שאלון

anna the best

New member
../images/Emo204.gif

. שם: אנה 2. כינויים בתפוז: anna the best 3. גיל: 15 4. מקום מגורים: פ"ת 5. כמה זוגות נעליים יש לך? פחות או יותר 5 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? לא 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? יש הרבה 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? הוגנת 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? ביישנית 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? לא 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן?---- 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם?לא אם כן, מהו? ----- 13. כמה זמן אתה כבר בפורום? אני יודעת...? שבועיים? 14. איך הגעת לכאן? דרך הדף הראשי של הפורומים של תפוז (ולתפוז הגעתי כי חיפשתי בגוגל פורום ספרדית) 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? מיוחדת 16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 11 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? לכו לאתר של האקדמיה העברית 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? תקבולת ניגודית מקבילה (לקוח משיעור תנך) 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע?--- 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והחלטתי לשים את השאלה הזאת: אורה (מהחטיבה) 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? לא 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? לא 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? נחמדה 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? פעם בחודש 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? כרגע- אף אחת 26. מהו הסרט האחרון בו צפית? לא ראיתי סרט בזמן האחרון 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: ---- 28. האם אתה כוסס ציפורניים? מאוד. לצערי. 29. סובל מבעיות אורטופדיות? לא 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? לא 31. אנמי? לא 32. כותב דברים על היד? המון. 33. מפנטז על גיל ריבה? איכס מי זה בכלל הוא מכוער! 34. שם את רגליך על שולחנות? לפעמים (רק בבית) 35. מאמין בחיים שלאחר המוות? לא 36. מעתיק שיעורי בית? ברור!!!!!! 37. שותה קולה דרך האף? אני לא שותה קולה 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? הבנאדם הראשון שקופץ לי לראש- המנה של הבצפר שלי 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? ההיא עם השיער שעשוי מנחשים 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? ---- 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? לא רוצה 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? אנחנו 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? כן, בערך 3 פעמים 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? היה 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: "כשיש לי יום ממש רע, ונדמה שאנשים סביבי מנסים לעצבן אותי, צריך לזכור שדרושים 92 שרירים להזעיף פנים, ורק 3 למתוח את האצבע האמצעית ולהגיד להם שיקפצו לי!" 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? היו המון. 47. מה אכלת לארוחת בוקר? עוגה 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? שחור 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית? כן 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך? שיהיה גדול, ארוך ועבה.... סתם סתם!!!!! בננה זה בכלל נקבה, אז שתיהיה צהובה.

לאיור

New member
../images/Emo8.gifעונה

1. שם: ליאור 2. כינויים בתפוז: לאיור 3. גיל: 15 וקצת 4. מקום מגורים:פ"ת 5. כמה זוגות נעליים יש לך?6 בערך 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? בקרוב הוא יהיה
7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך?את נינט , חח סתם אמ.. לא יודעת עכשיו 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב?..... 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב?.. אני חסרת ביטחון עצמי.. וזה נוראי 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? בעיקרון גיטרה, אבל קצת פסנתר ותופים 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן?אמ.. לא זוכרת 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? יובל 13. כמה זמן אתה כבר בפורום? כמה חודשים בודדים 14. איך הגעת לכאן? בטעות חחף סתם אמ.. לא יודעת 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? אין לי קירבה, אני לא מכירה, אבל זה אחלה פורום=] 16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 9 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית?ענבים, תגיבו את זה מלא ותיראו שזו מילה מוזרה [?] 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? שסק, אני לא מצליחה להגיד את זה מהר כמו שצריך חחח 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? שזיף- שייגעצ 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת- הרבה, לרונית, יש תחת נוראי 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? חחח לפעמים החברים הבקרובים אבל זה הכל בצחוק=] 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? לא ממש 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב?חופרת [חח תסתם אבל אני מתה עליה, היא המורה היחידה בבצפר הנורמלית] 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? כל שבוע מחליפה 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו?האלופה, אפילו שזה עלוב 26. מהו הסרט האחרון בו צפית?בופור, ניראה לי 27. דרג אותו מ- 1 עד 10:10 28. האם אתה כוסס ציפורניים? כןןןןן
אני לא מצליחה להפסיק מאז שאני קטנה 29. סובל מבעיות אורטופדיות? כן , יש לי מדרסים מיוחדים 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? חח לא, 31. אנמי? כן 32. כותב דברים על היד? לפעמים 33. מפנטז על גיל ריבה? בעע לא, 34. שם את רגליך על שולחנות? כן 35. מאמין בחיים שלאחר המוות? כן 36. מעתיק שיעורי בית? כן 37. שותה קולה דרך האף? ברור , רק דרך האף [לא!] 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך?אמא שלי דוד שלי חברה שלי ויובל 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? אין לי מוסג, הסוס שהיה להרקולד נחשב<? 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? חוג? אמ.. לומדת גיטרה... 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? הייתי רוצה ללמוד תופים, ו.. אנערף .. אומנות 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? יש יותר מידיי 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? כן 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? כן ההרבה =] 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: משמעות תהומית...לא אבל שיהיה "אל תיתן לפחד מהכישלון למנוע ממך להשתתף במשחק" 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? צעקתי דברים ליד אנשים שלא היו אמורים לשמוע את זה 47. מה אכלת לארוחת בוקר? הרגע קמתי, לא הלכתי לבצפר ועדיין לא אכלתי, אני מניחה שאני אוכל קורנפלקס 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? בלונדיני 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית? כן, 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך? ארוכה וקשה .. חח סתם, צהובה? בלי כל הפיכסים האלה [שאומרי םשזה כמו דבש]

