שאלון

shaharrr53

New member
../images/Emo117.gifשאלון../images/Emo117.gif

1. שם: 2. כינויים בתפוז: 3. גיל: 4. מקום מגורים: 5. כמה זוגות נעליים יש לך? 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? 13. כמה זמן אתה כבר בפורום? 14. איך הגעת לכאן? 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? 16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? 26. מהו הסרט האחרון בו צפית? 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 28. האם אתה כוסס ציפורניים? 29. סובל מבעיות אורטופדיות? 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? 31. אנמי? 32. כותב דברים על היד? 33. מפנטז על גיל ריבה? 34. שם את רגליך על שולחנות? 35. מאמין בחיים שלאחר המוות? 36. מעתיק שיעורי בית? 37. שותה קולה דרך האף? 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? 47. מה אכלת לארוחת בוקר? 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית? 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך?

crazysapir

New member
עונה:))

1. שם: ספיר 2. כינויים בתפוז: crazysapir 3. גיל:14 כמעט.. 4. מקום מגורים:רחובות 5. כמה זוגות נעליים יש לך?אם אני לא טועה 8-9 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך?לא:(( 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? ישהרבה ..חח תראו את הסרט ג'קאסס וזהו:)) 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב?מבולגנת 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב?עצלנית ומכורה למחשב 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? :(( לא אבל אני מתה לנגם על גיטרה חשמלית 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן?של אלאדין על פסנתר, חברה שלי לימדה אותי 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? חח לא.. 13. כמה זמן אתה כבר בפורום?עכשיו הגעתי 14. איך הגעת לכאן?חפשתי סתם בפורומים ואני אוהבת לענות על שאלונים... 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום?ממ ני לא חושבת שאני מכירה אותו 16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10:10 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? טרופוספירה 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? שנאה 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע?תצעק scream 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת: ממ.. 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך?לא...דווקא הם מזהה אוהבים את אמא שלי הם חברים שלה .. 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים?ממ לא... 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים?לא מחליפה:)) סתם אל יודעת אמ שלי בד"כ מחליפה לי 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו?חברים 26. מהו הסרט האחרון בו צפית?שודדי הקרבים 2 27. דרג אותו מ- 1 עד 10:לא ראיתי עד הסוף... 28. האם אתה כוסס ציפורניים?לא 29. סובל מבעיות אורטופדיות?לא יודעת מה זה... 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן?לא. תודה לאל 31. אנמי?לא ושוב תודה לאל;) 32. כותב דברים על היד?כהה חחח על ביל יוואני כ"כ אוהבת אותו..אההההה וגם לפעמים תזכורות 33. מפנטז על גיל ריבה?לאO__0 34. שם את רגליך על שולחנות? לא אבל אני כן יושבת עליהם 35. מאמין בחיים שלאחר המוות?ממ מזאת אומרת..אני מאמינה שיש גלגול נשמות וגם עדן\גיהנום 36. מעתיק שיעורי בית?ממ..בכלל לא אכפת לי 37. שותה קולה דרך האף?חחח לא אבל אפשר לנסות 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך?את חברה שלי 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך?מזה מיתולוגי לעזאל... 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם?לא הולכת 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד?ניגון על גיטרה חשמלית ודרמה אהה ופיתוח קול..וואי אניב אמת צריכה לאמץ את זה 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? אי דונא נו 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה?יאפ 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר?יש לי הרבה ..של להקות רוק 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? בחזרה גנרלית לפני הרבה אנשים התגלגלתי במדרגות>< ואנשים אל הפסיקו לצחוק 47. מה אכלת לארוחת בוקר?לחם עם חומוס ומלפפון 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך?וורוד בעעעעע 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית?כה..שאלון מאוד נחמד 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך?צהובה:))

לילי D: כיף לי.

