהו במלחמה? לא מישהו אמר לו להכנס ליער או שהוא נכנס מיוזמתו? מיוזמתו אמרו לו להכנס ליער בתום המלחמה? אנחנו בזמן המלחמה (עוד רמז)

swirrrly

New member
אממ.. ../images/Emo118.gif

אולי הוא היה אמור להכנס ליער כדי להפגש עם הפלוגה שלו או משהו, וכשהוא ראה שהוא לא שם.. אה ושאלה: האם היה דם באזור?

orioriori

New member
../images/Emo117.gifתשובות ל-swirrrly

האם הוא היה אמור להכנס ליער כדי להפגש עם הפלוגה שלו או משהו, וכשהוא ראה שהם לא שם...?לא, אבל הפלוגה שלו בסביבה (עוד רמז שחמק לו לתוך הודעה...) האם היה דם באזור? לא

Jelly Beans

New member
../images/Emo60.gif

מישהו מהפלוגה מת במלחמה? הוא ברח מהפלוגה? הפלוגה נכנסה איתו ליער? טאו הייתה באזור היער? בלההההה

orioriori

New member

את מתחילה להתקרב... מישהו מהפלוגה מת במלחמה? לא רלוונטי הוא ברח מהפלוגה? לא בדיוק הפלוגה נכנסה איתו ליער? לא או הייתה באזור היער? כן כן כן!

orioriori

New member
../images/Emo70.gifאתם שוכחים משהו../images/Emo70.gif

תזכרו, שאמרתי שהזמן הוא זמן מלחמה, והאיש עד לפני כמה זמן, לחם בה.

Jelly Beans

New member
......./images/Emo60.gif

אז מה אם אני מדברת שטויות.. אני אמשיך לשאול שאלות לא קשורות!!! אולי הוא לר רצה למות במלחמה והעדיף להרוג את עצמו בלי כאבים? טוב.. אז לא
האם הנשק היה של האוייב? גם לא..? ארג.... אני לא יודעת.

orioriori

New member

שאלות מעולות! אולי הוא לא רצה למות במלחמה והעדיף להרוג את עצמו בלי כאבים?החלק השני של השאלה בהקשר אחר (וואו, זה היה רמז טוב...) האם הנשק היה של האוייב?כן

orioriori

New member
../images/Emo117.gifתשובות ל-Prophet

האם המלחמה נגמרה כבר כשהגיע ליער ? לא

Jelly Beans

New member
../images/Emo60.gif

האם הפלוגה התכוונה להרוג אותו? אולי הוא ידע שהאוייב באזור ברגע שהוא ראה את הכלי נשק וידע שהוא הולך למות, אז הוא החליט להרוג את עצמו? הרעיונות לשאלות מתחילות להגמר.....

למעלה