fluppster

New member
עונה

1. שם: חן 2. כינויים בתפוז: fluppster 3. גיל: 21 4. מקום מגורים: קיבוץ במרכז 5. כמה זוגות נעליים יש לך? נראה לי בסביבות ה-10 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? כן 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? חתולים דרוסים 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? חוכמה 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? רגישות יתר 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? כלום 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? --- 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? --- 13. כמה זמן אתה כבר בפורום? שלושה או ארבעה חודשים 14. איך הגעת לכאן? סתם עברתי על רשימת הפורומים ונתקלתי בו במקרה 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? אין קרבה 16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 9 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? אישקוקה
(שחמט, למי שעוד לא עשה פסיכו') 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? נדל. אין לי בעיה ממש עם המילה עצמה, אבל כל פעם כשאני שומעת אותה עוברת בי צמרמורת. 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? I just don't know what to do with myself
20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת- אני כבר לא בבי"ס 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? כנ"ל (וגם כשהייתי לא שרו) 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? לא 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? אני לא בבי"ס 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? אה.... אני לא מחליפה כל שבוע.... 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? אבודים 26. מהו הסרט האחרון בו צפית? בופור
27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 12 28. האם אתה כוסס ציפורניים? כן 29. סובל מבעיות אורטופדיות? כן 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? לא 31. אנמי? לא 32. כותב דברים על היד? לא 33. מפנטז על גיל ריבה? לא! 34. שם את רגליך על שולחנות? כן 35. מאמין בחיים שלאחר המוות? לא 36. מעתיק שיעורי בית? כן 37. שותה קולה דרך האף? לא 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? אמא שלי 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? פיניקס 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? 1 - ג'אז. בקרוב אני גם אתחיל פיתוח קול. 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? פיתוח קול, גיטרה, שיעורי מחול נוספים 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? הומור שחור. באמת, הולכים שם דברים מוזרים... 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? כן 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? מה זה מגילת קיר? 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get
46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? לא יודעת אם הכי גדולה (בטוח היה יותר), אבל זה מה שאני זוכרת כרגע: פעם עליתי במדרגות באולם המופעים בקיבוץ שלי כשכל הקיבוץ בערך היה שם (היה איזה אירוע), ונתקלתי במדרגה ומעדתי, תוך כדי שאני פולטת צעקה קטנה. כולם הסתכלו עליי וצחקו, ונראה לי שעד היום לא שוכחים לי את זה... 47. מה אכלת לארוחת בוקר? סנדביץ' עם סלט ביצים וחסה בעבודה 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? ירוק 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית? כן! 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך? מה זה, בננה עם נענע?