1. שם: הדס 2. כינויים בתפוז: הומ. אאל"ט- פושטקית גיהיינומית. 3. גיל: 15.8 4. מקום מגורים: י-ם 5. כמה זוגות נעליים יש לך? בסביבות 15 O: 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך?כה. 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? הומ....שיכור בגיל העמידה, משתין ברחוב. 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? מלכותיות. תחושה שהעולם בכף היד שלי.
מה, לא? 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? הומ.... קשה. קשה. ביקורת יתר? 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? ני יודעת בקושי אקורד וחצי, אבל בכלזאת. 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? כאמור...:) 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? חדווה [ע"ש המורה לאומנות. מדהימה. וגם המורה היחידה שאוהבת אותי]. לגיטרה שלי. ני יודעת בקושי אקורד וחצי, אבל בכלזאת. 13. כמה זמן אתה כבר בפורום?נגיד חודש... 14. איך הגעת לכאן?כתבו על איזה שאלון, שהוא נלקח מפה, אז באתי. ^^ 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? דנה, מה הקרבה שלנו? OO 16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 10. אחלה פורום שבעולם. 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית?פוזמק. לפני שנים רבות [מאוד רבות], עלה השכן הקשיש שלנו [שקראו לו אברם- אגב. כזה חמוד^^] לדירה שלנו, ובידו- גרב. "נפלה לכם פוזמק". היה כזה מותק|: 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית?הומ. גמבה. כיחסה. 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? BECOMING INSANE של אינפקטד. 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת. להלהלה. ל.....מנהלת. 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? לא ס: 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? לא. 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב?פוסטמה? פלצנית? ביץ'. 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים?פעם אחת נדמה לי. לא יודעת... אמא מחליפה O: 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? לא רואה טלוויזיה. 26. מהו הסרט האחרון בו צפית?הממממ. כיח. זה רע. אני לא זוכרת. O: אה! המבוך של פאן. סרט מדהים. ומזוויע. 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 100. 28. האם אתה כוסס ציפורניים? לא S: 29. סובל מבעיות אורטופדיות?יש לי פלאטפוס. 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן?היועצת הציעה לי ריטלין בפעם האחרונה שראיתי אותה. נחשב? 31. אנמי?כה. 32. כותב דברים על היד?כן! אתמול ציירתי על הווריד בזרוע שירותים עם מרקר צהוב כזה ^^ 33. מפנטז על גיל ריבה?אההה. כוסע!
34. שם את רגליך על שולחנות?לא רק על שולחנות. גם על פסנתרים ושולחני מחשב. 35. מאמין בחיים שלאחר המוות? אין שום היגיון במשפט הזה. 36. מעתיק שיעורי בית? מה? מה זה שיעורי בית? O: 37. שותה קולה דרך האף?פיכס. זה אמור לכאוב. 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? המורה לתולדות האומנות ^^ היא המורה היחידה שאוהבת אותי.[: 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? פאון. 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? היפ-הופ, ורישום. 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד?נמ. צריכה שיעורי גיטרה. 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז?זה? הממ. פורום נודיסטים. יש שם הודעה, שאיזה חרדי שאל אם יש מפגשים נפרדים OO 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? טקסים נחשב? 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? מגילת קיר? O: 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: אהמאהמ."פעם ראיתי עורב חוצה את הכביש. כשהוא הגיע למדרכה, הוא פשוט קפץ! כאילו- למה יש לך כנפיים לעזאזל?!" בשיחה של חברה שלי, ביום השואה. מצב כפית הרסני|: 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? אין לי O: 47. מה אכלת לארוחת בוקר? רגע... צריכה להיזכר..להלהלה. טוסט. 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? כתום 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית? כה! 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך? ארוכה? יואו. מזכיר לי- ראיתי במכולת של חרדים, ארגז של בננות, וכתוב עליו "בננות השומרון! כי הגודל כן קובע!!" XD

