שאלון

sweet shir

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחח למה אני לא יכולה לצלם לי בראש דברים לביצפר? רק ת'דברים הלא חשובים אני זוכרת! XD

עונהה

1. שם: רתם 2. כינויים בתפוז: זה, והשם המלא 3. גיל: 15 4. מקום מגורים: אזור השרון 5. כמה זוגות נעליים יש לך? אחד לחורף, קרוקס, וכפכפים 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? לא 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? אממ אני יודעת להקשיב 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? ביישנות 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? אני יודעת ממש ממש קצת על גיטרה, קלידים, תופים, חליל..... 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? נראה לי טבריה 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? לא... 13. כמה זמן אתה כבר בפורום? הרבה 14. איך הגעת לכאן? לא זוכרת 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? אין קירבה 16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 9 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? אממ לא יודעת 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת . איזה שאלה מגעילה... אבל שיהיה, ריטה :S 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? לא 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? לא 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? אין לי מחנכת 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים?
25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? האוס 26. מהו הסרט האחרון בו צפית? שודדי הקאריביים2 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 10 28. האם אתה כוסס ציפורניים? לא 29. סובל מבעיות אורטופדיות? לא 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? לא 31. אנמי? לא 32. כותב דברים על היד? לפעמים 33. מפנטז על גיל ריבה? לא 34. שם את רגליך על שולחנות? לפעמים 35. מאמין בחיים שלאחר המוות? לא 36. מעתיק שיעורי בית? לא 37. שותה קולה דרך האף? לא 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? רביב 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? כל מיני 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? קראטה 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? ציור 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? מיץ תפוזים 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? כן 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? כן 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? 47. מה אכלת לארוחת בוקר? לא זוכרת כבר.. 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? לבן 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית?היה אחלה 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifקצווווווווות

1. שם:אריאל 2. כינויים בתפוז:baril 3. גיל:13 וחצי 4. מקום מגורים:הרצליה 5. כמה זוגות נעליים יש לך?לאיודעת איןלי כוח לעשות שוב ספירת מלאי XD 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך?כן 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך?לאיודעת, היו הרבה 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב?נאמנה 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב?אני מתעצבנת מהר 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)?גיטרה 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן?ילו סובמרין 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? לא XD 13. כמה זמן אתה כבר בפורום?המ בערך שנה פלוס מינוס 14. איך הגעת לכאן?דרך שאלון בפורום אחר 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום?הממ לאיודעת 16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 11 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית?שרפרף XDDDDDDDDDD 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית?שומדבר 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע?Bubble Wrap-McFly 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת. ברוריה XD זה משו מפחיד 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך?לא, מה אנחנו בכיתה ג'
22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים?לא 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב?עייפה XD 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים?לאיודעת אמא מחליפה 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו?חברים
, הפיג'מות, ארתור 26. מהו הסרט האחרון בו צפית?החופשה של מיסטר בין. סרט ענקקקקקקקק 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 10 28. האם אתה כוסס ציפורניים?כן 29. סובל מבעיות אורטופדיות?לא 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן?לא 31. אנמי?לא 32. כותב דברים על היד?לפעמים 33. מפנטז על גיל ריבה?ממש אבל ממש לא
34. שם את רגליך על שולחנות?כן 35. מאמין בחיים שלאחר המוות?כן 36. מעתיק שיעורי בית?כן 37. שותה קולה דרך האף?לא XD 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך?אמאבא 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך?אפחד 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם?1. כדורסל 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד?נאדה 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז?ימי הולדת ומתנות XD 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה?כן 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר?כן 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית:-- 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך?-- 47. מה אכלת לארוחת בוקר?לא אכלתי 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך?ירוק 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית?כן :) 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך? רגילה