בוקר.../images/Emo42.gif

1. שם: תמר. 2. כינויים בתפוז: רק זה. 3. גיל: כמעט 14. 4. מקום מגורים: י-ם. 5. כמה זוגות נעליים יש לך? לא הרבה. 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? כן:] 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? לא יודעת אני יכולה לחשוב על כמה ולא בא לי להזכר כי כבר בא לי להקיא.
8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? נדיבות, יכולת הקשבה... 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? רכושניות, קנאה.. 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? לא. 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן?- 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? 13. כמה זמן אתה כבר בפורום? לא זוכרת כמה חודשים. 14. איך הגעת לכאן? דרך חברה. 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? אין קרבה
וזאת מנהלת. 16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 9.9 סתם
17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? לא יודעת. 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? - 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת- אמ..לי' 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? לא|: 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים?לא
23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב?שעיר לעזאזל.(2 מילים-וזה תרתי משמע.) 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? פעם אחת. 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? חבריםD: 26. מהו הסרט האחרון בו צפית?"החיים יפים" בערב יום השואה..וזה עשה לי קצת סיוטים. 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 9. 28. האם אתה כוסס ציפורניים? לא! 29. סובל מבעיות אורטופדיות? כן. 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? לא נראה לי
31. אנמי? לא:] 32. כותב דברים על היד? ממש לא:) 33. מפנטז על גיל ריבה? חחחחחחחח לא אבל הוא ממש חמוד לפעמים. 34. שם את רגליך על שולחנות? בד"כ לא. 35. מאמין בחיים שלאחר המוות?לא. 36. מעתיק שיעורי בית? לפעמים. 37. שותה קולה דרך האף? ברור, כל יום.
38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? כל מיני. 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? ... 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? לא הולכת. 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? אולי צילום וגיטרה אם אני לא אפרוש תוך דקה בערך. 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? לא מבקרת ביותר מדי פורמים אז לא יודעת. 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? לא יודעת אם זה נחשב, אבל בהצגת סיום של ו'. 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? לא בדיוק פוסטר, זה מעין בד דק שיש עליו חד קרן שהביאו לי מתנה וזה על כל הקיר. 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? אין לי מושג. 47. מה אכלת לארוחת בוקר? לא אכלתי. 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? ורוד. 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית? לא. 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך? בננע?...

../images/Emo42.gifעונה

1. שם: שי 2. כינויים בתפוז: I Dont Give A Dam 3. גיל: 15 4. מקום מגורים: אשדוד 5. כמה זוגות נעליים יש לך? לא יודעת 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? לא 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? עדיף שאני לא ירשום 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? שאני אומרת הכל בפרצוף 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? אני צריכה לרסן את עצמי לפעמים :p 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? על בס 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? גירלפרנד 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? לא :S 13. כמה זמן אתה כבר בפורום? נראה לי חודש וחצי 14. איך הגעת לכאן? מפורום אחר 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? לא משהו מיוחד, היא ממש נחמדה 16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 10 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? אין לי כח לחשוב :S 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? כנ"ל 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? I Will Be של אבריל 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת.. מי מסתכל?! 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? לא 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? לא 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? שפרה [?] 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? לא יודעת 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? כלום 26. מהו הסרט האחרון בו צפית? לא זוכרת 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: - 28. האם אתה כוסס ציפורניים? כן 29. סובל מבעיות אורטופדיות? לא 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? לא 31. אנמי? לא 32. כותב דברים על היד? כן 33. מפנטז על גיל ריבה? לא :S 34. שם את רגליך על שולחנות? לפעמים 35. מאמין בחיים שלאחר המוות? לא יודעת 36. מעתיק שיעורי בית? לפעמים 37. שותה קולה דרך האף? לא :S 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? סבא שלי 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? למה שזה יעניין אותי? 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? אחד, יוגה 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? לא יודעת 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? לא יודעת 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? כן 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? כן 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: "שאתה רוצה משהו, היקום כולו נחלץ לעזרתך כדי שתגשים את המשאלה שלך." 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? 47. מה אכלת לארוחת בוקר? הרבה דברים 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? אפור 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית? כן 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך? צהובה [?]