דורה17

New member
עונה

1. שם: דור 2. כינויים בתפוז: כרגע דורה17 3. גיל: 17 4. מקום מגורים: כפ"ס 5. כמה זוגות נעליים יש לך? 8 בערך אולי קצת יותר... 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? אכן 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? תולעת 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? חביבה =] 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? קנאית 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? על עצבים 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? לא זוכרת 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? שמעון (לא באמת..) 13. כמה זמן אתה כבר בפורום? לא זוכרת 14. איך הגעת לכאן? כנ"ל 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? אמ... אין ממש חחח 16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: עשר זה הכי טוב? אז. 8? 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? היא לא מצחיקה אבל אני אוהבת אותה- שביזות 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית?כפכף חחחח 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? "לא יודעת למה... לא יודעת איך איך ומה..." 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת- וואו יש אחת.. די עצומה חחח קוראים לה עפרה נראה לי 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? לא... למה שיעשו זאת? 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? לא חחח 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? כלבה 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? בשבוע? לפעמים 1 לפעמים בכלל לא חחח 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? יש הרבה נגיד...השיר שלנו... 26. מהו הסרט האחרון בו צפית? נורביט חח חזרתי ממנו עכשיו 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 7 28. האם אתה כוסס ציפורניים? כן 29. סובל מבעיות אורטופדיות? כן נראה לי..... 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? לא 31. אנמי? לא 32. כותב דברים על היד? כן 33. מפנטז על גיל ריבה? איכ לא 34. שם את רגליך על שולחנות? כן חח 35. מאמין בחיים שלאחר המוות? לא יודעת... 36. מעתיק שיעורי בית? כשהיו אז כן 37. שותה קולה דרך האף? למה??? 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? לא יודעת... 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? וג בישול חח תמיד רציתי 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? הפורום של העב"מים חחח 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? כן 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? לא ממש 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: אין לי כרגע 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? יש מלא.. נפלתי בצורה ממש מטומטמת מול כל השיכבה והמורים 47. מה אכלת לארוחת בוקר? מי אוכל ארוחת בוקר? 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? ורוד חח 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית? כיין 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך? את המה??? בננה? חחח אמ.. צהובה אני מניחה...

דנטל

New member
אה, אנחנו לא בחתימה שלך

1. שם: דנה 2. כינויים בתפוז: דנטל, דיטי 3. גיל: 34 4. מקום מגורים: תל אביב 5. כמה זוגות נעליים יש לך? לא יודעת, אבל היום אמא שלי קנתה לי 3 זוגות חדשים 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? לא, בסלון 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? כל מיני פגרים 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? ישירות 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? ביישנות 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? פעם ניגנתי על קלידים 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? כבר לא זוכרת 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? לא 13. כמה זמן אתה כבר בפורום? הרבה 14. איך הגעת לכאן? היתה הודעה על פורום חדש 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום?
והיא מנהלת 16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 10 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? בוטקה 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? לכאורה 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? לא יודעת 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי? אני כבר לא בבית ספר 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? לא 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? רק על אמא של קייל מסאות'פארק את השיר ביאץ' שהוא רינגטון שלי 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? מדהימה! 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? לא מחליפה כל שבוע 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? לא מכורה 26. מהו הסרט האחרון בו צפית? אולי ליטל מיס סאנשיין 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 8 28. האם אתה כוסס ציפורניים? לא 29. סובל מבעיות אורטופדיות? כן 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? לא על פי בדיקות 31. אנמי? לא על פי בדיקות 32. כותב דברים על היד? נדיר 33. מפנטז על גיל ריבה? לא 34. שם את רגליך על שולחנות? נדיר 35. מאמין בחיים שלאחר המוות? לא 36. מעתיק שיעורי בית? לא 37. שותה קולה דרך האף? לא 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? אני מניחה שהמחנכת מהתיכון 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? חד קרן 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? 0 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? לא יודעת 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? חלומות? 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? כן 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? לא 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: חיה את החיים כאילו אין מחר, כי יום אחד יגיע מחר וכבר לא תהיה בחיים 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? אולי להשתכר 47. מה אכלת לארוחת בוקר? לא אוכלת ארוחות בוקר וגם לרוב לא ערה בבוקר 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? ורוד 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית? כן 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך? בננה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהשיר על אימא של קייל ענק ../images/Emo47.gif

ביץ' ביץ' ביץ' ביץ' ביץ' שיז א סטופיד ביץץץץץץץץץץץץץץ'