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

1. שם: סתיו 2. כינויים בתפוז: אספיר85. 3. גיל: 14 4. מקום מגורים: בית 5. כמה זוגות נעליים יש לך? 2-3 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? כן 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? עגבניה ירוקה 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? הממ. 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? הרבה. 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? תופיםP: 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? אני לא לומדת שירים, רק סולואים... 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? לא 13. כמה זמן אתה כבר בפורום? הרבה 14. איך הגעת לכאן? לא זוכרת 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? אין קרבה 16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: אחלה פורום 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? לא יודעת 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? "גוש". בעע. 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? לא יודעת 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת. למנהלת! אה, וגם לרכזת שכבה ולמורה לשון. זאת מין תחרות כאת. 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? לא, אמא שלי נחמדה. 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? לא 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? לא יודעת 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? לא אני מחליפה 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? קוראים לי ארל 26. מהו הסרט האחרון בו צפית? לדפוק חתונה 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 4 , 3 וחצי 28. האם אתה כוסס ציפורניים? לא 29. סובל מבעיות אורטופדיות? לא 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? לא 31. אנמי? לא 32. כותב דברים על היד? לא 33. מפנטז על גיל ריבה? לא 34. שם את רגליך על שולחנות? לא 35. מאמין בחיים שלאחר המוות? לא 36. מעתיק שיעורי בית? כן 37. שותה קולה דרך האף? לא 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? אממ.. 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך?הממ. האריה הזה שיש לו ראש של אישה 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? שלושה. ציור, תופים ופיסול. 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? אותם חוגים. 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? לא יודעת. 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? מסיבת סיום נחשבת? 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? כן 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: לא יודעת 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? לא היתה, אני צוחקת מפאדיחות, כך שהן כבר לא נקראות פאדיחות. 47. מה אכלת לארוחת בוקר? שתיתי תה עם ופלים 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? ירוק 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית? כן 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך? ביד!! XD

hilonet14

New member
עונה :))

1. שם: הילה 2. כינויים בתפוז: מה שרשום לי בכינוי 3. גיל: 14.5 4. מקום מגורים: באר שבע 5. כמה זוגות נעליים יש לך? לא יודעת.. 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? כן 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? המבחר כל כך עצום שאי אפשר לדעת מה לבחור 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? אמיתית 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? מתעצבנת מהר ^^ 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? לא מנגנת אבל מנסה מדי פעם 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? של רובי וויליאמס עם ניקול קידמן... רק פריטה... 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? גיטרה... 13. כמה זמן אתה כבר בפורום? יותר מחצי שנה 14. איך הגעת לכאן? אני ממש לא זוכרת 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? לא 16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 10^^ 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? אמממ ל יודעת 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? כוסית... לא יודעת זה מעצבן אותי 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? she's the one אני לא בטוחה שרשמתי טוב 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת.. ציפי !! 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? לא ^^ 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? לפעמים ^^ 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? קולנית 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? 1 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? הלוחשת לרוחות 26. מהו הסרט האחרון בו צפית? לא זוכרת 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: -- 28. האם אתה כוסס ציפורניים?כן 29. סובל מבעיות אורטופדיות? לא 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? לא 31. אנמי? לא 32. כותב דברים על היד? לא 33. מפנטז על גיל ריבה? לאאאאא 34. שם את רגליך על שולחנות?כן ^^ 35. מאמין בחיים שלאחר המוות? כן 36. מעתיק שיעורי בית?לפעמים 37. שותה קולה דרך האף? בטחחח :/ 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך?מעריכה את אמא שלי 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך?כלום 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם?0 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? פיתוח קול 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז?בגידות ואהבה אסורה... אני לא מאמינה שפתחו פורום כזה דוחה!!! 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? כן 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? לא אבל יהיה 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: לא יודעת 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? לא משנה... 47. מה אכלת לארוחת בוקר? לא אוכלת XD 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? ורוד 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית? כן 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך? לא אוהבת בננות

נועוש3

New member
עונה ../images/Emo55.gif

1. שם: נועה 2. כינויים בתפוז: נועוש3 3. גיל: 15 4. מקום מגורים: ת"א 5. כמה זוגות נעליים יש לך? אממ 7
6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? כן
7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? לא יודעת וגם לא בא לי להזכר חח 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? כנות 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? שאני כל הזמן מבקרת את עצמי ומפילה על עצמי אשמה. :-\ 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? גיטרה
11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? זה כתוב בספרים- משינה 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? כן בטחח! קוראים לה בלה =]
13. כמה זמן אתה כבר בפורום? לא הרבה זמן 14. איך הגעת לכאן? היה לי משעמם 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? האמת שאין כל כך קירבה... 16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 10
17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? דיפתונג [כמו כיווץ דיפתונג... שירד במיקודד
] 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? לאדעת... 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? אבות ובנים- אביתר בנאי
20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת: חח אממ למורה לאנגלית :) 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? חחח לא 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? לא 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? אנטיפטית. 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? פעם בשבועיים... 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? השיר שלנו
26. מהו הסרט האחרון בו צפית? מילים ולחן
27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 10!!! 28. האם אתה כוסס ציפורניים? לא 29. סובל מבעיות אורטופדיות? כן קצת 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? לא 31. אנמי? לא 32. כותב דברים על היד? כן חח
33. מפנטז על גיל ריבה? חחח לא. 34. שם את רגליך על שולחנות? בטח
35. מאמין בחיים שלאחר המוות? נראה לי שכן 36. מעתיק שיעורי בית? לא... כולם מעתיקים ממני
37. שותה קולה דרך האף? חחח לאא 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? אינלי מושג.. אני חושבת שדנה... 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? פנדורה 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? מחול מודרני, מדרגה ויוגה... אהה וגיטרה איך שכחתי! 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? אממ אולי ציור... 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? חמוסים :S וואט דה פאק?! 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? כן 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? לא 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: הממ לא עולה לי כרגע 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? היו כמה... אין לי כח להזכר כרגע חח. 47. מה אכלת לארוחת בוקר? תה עם ביסקוויטים =] 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? ירוק/ כחול 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית? כן מאוד
50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך? לא אוהבת בננות.