fireyes

New member
../images/Emo209.gif

1. שם:איזבל
2. כינויים בתפוז:fireyes
3. גיל:15.5
4. מקום מגורים:מרכז
5. כמה זוגות נעליים יש לך?20נראלי
6. האם המחשב נמצא בחדר שלך?לא
7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך?קיא של אלפקה..חח סתם סתם..[זה נשמע מגעיל..]
8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב?רגישה לעתים...
9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב?לא סבלנית,מתעצבנת מהר
10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)?אורגן+פסנתר=
11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן?לאזוכרת..
12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו?כן,משה
13. כמה זמן אתה כבר בפורום?מדצמבר 2006 בכיננוי הזה ומיוני 2005 בכינוי הקודם
14. איך הגעת לכאן?ראיתי שיש פורום חמוד כזה אז נכנסתי..
15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום?אמ...דנטל...אין קרבה כ"כ אבל דנטל שולטטטת!!1
16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10:אהמ..1000000
17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית?גזוזטרה(מרפסת),טרקלין(סלון),מוז(בננה) כל היצורים האלה..
18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית?ממורמרים(כמה מ'...)
19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע?Behind Blue Eyes
20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והחלטתי לשים את השאלה הזאת:רבקה!!!
21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך?נייט
22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים?נייט
23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב?מגמגמת!!
24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים?1
25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו?האלופה
26. מהו הסרט האחרון בו צפית?"איזו מין שוטרת 2"-היה אותו בהוט עכשיו..
27. דרג אותו מ- 1 עד 10:ההה...8.5
28. האם אתה כוסס ציפורניים?חס וחלילעע
29. סובל מבעיות אורטופדיות?כואב לי הגב.זה נחשב?
30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן?עצבנית לעתים...
31. אנמי?
32. כותב דברים על היד?לפעמים...
33. מפנטז על גיל ריבה?ברורררר!!!כיח!!
34. שם את רגליך על שולחנות?אם זה בבי"ס אז כן
35. מאמין בחיים שלאחר המוות?אכן כן
36. מעתיק שיעורי בית?לא
37. שותה קולה דרך האף?לאא
38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך?המשפוחעס',אין אדם אחד...
39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך?זאוס,הוא חתיך כזה..
40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם?ל
הולכת לחוגים..
41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד?לנגן על כל מה שזז נראלי..
42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז?זה עם העבמ"ים חחחח
43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה?אהמ...כן
44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר?
45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית:"שאל למה ואיך היה אתה ודע מאין באת כדי לדעת לאן אתה הולך"(מפרי מוחי!!)
46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך?ביום העצמאות הקודם קראתי למישהי "יא שמנה"כי חשבתי שזאת חברה שלי ואז ראיתי שזו לא הייתה היא...זו הייתה פדיחה..XD
47. מה אכלת לארוחת בוקר?כלום
48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך?שחור-לא אוהבת שיער שחור...
49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית?היה נחמד מאוד
50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך?בננתית,כמו כולם..
הודגש באמצעות מדגישומטיק

D o o S h a

New member
עונה P:

1. שם: עדי :] 2. כינויים בתפוז: רק זה 3. גיל: 14.5 4. מקום מגורים: 5. כמה זוגות נעליים יש לך? 8 בערך 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? לא 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? לא זוכרת.. 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? אממ.. לא יודעת :-:p 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? כנ"ל.. נו יש כמה 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? אני לא 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? 13. כמה זמן אתה כבר בפורום? הייתי לפני שנה ועזבתי.. ולא מזמן חזרתי:] 14. איך הגעת לכאן? בהתחלה מאחותי 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? לא ממש מכירה אותה
16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 1. סתם
אחרת לא הייתי פה.. ניתן 8 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? בלע לא יודעת 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? ממ.. נו אינלי ראש לזה עכשיו
19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? אף אחד
20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי? חח שושנה 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? לא שידוע לי
22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? חח לא יודעת 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? מדהימההה 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? נראלי פעם בשבוע 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? מתחילה להתמכר מחדש לאלופה 26. מהו הסרט האחרון בו צפית? וואי זה היה מזמן.. לא זוכרת 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 28. האם אתה כוסס ציפורניים? כססתי. נגמלתי. יאי. 29. סובל מבעיות אורטופדיות? קצת
30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? לא 31. אנמי? לא.. 32. כותב דברים על היד? רק כשממש צריך 33. מפנטז על גיל ריבה? חח ממש לא 34. שם את רגליך על שולחנות? חח הם עכשיו על השולחן 35. מאמין בחיים שלאחר המוות? לא 36. מעתיק שיעורי בית? כע 37. שותה קולה דרך האף? איככ לא שותה קולה בכלל
38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? ההורים שלי 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך?
40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? ריקוד... ג'אז, קלאסי ומודרני 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? 3 פעמים בשבוע זה מספיק 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? ביט 69 נראלי חח 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? כעע 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? לא 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: הממ.
46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? לא זוכרת.. 47. מה אכלת לארוחת בוקר? לחם עם גבינה ותה :] 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? ירוק 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית? כן :=] 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך? ממ.. בשלה?!