Miss Menta

New member
.. ../images/Emo109.gif

1. שם: שרית. 2. כינויים בתפוז: היה My self and i. עכשיו Miss Menta.. 3. גיל: 13.5. 4. מקום מגורים: נתניה. 5. כמה זוגות נעליים יש לך? הרבה. באמת, יש לי המון נעליים XD 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? כן
7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? הקקי של הבייביסיטר שלי ;; 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? רגישות. 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? מתעצבנת מהר. 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? נגנתי מעט מאוד על גיטרה, ניגנתי 3 שנים על פסנתר ועכשיו אני מנגנת שוב על פסנתר ^^ 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? המ. אני לא זוכרת. 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? לגיטרה שלי אֶריקה. על שם אֶריק ברמן
13. כמה זמן אתה כבר בפורום? שנה וחצי. 14. איך הגעת לכאן? לא זוכרת D: 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? המ.. מה הקרבה שלנו? :O 16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 10. באמת, זה ממש פורום כיף. 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? שסתום. 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? לכאורה. 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? יום חדש נפלא - אריק ברמן. 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת אורלי. אין לי מושג מה שם המשפחה שלה, היא לא המורה שלי.. 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? לא O: 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? לא D: 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? מדהימה. אני ממש אוהבת אותה, באמת.. 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? אמא מחליפה ם: 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? השיר שלנו. 26. מהו הסרט האחרון בו צפית? 6 מיליון רסיסים. 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 9. 28. האם אתה כוסס ציפורניים? כן. 29. סובל מבעיות אורטופדיות? לא. 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? לא. 31. אנמי? לא. 32. כותב דברים על היד? לפעמים :ם 33. מפנטז על גיל ריבה? אהא. לא!1 XD 34. שם את רגליך על שולחנות? יאפ
35. מאמין בחיים שלאחר המוות? גןעדן וגהנום. 36. מעתיק שיעורי בית? שיעורי בית? 37. שותה קולה דרך האף? אה.. נופ. 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? נו יש כל מיני. 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? משה רבנו. D:::: 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? קיקבוקינג, מתמטיקה, אנגלית.. גם בייביסיטר, לא נחשב אבל תופס חלק כנבד מהזמן ^______^ 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? נראה. 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? לא יודעת. 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? כה. 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? היה, הורדתי. 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: הא? 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? נפתחה לי החזייה. 47. מה אכלת לארוחת בוקר? כלום. 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? לבן. 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית? כה. 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך? צהובה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

sweet shir

New member
אומגד 'My self and i'?! אני זוכרת אותך!!! ../images/Emo6.gif

וואו את הרבה זמן בפורום.
היית פה שנה שעברה ~בדיוק~! XD

Miss Menta

New member
חחחחח אני פה יותר משנה! XD ../images/Emo109.gif

אני גם זוכרת אותך!. D:

NoOop

New member
../images/Emo28.gifעונה

1. שם: נופר 2. כינויים בתפוז: NoOoP , NoFar Xx 3. גיל: 13 וחצי 4. מקום מגורים: אשדוד 5. כמה זוגות נעליים יש לך? 5... או 4..>< 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? כן. 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? לא יודעת, לא רוצה להיזכר :S 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? לא יודעת. 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? חוסר סבלנות ואנוכיות. 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? לא מנגנת. 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן?.... 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו?.... 13. כמה זמן אתה כבר בפורום? חחח אני באה פעם בכמה זמן XD אבל בעירך חודשיים. 14. איך הגעת לכאן? אני אוהבת שאלונים, חיפשתי שאלונים, והגעתי לכאן. 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? לא ממש מכירה אותה ^^" 16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 9 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? פומפיה. 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? קונסטרוקציה. 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? Hurt - Christina Aguilera [למרות שזה על אבא שלה.] 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת. XDDD למורה שלי ללשון. 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? לא. 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? ממש לא. 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? מילה? לא יודעת... 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? כל יומיים.. או יום. 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? לא להרבה. 26. מהו הסרט האחרון בו צפית? "בנים אינם בוכים", ואז קלטתי שזה לגיל 18 ומעלה והפסקתי לראות כי זה היה די.. כואב. 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 7 28. האם אתה כוסס ציפורניים? כן. אבל כבר לא >< 29. סובל מבעיות אורטופדיות? לא. 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? ממ לא 31. אנמי? לא 32. כותב דברים על היד? כן 33. מפנטז על גיל ריבה? XDDDDDDDDDDDDDDDD 34. שם את רגליך על שולחנות? כן... 35. מאמין בחיים שלאחר המוות? לא 36. מעתיק שיעורי בית? כן 37. שותה קולה דרך האף? לא Oם" 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? לא יודעת. הרבה. החברים בעיקר. יש כמה ספציפים. 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? ממ לא יודעת. 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? אין. 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? בא לי ללכת למשהו של ציור. הייתי בחאד כזה אבל זה לדעת לצייר ברווז. וזה לא מעניין אותי. 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? לא שמתי לב לכולם P: אם יש לשרית חדד או דודו טופז, זה הזוי. 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? כן.. 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? לא. 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: I've hurt myself by hurting you [לא עלה לי משהו אחר בראש, בד"כ יש לי מלא ציטוטים מפגרים שכיף לחשוב עליהם] 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? חח לא יודעת. נראה לי ששאלתי איזה אחת על מישהו [איך קוראים לו] והוא היה מאחורייה ולא שמתי לב. ואז דיברנו עליו, וזה היה מביך. 47. מה אכלת לארוחת בוקר? לא אכלתי ממש משהו לארוחת בוקר. 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? סגול... כחול... כתום.. 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית? בעירך 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך? אכילה כזאת.

