שאלון סופשבוע

AeroTom

New member
../images/Emo117.gif שאלון סופשבוע

שתפו אותנו.
שיר השבוע של אירוסמית':
אלבום השבוע של אירוסמית':
שיר השבוע כללי:
אלבום השבוע כללי:
סרט השבוע:
תוכנית השבוע:
ספר השבוע:
ציטוט השבוע:
הדבר הטוב של השבוע:
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא:
תמונת השבוע:

AeroFan

New member
עונה

שיר השבוע של אירוסמית': Rats In The Cellar אלבום השבוע של אירוסמית': הדיסק בונוס של YGM
שיר השבוע כללי: Evanescence- Sweet Sacrifice אלבום השבוע כללי: Evanescence -The Open Door סרט השבוע: The Hitcher Deja Vu תוכנית השבוע: Heroes ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - הדבר הטוב של השבוע: קניתי DVD חדש סוף סוף. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: אין משהו ספציפי תמונת השבוע: אגב, ראיתי אתמול פעם ראשונה הופעה של אירוסמית' בפסטיבל Rock Am Ring בגרמניה מ-97... אחלה הופעה.

Aeroguy

New member
עונה

שיר השבוע של אירוסמית': Major Barbra אלבום השבוע של אירוסמית': Toys In The Attic שיר השבוע כללי: Gram Parsons & Emmilou Harris - We'll Sweep Out the Ashes In The Morning אלבום השבוע כללי: John Hartford - Aererplane סרט השבוע: Monty Python's Life Of Brian תוכנית השבוע: חשיפה לצפון... התכנית הטובה בתולדות הטלוויזיה ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: Friendship is, sometimes, the coldest word in the english language הדבר הטוב של השבוע: פורום ציבורי שהעברתי אתמול משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: שום דבר מיוחד... לימודים ועוד קצת לימודים

AeroTom

New member
שלי!

שיר השבוע של אירוסמית': Sweet Emotion/Heartbreaker מהופעת המילניום. הגיע לי טוב בראנדום באייפוד.
אלבום השבוע של אירוסמית': שמעתי אותם על ראנדום רק השבוע. אבל בקרוב אתחיל לשמוע את כל האלבומים כהכנה לגרמניה.
שיר השבוע כללי: The Black Crowes - Lovin' Cup The Black Crowes - Darling of The Underground Press Blind Faith - Can't Find My Way Home Chris Robinson - 40 Days Cream - Spoonful Cream - Rollin' And Tumblin
אלבום השבוע כללי: Cream - Fresh Cream.
סרט השבוע: "Office Space" היה שוב אתמול בלילה. סרט חמוד מצחיק שאני אוהב.
תוכנית השבוע: "24".
ספר השבוע: לא היה לי כ"כ זמן לקרוא השבוע, אבל נשלח אלי החדש של צ'אק פאולניק.
ציטוט השבוע: "No one, no one will ever find you if you don't get yourself lost"
הדבר הטוב של השבוע: מוזיקה ונשלח הספר של צ'אק.
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: שיגיע הספר של צ'אק...
תמונת השבוע: מהעטיפות אלבומים היותר אהובות עלי.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

SaintJohn

New member
../images/Emo118.gif

שיר השבוע של אירוסמית': Think About It
אלבום השבוע של אירוסמית': Night in the Ruts
שיר השבוע כללי: The Black Crowes - Black Cherry
אלבום השבוע כללי: The Black Crowes - Three Snakes & One Charm
סרט השבוע: אין
תוכנית השבוע: מועדון לילה
ספר השבוע: אין
ציטוט השבוע: "ועדה בתוך ועדה בתוך ועדה בתוך ועדה בתוך ועדהההה!!!!!" - הסולן של הג'ירפות, מהשמו.
הדבר הטוב של השבוע: הדס, יום הסטודנט.
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: הדס, ולחזור סופסוף ללמוד.

AeroTom

New member
*Blackberry...

וזה דווקא השיר הכי פחות אהוב עלי באלבום כיום. הוא ואולי גם Nabakanezer (שאני אוהב מאוד) הם ה-2 שירים היחידים באלבום שהם די קלילים. כל האלבום הזה פשוט כ"כ מיוחד, מקסים וטוב...לקח לי כמה שמיעות בתחילת הדרך לקלוט את זה, אבל שזה נתפס...מבינים את העומק והמיוחדות של אלבום גדול. אם היום תשאל אותי איזה 10 שירים של הלהקה אני הכי רוצה לקבל בלייב בהופעה, 7 מהתשובות שלי יהיו כנראה מהאלבום הזה...(קיבלנו 4 ממנו בלונדון, אבל לא מאלו שאני מחשיב מהיותר מיוחדים באלבום, שמבוצעים בלייב גם קצת פחות בתדירות של אלו שכן קיבלנו). אה כן, ו-
על הבחירת אלבום

למעלה