sweet shir

New member
^^

1. שם: שיר. 2. כינויים בתפוז: תראו למעלה, י'עצלנים. 3. גיל: 14. 4. מקום מגורים: רעננה. 5. כמה זוגות נעליים יש לך? המ 8-10 משהו כזה. 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? כה 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? בטח פצע או משהו
8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? לודעת. 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? לודעת. 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? על כלום 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? שיר ה-ABC על הפסנתר.
12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו?
13. כמה זמן אתה כבר בפורום? ממזמן. 14. איך הגעת לכאן? לוזוכרת כבר.
15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? המ אנלא מכירה אותה יותר מדי.
16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 8
17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? משמש. XD 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? צ'כוסלובקיה. 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? Grace Kelly. כי הוא מתנגן לי בראש.
20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי? דליה בר-און, מורה למתמטיקה. התחת שלה כל כך ענקי שאפשר לשבת שם בתור מחסה מפני הגשם. הוא כל כך גדול שאם תסתכלו טוב תראו אנשים גרים שם! XD 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? לא
22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? חחחחחחחחחח לא... O: 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? נפלאה. :) 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? פעם בשבועיים כזה. S: 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? 'הכי גאים שיש'. 26. מהו הסרט האחרון בו צפית? 'יצאת גבר'. סרט ענקD: 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 9 28. האם אתה כוסס ציפורניים? כה 29. סובל מבעיות אורטופדיות? לא 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? לא 31. אנמי? לא 32. כותב דברים על היד? כה 33. מפנטז על גיל ריבה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא. 34. שם את רגליך על שולחנות? כה 35. מאמין בחיים שלאחר המוות? לא 36. מעתיק שיעורי בית? כה 37. שותה קולה דרך האף? לאO: 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? סבא שלי.
39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? אפחד, אולי חד קרן. אם זה נחשב.
40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? אנלא ממש הולכת לחוגים. רק למדצים. 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? אין שומדבר שמעניין אותי יותר מדי. 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? פורום אמפי3? XD 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? כה 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? כה, ישלי המון פוסטרים.
45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: "מה שיבוא, יבוא. וכשיבוא, לא תהיה ברירה אלא להתמודד עם זה." 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? לודעתXD 47. מה אכלת לארוחת בוקר? לחמניה. 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? צהוב-חרדל. 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית? היה פסדר. ^^ 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך? huh?!

happy flower

New member
חח אהבתי ת'שאלון

1. שם: נטי 2. כינויים בתפוז: happy flower 3. גיל: 13.4 4. מקום מגורים: ראשל"צ 5. כמה זוגות נעליים יש לך? בסביבות ה-5 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? כה 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? אממ.. 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? חברה טובה, שומרת סודות, אופטימית.. 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? מאחרת לכל מקום 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? גיטרה אבל בקטנה 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? .... 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? חחחח שלא תדעו מה השם 13. כמה זמן אתה כבר בפורום? כמה ימים 14. איך הגעת לכאן? אע? 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? כמעט ואין, אני חדשה 16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 9 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? לא דעת 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? כנ"ל 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? מאיפה לי? 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי? תמר חח 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? אממ לא.. 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? לא 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? כיף 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? פעם אחת 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? דרייק וג'וש, השיר שלנו 26. מהו הסרט האחרון בו צפית? יש לה ביצים 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 100000 28. האם אתה כוסס ציפורניים? קצת.. אבל כבר לא 29. סובל מבעיות אורטופדיות? לעע 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? לא 31. אנמי? ?? 32. כותב דברים על היד? תזכורות D: חח 33. מפנטז על גיל ריבה? אע? 34. שם את רגליך על שולחנות? לפעמים 35. מאמין בחיים שלאחר המוות? לא ממש 36. מעתיק שיעורי בית? לפעמים 37. שותה קולה דרך האף? חח לא 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? אמא שלי 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? מדוזה XD 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? בינתיים לא 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? ריקוד, התעמלות אומנותית 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? לא יודעת 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? מלא פעמים 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? כה 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: לא יודעת מה לכתוב... :/ 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? שלא תדעו 47. מה אכלת לארוחת בוקר? גבינה לבנה 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? לבן 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית? כה! 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך? מרוסקת ומעורבבת טוב טוב עם