נועם 4

New member
בוקר טוב! ../images/Emo170.gif

1. שם: נועם 2. כינויים בתפוז: נועם 4 3. גיל: 13 4. מקום מגורים: מרכז 5. כמה זוגות נעליים יש לך? 11 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? לא 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? לא יודעת 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? כל מיניי.... 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? שאני עקשניתתתתתת 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? לא 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? - - 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? - - 13. כמה זמן אתה כבר בפורום? לא זוכרת.. אולי 3 שבועות... 14. איך הגעת לכאן? חיפשתי פורומים להצתרף אליהם ובגלל שאני מ-א-ו-ד אוהבת שאלונים הצתרפתי
15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? אממממ 16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 10 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? ווואיי יש הרבהההה 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? תשבנה (כל הבנות תשבנה) 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? אין 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת: סיגל יש לה תחת ע-נ-ק-י-י-י-י-י-י-י-י-י-י 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? לא 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? לא 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? חרשנית 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? 1 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? האלופה, מסודרים, מועדון לילה וארץ נהדרת 26. מהו הסרט האחרון בו צפית? שוכחים את פריס נראה לי 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 5 28. האם אתה כוסס ציפורניים? לא 29. סובל מבעיות אורטופדיות? כן 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? לא 31. אנמי? מה? 32. כותב דברים על היד? לא 33. מפנטז על גיל ריבה? לא 34. שם את רגליך על שולחנות? כן 35. מאמין בחיים שלאחר המוות? כן 36. מעתיק שיעורי בית? לפעמים 37. שותה קולה דרך האף? לאאא 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? אמא 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? לא יודעת 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? 3 היפ הופ, בלט והתעמלות קרקע 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? אולי למכון כושר 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? לא יודעת 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? כן 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? לא 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: - - 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? - - 47. מה אכלת לארוחת בוקר? שתיתי שוקו 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? ורוד / כחול / ירוק / אדום 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית?כן 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך? ?!?!? יום טובבב =] =] =]

../images/Emo170.gif../images/Emo117.gif../images/Emo11.gif

1. שם: שיר 2. כינויים בתפוז: shir1400, שירע בום, שירב XD, אישה בתוך אבטיח...
3. גיל: 14.
4. מקום מגורים: יבנננננננה.|: 5. כמה זוגות נעליים יש לך? מממ בערך 12 Oם 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? לא...
7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? ממ, קיא.
8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? חוזר על עצמו..
אוף, אנלא יודעת. 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? שאני קנאית. 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? פסנתר. 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? Oם, ולס של שופן. 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? פיני
(פסנתר -> פיאנו -> פיני
) 13. כמה זמן אתה כבר בפורום? ממממ, שבוע או פחות. 14. איך הגעת לכאן? סתם נכנסתי Oם 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? אין קירבה, אבל דנטל חמודה
16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 10! 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? מממממ, שפכטל.
18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? ממממ אני אחשוב על זה
ואגיד
19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? אין. 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת חחחחחחח לתפארת!!! XD 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? לא. 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? לא. 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? חמודה! היא חמודה
24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? ממממ פעם בשבועייםXD 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? האלופה, לא מכורה אבל צופה בקביעות. 26. מהו הסרט האחרון בו צפית? לא זוכרת. 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 28. האם אתה כוסס ציפורניים? כבר לא. 29. סובל מבעיות אורטופדיות? מה זה? Oם 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? לא. 31. אנמי? לא. 32. כותב דברים על היד? מציירת על היד
33. מפנטז על גיל ריבה? כן
34. שם את רגליך על שולחנות? כן XD 35. מאמין בחיים שלאחר המוות? כן. 36. מעתיק שיעורי בית? פעם בתחילת השנננה, היום כבר לא
37. שותה קולה דרך האף? לא OםXD 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? ממ, כרגע..? אין. 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? זאוס... (סתם כי אני לא מכירה יצורים מיתולוגיים אחרים..
) 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? לשניים. השומר הצעיר ופסנתר, אבל פסנתר זה שני חוגים שונים אז אולי שלושה? Oם 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? לא יודעת. 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? משהו תפירה אנערף... 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? כן. 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? לא... זתומרת כן יש לי קטנים, אבל גדולים אני צריכה לקנות
45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: "פעם שמעתי פתגם סיני עתיק חכם שאומר אם אין לך משהו חכם להגיד, תגיד פעם שמעתי פתגם סיני עתיק חכם שאומר...
" 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? רצתי במדרגות ו....נפלתי. בבצפר. Oם 47. מה אכלת לארוחת בוקר? עדיין לא אכלתי XD 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? ממממ ירוק כחול.. 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית? כן. 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך? רגילה Oם שאלון חמוד

