10 טיפים שחשוב להפנים

מסכים באופן כללי עם הדברים הנכונים כשלעצמם,

אבל לא אהבתי את הסגנון והטון המתלהמים.

M r s S m i t h

New member
הכי מזדהה עם סעיף 8...

לאורך כל חיי, תמיד התנסיתי בחבורות שונות החל משומעים ועד לחירשים. אך אף פעם לא חשתי שייכת אליהם, תמיד הרגשתי אאוטסיידרית איתם.. וקבוצה שאני הכי מרגישה בבית זה כמובן עם לקויי שמיעה. למרות שלרוב דו שיח שלנו הוא כמו טלפון שבור, אני הכי מרגישה בנוח איתם, הם בעיקר יבינו את הבדיחות שלי או מקרים מסויימים שבהם אני מגלה חוסר טאקט
והמבין יבין...

11137

New member
לוקים בשמיעה מתנדבים למשטרה

לכולם שלום שמי עמיר הייבלום מפקד השיטור הקהילתי בפלורנטין ת"א אני מזמין אותכם לפעול במשמר האזרחי ניתן לצפות בחברה אשר פועלים כבר אתר המשטרה מחוז ת"א ניתן לשלוח לי sms בהצלחה שלכם עמיר

LITAL200666

New member
ניראה לי כל כבדי שמיעה מזדהים עם סעיף 8

זה הכי נכון הסעיף הזה במיוחד לכבדי שמיעה. אני גם הייתי בתקופה כזאת אז בתיכון !ותמיד אני חוזרת על הסיפור הזה..ניראה לי כולם מכירים את הסיפור הזה בע"פ:) אבל כיום אני פחות מרגישה ככה..כיום אני יותר מרגישה פתוחה עם שומעים וכבדי שמיעה..עם חירשים ממש פחות....אני מרגישה כאילו הם לא מבינים אותי ואני לא מבינה אותם..מנטליות שונה,בדיחות שונות,התנהגות שונה..בקיצור הכלללל

M r s S m i t h

New member
גם לי יש מצב דומה

בתקופתי הנוכחית אני מסוגלת לדבר שעות גם עם שומעים באותה מידה כמו עם כבדי שמיעה..וזה לאחר שהבנתי הרבה דברים שלקוי שמיעה היא לא בהכרח מחסום חברתי כפי שהיה מקובל לחשוב, שיניתי מחשבה שלילית זו וכך אני יותר נהנית בשיחות עם שומעים וכבדי שמיעה בחופשיות... עם חירשים יש לי מנטליות שונה ואני חושבת אחרת מהם, מרגישים את זה בשיחות ובין שורות.

shiransis

New member
אז יאללה תתחילו להעלות יצירות, סיפורים, שירים

פרי ידיכם כמובן שימו סוף לריבוי הפרסומות פה, מצידי תשמו סקרים שאלונים אבל תשתדלו לכתוב סיפורים וכאלה , כי זה מעניין פשוט:) הרבה יותר מהפרסומות זה בטוח:)..... ולא חייבים להיות מוכשרים, פשוט תכתבו מהלב... אם תבחרו בזה זה ישתלם:)

M r s S m i t h

New member
צודקת!!

שירני, את בזאת נבחרת להיות הרוח האופטימית של פורום 1647(תואר יקיר הפורום כבר ניתן לאמיר
...)

amitk80

New member
לא הכרזת עלי יקיר הפורום?

שימי לב לשרשור מלמטה..

אמיר335

New member
חחחח אני יקיר הפורום????

ככה סתם לבעוט בישבנו של עמית על לא עוול בכפו?

M r s S m i t h

New member
חח בלבול נורא מצער!!!../images/Emo122.gif

עמית, אני מתנצלת! אז אתה יקיר הפורום וגם אמיר...תוכלו להתחלק בתואר?

אמיר335

New member
אני הייתי פעם בקורס כתיבה יוצרת

סופר גדול לא יצא ממני אבל הדברים הטובים(בעיני לפחות) שכתבתי היו אישיים מידי כך שהעדפתי שלא להקריא ואת הפחות טובים - שידעתי שהם גרועים יותר העדפתי שלא להקריא בכלל

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifמסכימה!

ולא אני לא כבדת שמיעה, אבל אני לומדת בבית ספר שמשלב כבדי שמיעה=] ואני רק רציתי להגיד שהם בדרך כלל האנשים הנחמדים ביותר שאפשר לפגוש..=] חוץ מזה שאחת החברות הטובות שלי היא כבדת שמיעה. [אני לומדת ביגור אם מישהו מכיר..0.O] בקיצור כל מה שכתבת נכון, כל אדם באשר הוא,אדם. ולא משנה איזה ליקוי יש לו. ומי שצוחק על כבדי שמיעה הוא סתם מישהו שלא מכיר את הקהילה [לא ידעתי איך להגיד את זה יותר טוב..חח] וצוחק בגלל חוסר בטחון עצמי=] יישר כוח ואל תתייאשו מאנש/ים טיפשים^_^ טיפשים אפשר למצא בכל מקום..=]

amitk80

New member
ברור שאוכל להתחלק בתואר

מה לא עושים בשביל הפורום והמולדת! כפרה עליך סוזי!

וואווו ../images/Emo24.gif מדהימה את!

כל הכבוד שירן על השירשור הענק הזה. אני גם כבדת שמיעה,ומאוד מתחברת למה שכתבת. ה-
הוא שלך מבחינתי
עדי. ושיהיה לכולם יום יפה ומחייך

למעלה