I L O V E MCR

New member
גיזעית שכמוני../images/Emo3.gif ../images/Emo221.gif

. שם: רוני 2. כינויים בתפוז: I L O V E MCR 3. גיל: 13 4. מקום מגורים: ישראלל חחחח 5. כמה זוגות נעליים יש לך? המממ 8 ככה. 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? לאא 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? באממטיוי לפני שלוש שנים או 4 בנאדם שאוכל בייצים חיות מקיא אותם ועושה מזה חביתהה :S משוו דוחה 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? ת'אמת..את זה שאני לא ממש ברורה.. 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? הממ העצבנותת..אני ממש עצבריץ משו קיצוני 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? אממ ניגנתי על פסנתר חמש שנים 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? אממ של אביב גפן.. 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? פסיי חח 13. כמה זמן אתה כבר בפורום?אמממ לא הרבה.ה 14. איך הגעת לכאן? אממ חיפשתי פורום חמודד ומצאתי=] 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? אממ אין לי כל כךך 16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 100000000000 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? זנבות
18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? קישוא XP 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע?IM NOT OK.. =] 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת אממ למורה לג"ג 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? לאא חחחח 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? לאא 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? *מחנך=] גיזעי 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? אממ פעמיים 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? בצפר לשטויותת חחחחח רק את זהה ערוץ 6 לא מעניין חחח 26. מהו הסרט האחרון בו צפית? החיים יפים 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 9 אבלל בכיתיי=[ 28. האם אתה כוסס ציפורניים? לא 29. סובל מבעיות אורטופדיות? לאא 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? כהה..עצבנות.. 31. אנמי? לא 32. כותב דברים על היד? כהה 33. מפנטז על גיל ריבה? לאאאאאאא : S 34. שם את רגליך על שולחנות? לאא 35. מאמין בחיים שלאחר המוות? כן 36. מעתיק שיעורי בית? כן חחח 37. שותה קולה דרך האף? לא 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? ג'רארד חחחח 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? אמממ דינזאור? 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? אממ אני מתחילה גיטרה 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? גיטרהה שיבוא כברר=] 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז?לא יודעתת. 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? כה 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר?כהה!! מי כימיקל רומנססס=] 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: ערבי צרות מביא חחחח 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? אממ לא קורה לי הרבה.. 47. מה אכלת לארוחת בוקר? גלידה=] 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? ירוק 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית? מאודדד 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך? בננע? שתישאר איפה שהיאא : Sאיככ בננות!@

sukrazit

New member
עונההה P:

. שם: סיון 2. כינויים בתפוז: sukrazit 3. גיל:15 4. מקום מגורים: מודיעין 5. כמה זוגות נעליים יש לך? 2 בערך.. 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? לא 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך?אהמ..לא יודעת.. 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? עקשנות 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? קנאות 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? לא מנגנת 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? 13. כמה זמן אתה כבר בפורום? חצי שנה בערך.. 14. איך הגעת לכאן? דרך איזה פורום..לא זוכרת.. 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? אין ממש קרבה.. 16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 8 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? שבלול 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? סשק 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? DONT TELL ME 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת? המורה לג"ג XD 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? לא 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? לא 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? עב"מ 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? פעם בשבוע בערך.. 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? האו.סי 26. מהו הסרט האחרון בו צפית? בלשית בסטייל 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 6 28. האם אתה כוסס ציפורניים? כןןן 29. סובל מבעיות אורטופדיות? לא 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? יש מצב XD 31. אנמי? לא 32. כותב דברים על היד? כן חחחח 33. מפנטז על גיל ריבה? לאא 34. שם את רגליך על שולחנות?צ לפעמים 35. מאמין בחיים שלאחר המוות? לא 36. מעתיק שיעורי בית? לפעמים 37. שותה קולה דרך האף? לא 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? לא יודעת.. 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? ונוס 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? אחד..סיירות.. 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? ללמוד גיטרה, נוע"ל, תאטרון, כדורגל בנות.. 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? לא יודעת 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? כן 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? לא 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: "החיים הם כמו גלגל ענק- פעם אתה למעלה ופעם אתה למטה" 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? לא יודעת.. 47. מה אכלת לארוחת בוקר? טוסטים 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? ורוד (כל השיער) 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית? כן 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך? את מה? חח