מאיוש33

New member
עונההה ../images/Emo8.gif

1. שם: מאיה
2. כינויים בתפוז: מאיוש33 3. גיל: 13 [13.7 בת 14
] 4. מקום מגורים: ראשון לציון 5. כמה זוגות נעליים יש לך? נדמה לי שחמש... 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? לא 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? ניתוח שאיבת שומן
8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? מצחיקה וחסרת טאקט לחלוטין
9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? רגשנות יתר ועקשנות יתר
10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? אורגן, פסנתר
11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? בהתחשב בכך שלמדתי לנגן רק בכיתה א'-ב' ואני ממש רוצה להמשיך, אבל מה לעשות שאין תקציב, אז אני מנגנת שירים שאני שומעת בטלוויזיה. השיר האחרון היה של טימון ופומבה
12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? לא, אבל אני אחשוב על זה.. 13. כמה זמן אתה כבר בפורום? שבוע.. 14. איך הגעת לכאן? דרך זה שילדים מעתיקים מפה שאלונים ונותנים קרדיט 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? מי המנהל?
16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 9 [איזה מבאסת אני, הא?!] 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? בולבול אקבולבול
18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? לא יודעת... 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? GIRLFRIEND
20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת שרית פאר [אוהו, אתם לא מבינים עד כמה התחת שלה ענקי! ] 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? למה להם? 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? לא.. 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? מוזרה
24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים?הכוונה היא, כמה פעמים אתה מחליף את המצעים שלך ב שנה הדגש|25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? האלופה
26. מהו הסרט האחרון בו צפית? החיים יפים
27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 10000000!!! 28. האם אתה כוסס ציפורניים? כן 29. סובל מבעיות אורטופדיות?כן 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן?לא 31. אנמי?לא 32. כותב דברים על היד? כן 33. מפנטז על גיל ריבה? לאאא!!! 34. שם את רגליך על שולחנות?כן 35. מאמין בחיים שלאחר המוות? לא 36. מעתיק שיעורי בית? כן... 37. שותה קולה דרך האף? לא... 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? אמאבא 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? פגסוס 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? 1- ריקוד 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? לחוג סוסים 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? ניסויים לגולשים
43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? כן- במסיבת סיום של כיתה ו' ובהופעת אמצע שנה של החוג... 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? כן- של מיקי מאוס 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: אין לי... 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? שעקצה אותי דבורה,ולא היה לי אפחד בבית, אז רצתי לשכנה בצרחות איימים עם בוקסר של בובספוג ופיג'מה מיניטורית...
47. מה אכלת לארוחת בוקר? תה
48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? טורקיז 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית? מאוד! 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך? ככה=>