OriginalMe

New member
להלהל

1. שם: -אריאל 2. כינויים בתפוז: -OriginalMe 3. גיל: -15 וחודש! 4. מקום מגורים: -נתניה ;[ 5. כמה זוגות נעליים יש לך? -לא הרבה. פחות מ-10. 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? -בהחלט
7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? -הבטן של המורה שלי להסטוריה. 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? -שאני רוצה לעזור לכולם. 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? -שאני רוצה לעזור לכולם /: 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? -שומכלום. 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? -!!@#~@ 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? -!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13. כמה זמן אתה כבר בפורום? -בערך 15 דק' DD:: 14. איך הגעת לכאן? -השעמום הוביל אותי. 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? -אפסית? ): 16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: -53485 :) 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? -בטטה. ופוסטמה. ואין על זה ויכוחים בכלל. 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? -אני לא מצליחה לחשוב על אחת כרגע, אבל יש הרבה מילים פלצניות משהו. 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? -אני מצליחה להזדהות כמעט עם כל שיר טוב. 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי? -ענת קרן!!1! המורה לפיזיקה וביולוגיה 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? -לא, זה רק בין הבנים אצלנו. 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? -לאאא, זה רק אצל הבנים. 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? -אחלה. 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? -אמורים להחליף כמה פעמים בשבוע מצעים? X: 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? -בווובספוג *-* 26. מהו הסרט האחרון בו צפית? -פפ לא זוכרת. 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: -לא זוכרת. 28. האם אתה כוסס ציפורניים? -כמובן! 29. סובל מבעיות אורטופדיות? -לא. 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? -לא. 31. אנמי? -לא. 32. כותב דברים על היד? -מה פ]תאום זה כאילו מסרטן כזה111!! (רק כשממממש משעמם לי) 33. מפנטז על גיל ריבה? -בארוווווווווווור 34. שם את רגליך על שולחנות? -רק כשאני אוכלת בחדר. 35. מאמין בחיים שלאחר המוות? -מקווה, לא מאמינה. 36. מעתיק שיעורי בית? -רק אם שכחתי להכין X: 37. שותה קולה דרך האף? -למה לי? :S 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? -אמא. 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? -כולם. :O 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? -שלושה. ריקוד (שכולל בלט ומודרני), תיאטרון ומחזאות. 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? -אני מסופקת כרגע^_^ 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? -אני לא יודעת אני לא חורשת על פורומים ממש. 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? -כן כן. 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? -מגילת קיר? מזה? :O (פוסטרים לא, היו לי, אבל הורדתי) 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: -פיצה עם זיתים זה טעים. 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? -ברח לי פוק באמצע החוג תאטרון XXX: 47. מה אכלת לארוחת בוקר? -דגני קינמונים (זה עם סיבים וזה מונע פוקים XDD) 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? -ירוק O: 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית? -בהחלט! שאלון מצויין. 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך? -על הצלחת D:

•HadaS•

New member
עונה.....

1. שם: הדס 2. כינויים בתפוז: זה שעכשיו, הדס קולומבו, הדס ופליפה לנצח
3. גיל: 14 4. מקום מגורים: באר שבע 5. כמה זוגות נעליים יש לך? 5.? 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? כן 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? ג'וק ענק מעופף היה בחדר שלייי אמא 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? חוש הומור 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? אין ביטחון עצמי \= 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? לא מנגנת.. 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? 13. כמה זמן אתה כבר בפורום? בפורום הזההה? הממ חצי שנה אולי 14. איך הגעת לכאן? לא זוכרת.. 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? אין קירבה D: 16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 10 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? אנערף אני עייפה עכשיו אין לי כוח לזה חח 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? ^ 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? מישהו לרוץ איתו- דניאל סלומון 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?- למחנכת שלי חחחח 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? לא 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? לא 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? חמודה 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? אנערף 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? חברים והאלופה וים של סודות 26. מהו הסרט האחרון בו צפית? 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 28. האם אתה כוסס ציפורניים? לא 29. סובל מבעיות אורטופדיות? אע? 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? לא 31. אנמי? אע? 32. כותב דברים על היד? לא חח 33. מפנטז על גיל ריבה? חחחחחחח ברור 34. שם את רגליך על שולחנות? היי כמו עכשיו D: 35. מאמין בחיים שלאחר המוות? כן 36. מעתיק שיעורי בית? כן 37. שותה קולה דרך האף? לא שותה קולה חח 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? אמא 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? לא הולכת 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? משחק, תיאטרון 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? יש הרבה 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? כן 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? לא 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: אני אל במצב של לזכור משפטים \= 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? היו לי הרבה... 47. מה אכלת לארוחת בוקר? הממממ ZV היה בביצפר.. פיתה עם טונה ומלפפון חמוץ אהבת חיי
48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? ירוק\כחול\\סגול 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית? כה 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך? מתה D:

../images/Emo210.gifעוונה

1. שם: ענבל =) 2. כינויים בתפוז: בלבוש1, עינבלולו, •○•Inbal•○• משו כזה בערך. 3. גיל: 13 4. מקום מגורים: כפר סבבה :) 5. כמה זוגות נעליים יש לך? 6.. אני היחידה שאין לה בסביבות ה-11-12 ?
6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? נווופ. 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? אממממ. ראיתי פגר של כלב מת
8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? חברותית? חיחי 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? עצלנית וביישנית לפעמים [: 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? שומכלום. פעם ניגנתי על פסנתר ואורגנית 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? הטוב הרע והמכוער
12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? אממ לאא D: 13. כמה זמן אתה כבר בפורום? דיי הרבה:] 14. איך הגעת לכאן? דרך חברה שליי.. כשלאקי הייתה המנהלת :} 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? מזה, חברות כבר מהגן
16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 8 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? גזוזטרה XD אחשלי למד על זה בפסיכומטרי 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? ארכיאקטורה..איך שלא אומרים את זה
19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? "I'm here without you baby but you're still on my lonely mind" 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת- חחחח אממ מיכל, ללא ספק :] 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? חס וחלילה! 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? לא =0 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? לבבית XD 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? פעם פעמיים:] 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? הש"ש, פשע מן העבר, מגרש בייתי, האנטומיה של גריי..
26. מהו הסרט האחרון בו צפית? 102 כלבים דלמטים................. נוווו משעמם לייי.. 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 10!!!!!!! 28. האם אתה כוסס ציפורניים? כה 29. סובל מבעיות אורטופדיות? לא 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? לא 31. אנמי? ? 32. כותב דברים על היד? לפעמים, לא הרבה 33. מפנטז על גיל ריבה? בארור
34. שם את רגליך על שולחנות? לע. 35. מאמין בחיים שלאחר המוות? לאיודעת עדיין. 36. מעתיק שיעורי בית? חח כן מי לא?D: 37. שותה קולה דרך האף? ברור
איך אפשר? 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? אמאאבא 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? לאדעת 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? דרמה:) 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? לא דעת 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? כן!
44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? כה 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: אל תיתן לפחד מכישלון למנוע ממך להשתתף במשחק.
46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? מסיבת סיום יסודי שנה שעברה..חיחיחי 47. מה אכלת לארוחת בוקר? חלה עם קוטז'!
48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? ירוק 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית? כה 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך? כמו שהיא

אאאע

1. שם: נופר 2. כינויים בתפוז: זה ועוד אחד 3. גיל: 17 4. מקום מגורים: מרכז 5. כמה זוגות נעליים יש לך? 15? 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? כן 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? ליודעת 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? אני חברותית 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? דרמטית]: 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? גיטרה 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? גאולה של חמי רודנר 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? לא 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? ליודעת 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? חחחחח לא 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? מדי פעם
23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? מדהימה 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? פעם נראהלי 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? מסודרים 26. מהו הסרט האחרון בו צפית? שמש נצחית בראש צלול 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 10 28. האם אתה כוסס ציפורניים? לא 29. סובל מבעיות אורטופדיות? לא, אבל בשביל הפטור בספורט סבלתי! 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? היפראקטיביות, קשב וריכוז]: 31. אנמי? לא 32. כותב דברים על היד? כותבים לי 33 . מפנטז על גיל ריבה? כן 34. שם את רגליך על שולחנות? כן 35. מאמין בחיים שלאחר המוות? לא 36. מעתיק שיעורי בית? כן 37. שותה קולה דרך האף? לא 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? בטח החברות הכי טובות 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? המחנכת שלי ? P: 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? לכלום 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? כלום 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? לא 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? היה לי של אביתר בנאי 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: אינלי כח 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? 47. מה אכלת לארוחת בוקר? עוף, כי התעוררתי ב-6 בערך 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? ליודעת, צבעתי להכל כבר 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית? לא 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך? אה

למעלה