עונהעלכלהשאלוניםשלאעניתיעליהם../images/Emo219.gif

1. שם:לוטן 2. כינויים בתפוז:My Chemical Lotan,מ א מ י2 3. גיל:11.5 4. מקום מגורים:יבנה 5. כמה זוגות נעליים יש לך?המון 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך?לא 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך?ג'וקים ועוד 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב?ביצ'יות? P: המ. לא יודעת 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב?רחמנות ונדיבות 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)?גיטרה בעיקר,אבל גם פסנתר 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן?למדתי משהו אחרון על פסנתר,לא יודעת מה,המצאתיXD 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו?לגיטרה הקלאסית-סאם
13. כמה זמן אתה כבר בפורום?מעל שנה 14. איך הגעת לכאן?לא זוכרת 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום?אין לי קירבה לדנה P:. הדבר שאנחנו הכי קרובות בו זה שיש הודעה אחת שמתחתי שהיא שלה [על הבעיה בפורומים]
16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10:10 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית?פיי,יש מלא-אפיפית בנתיים היחידה שעולה לי בראש P: 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית?לא יודעת 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע?mcr-im not okay 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת-אליס [באמת,התחת שלה משתטח ונהיה רחב] 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך?לא על שלי 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים?לא 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב?כיפית 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים?פעם בשבוע 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו?ווילד בויז,ברייניאק. אבל אני תמיד מכורה לאלה 26. מהו הסרט האחרון בו צפית?"המסור 3"!!!11 D:: [חברה שלי,יש לה יס,היה ביס,היא הקליטה] 27. דרג אותו מ- 1 עד 10:המ. 7.5. כי כל החלקים עם ה-יותר-מידי-דם כבר גורמים לי להקיא. אבל אני אוהבת את זהXD 28. האם אתה כוסס ציפורניים?לצערי. אני לא מצליחה להגמל בשום אופן 29. סובל מבעיות אורטופדיות?לא 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן?לא יודעת 31. אנמי?כן ;;. 32. כותב דברים על היד?לפעמים 33. מפנטז על גיל ריבה?לא 34. שם את רגליך על שולחנות?לפעמים 35. מאמין בחיים שלאחר המוות?לא 36. מעתיק שיעורי בית?לפעמים,אם יש לי כוח 37. שותה קולה דרך האף?איכס,לא 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך?לא ממש מעריכה אף אחד כרגע 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך?לא יצור-אדיפוס D:. מעניין אותי-כמה טמבל יכול להיות בנאדם שהורג את אבא שלו ומתחתן עם אמא שלוXD [אבל הוא לא ידע,נסלח לוXD] 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם?לשום חוג,שונאת את השיט הזה. אבל אם שיעור פרטי במתמט' נחשב חוג-אז זה,בימי רביעי. אבל ממזמן הצלחתי להפסיק עם הזיבולי שכל האלו D: 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד?לאף חוג 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז?ניסויים לגולשים? P: הו,לא! פורום 1028-סקרים סוף הדרך-אין שם כלום! 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה?כן 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר?כן 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית:אני לא יודעת מה זה תהומית,אבל יש לי ציטוטים עמוקים מאוד בחתימה 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך?ישבתי על מנגל כשהייתי קטנה 47. מה אכלת לארוחת בוקר?היום? קורנפלקס [לא סתם,הצהוב!!1 של האלופים!!!1 D:] 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך?ורוד זועק/כתום זועק/צהוב חרדל/ירוק מעורבב עם צהוב 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית?כן:] 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך?לא מעדיפה אותה

sweet shir

New member
וגם אותך אני זוכרת בתור 'מ א מ י2'!!

אנשים, אתם צריכים להפסיק להחליף כינויים!

../images/Emo6.gifסליחה באמת!../images/Emo219.gif

מעכשיו אני מייכמיקלוטן
. ואין מצב שאני משנה. נו,זה היה פקאצי. אני לא זוכרת אותךXD.

sweet shir

New member
חחחחחחח זה היה ממזמן וישלי זיכרון צילומי. ../images/Emo6.gif

(וסלקטיבי
)

למעלה