עונהנהנה../images/Emo3.gif

1. שם: אור 2. כינויים בתפוז: Mami Girl 4 Ever והיה לי כינוי כוסית על הגג ..<כינוי מפגר XB> 3. גיל: 16 וחצי 4. מקום מגורים: מרכז 5. כמה זוגות נעליים יש לך? לע סופרת
6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? לע 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? ראיתי הרבה .. 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? שאפשר לבטוח בי 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? ביישנות קצת .. 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? הייתי על אורגן .. כבר לא 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? חח מי זוכר 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? לע XB 13. כמה זמן אתה כבר בפורום? כמה שבועות 14. איך הגעת לכאן? תמיד לקחתי מפה סקרים .. ואז הבנתי שאני אוהבת לענות על שאלות אז למה לא להצטרף לפה
15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? שלום שלום
16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 10
17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? יש המון .. לע עולה לי כרגע .. המציאו מילה חדשה במקום טוקבק = תגובית XB 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? פחח<אם זה מילה
> 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? שוטי הנבואה - כל הילדים קופצים 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי? נראה לי למחנכת שלי
21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? לע XB 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? לע מה אני סתומה XB 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? מוזרה XB 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? 1 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? השיר שלנו והאלופה
26. מהו הסרט האחרון בו צפית? בופור <אתמול> אבל מסתבר שהורדתי רק חצייי דמטט .. 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 7 <היו קטעים שעוד שניה נרדמתי> 28. האם אתה כוסס ציפורניים? לפעמים .. 29. סובל מבעיות אורטופדיות? לע 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? חס וחלילה 31. אנמי? כע ..
32. כותב דברים על היד? חברה שלי כותבת XB חושבת שאני נייר 33. מפנטז על גיל ריבה? ברורררררררררר כל יום XBBBB 34. שם את רגליך על שולחנות? לפעמים
35. מאמין בחיים שלאחר המוות? לע ולע רוצה להאמין .. 36. מעתיק שיעורי בית? אם כבר אז מעתיקים ממני .. 37. שותה קולה דרך האף? לע מה אני אהבלה XB 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? מעריך ... יש הרבה .. 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? ממוטה?
40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? אפחד 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? אולי ארובי .. שיוריד לי קצת קלוריות XB 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? חחחחחחחחח תאמינו לי שיש הרבהההה הייתי לפני כמה זמן בכנס שנתנו ת'פרסים לכל מיני פורומים והיו מלאאא פורומים הזויים
43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? כע 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? לע <מגילת קיר עלק XB> 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: "להיות או לא להיות" או "לאכול או לא לאכול" XB 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? היו הרבה .. 47. מה אכלת לארוחת בוקר? מעדן
48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? ירוק
49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית? כע
50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך? בננע XBB אמממממ אני לע אוכלת בננות XB

עונה :) :) :)

1. שם: יוליה :) 2. כינויים בתפוז: יוליושקה 3. גיל: 14 4. מקום מגורים: בצפון.. 5. כמה זוגות נעליים יש לך? 6 או 7 לא זוכרת..אה בעצם 8 עים המגפיים של החורף! 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? כן.. 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? חילזון מת בלי כונכייה..איכסס! 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? עקשנות! 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? ביישנות וחוסר סבלנות! 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? אני יודעת לנגן על גיטרה..=] 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? לא זוכרת זה היה מיזמן... 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? לא נתתי לו שם! 13. כמה זמן אתה כבר בפורום? כמה ימים.. 14. איך הגעת לכאן?חיפשתי שאלונים כי היה לי משעמם ומצאתי את הפורום הזה=] 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? שום קירבה! 16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 10 =) 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית?מממ.. לא יודעת 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? וכדומה...וכו'.. 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? como ama una mujer של ג'ניפר לופז 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת: חח..לזלדה! המורה להיסטוריה.... 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? לא! 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? לא! 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? לא יודעת..אבל כשהיא צועקת "שומעים" אותה בכל הבית ספר! (שומעים במרכאות כי כשהיא צועקת הקול שלה צרוד כזה.) 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? פעם בשבועיים נראה לי.. 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? האלופה..=] 26. מהו הסרט האחרון בו צפית? "קיוב" ו-"קיוב 2".. 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 10=] 28. האם אתה כוסס ציפורניים? לא.. 29. סובל מבעיות אורטופדיות? לא.. 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? לא.. 31. אנמי? לא.. 32. כותב דברים על היד? ליפעמים.. 33. מפנטז על גיל ריבה? לא.. 34. שם את רגליך על שולחנות? כן.. 35. מאמין בחיים שלאחר המוות? כן..קצת.. 36. מעתיק שיעורי בית? כן.. 37. שותה קולה דרך האף? לא... 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? יש הרבה..=] 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? שום יצור! 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? אני לא הולכת לחוגים! 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? לא רוצה.. 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? לא יודעת..לא הייתי בכולם! 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? כן.. 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? כן=] 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: "תחיה כאילו אתה חיי לנצח , ותנצל כל רגע כאילו אתה מת מחר" 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? לא זוכרת.. 47. מה אכלת לארוחת בוקר? היום?! קורנפלקס! 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? ורוד וירוק בהיר..בעע.. 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית? כן =) 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך? כשהיא צהובה! =]

למעלה