סיכום שבועי ...

../images/Emo117.gif סיכום שבועי ...

כן , כן ... עברנו עוד חודש והפעם אנחנו בסיכום השבועי הראשון לחודש מאי
, מחר כנראה אני לא אהיה על המחשב כך שקבלו את הסיכום השבועי
שיר השבוע:
שיר השבוע של הבויז:
קליפ/הופעת השבוע:
תמונת השבוע:
ציטוט השבוע:
איך עבר השבוע?
תוכניות לשבוע הבא: ... סופ"ש נעים ול"ג בעומר נהדר שיהיה לכם
...

lidor love lee

New member
../images/Emo42.gifשלי../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

שיר השבוע: hilary duff- someone's watching over me
שיר השבוע של הבויז: the one
קליפ/הופעת השבוע: אין
תמונת השבוע:
ציטוט השבוע: חםם
איך עבר השבוע? מצויין
תוכניות לשבוע הבא: ----

Eti No Name

New member
אניייייייייייייייייייי ../images/Emo14.gif

איך התגעגעתי לזה
! שיר השבוע: אממ.. רוצה בנות
, You Give Me Love של לוידעת של מי.. מי שיש לו אותו אני אשמח
. שיר השבוע של הבויז: Drwoning
, צרבתי דיסק של הבויז לעבודה וכל היום הוא מתנגן
. קליפ/הופעת השבוע: הסרט שלייייי
תמונת השבוע: נמנמ, תמונה שעתידה להצטלם.
*שירן תבין* ציטוט השבוע: "צרחה צרחה.."
, "יו אל תשאלי מה מבקר המדינה אמר לי!!"
איך עבר השבוע? למדתי כולו לפאקינג אזרחוווות
, והתחלתי בעבודה חדשה ומושלמת.
תוכניות לשבוע הבא: נמנמ, ל"ג בעומר, הילולה, ברמצווה לאחי עומר
, מתכונת במתמטיקה, וחינה לבתדודה שלי. ולעבוד.
חבר'ס לגבעומר שמייח!

Eti No Name

New member
שירן. ../images/Emo14.gif

התאהבתי סופית. זהו. נגמרתי. היום הוא שר את הסולו של ניק ב-AIHTG!!!

Shiri from the block

Active member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif!!!!!!!!!!!! נווווווווווו אתי! תמונההההההההההההה!!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

crazy smiley

New member
שלי ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: אממ....החדש של גוד שארלוט.....שכחתי איך קוראים לו.... שיר של הבויז: Everybody קליפ השבוע: של נינט- "היא יודעת" תמונת השבוע:--->>>>
ציטוט השבוע: "אישה אחת אמרה לחברה שלה "תראי לי את הילד"... והיא הרעילה את הילד.." "אל תסתכלי על שום זכר אחר חוץ ממני....אני יודע שאני מבוגר בשבילך... אבל חשוב לי שתקשיבי.." המורה להיסטוריה..אמר למישהי שדיברה עם הילד שישב מאחוריה..... איך עבר השבוע: אממ...די בסדר תוכניות לשבוע הבא: מתכונת בתושב"ע....נקווה שיהיה טוב!

סיכום שבועי אני ממש לא טוב בזה לא מצליח לי

שיר השבוע : DAJA VU של BEE GEES שיר השבוע של הבקסטריט בויז : More Than That קליפ השבוע : Show me the meaning of being lonely תמונת השבוע אין לי תוכניות לשבוע הבא לא יודע השבוע עבר בסדר ציטוט לא יודע

תשובותי:

שיר השבוע: חושב עליה - עידן יניב שיר השבוע של הבויז: איי סטיל (מקום שני במצעד להקות בנים אתמול) קליפ/הופעת השבוע: איי סטיל תמונת השבוע: עלו כאן תמונות של הבקסטריט בשבוע האחרון? אם כן, אלה הן תמונות השבוע שלי ציטוט השבוע: "עוד לא, אני אודיע לך כשזה יקרה" משפט שאימי אמרה לי אתמול 4 פעמים, בפעם החמישית שהיא התקשרה הייתה כדי לומר: "מזל טוב דוד" איך עבר השבוע? מצוין. ראשון-רביעי עברו כרגיל, אתמול היה יום פשוט מיוחד, להתעורר ב6:30 בבוקר ולשמוע שגיסתי בחדר לידה, היה פשוט מצוין. היא נכנסה לחדר לידה בשעה 04:00 בבוקר וילדה בסביבות 18:00. תוכניות לשבוע הבא: וואלה, אין לי כרגע.

frackit

New member
אניייייייייייייייייייי

שיר השבוע: יום יפה-סינרגיה צועקים על אהבה-סינרגיה unwritten-נטשה בדינגפילד שיר השבוע של הבויז:spanish eyes קליפ/הופעת השבוע:sweet sacrifice-אוונסנס תמונת השבוע:
ציטוט השבוע:"אני עוד אגיע לעזה איך שאני נרדמת על האוטובוסים האלה...." איך עבר השבוע?היה בסדר....לא שיא אבל סבבה... תוכניות לשבוע הבא:ראשון שמירה, שני פעילות בבסיס, שלישי טיול לירושלים, רביעי רגיל, חמישי חופפפפפפש.

../images/Emo170.gif אממ אני עונה נה נה ../images/Emo6.gif

שיר השבוע: וואו יש הרבה.
שיר השבוע של הבויז: incomplete השיר הזה פשוט נתקע לי בראש.
קליפ/הופעת השבוע: הקליפ של השמיניה - עוד קיץ אחד והפרומו לערוץ 10 משנת 2002 שאבי קורניק השתתף בו.
תמונת השבוע:
ציטוט השבוע:
איך עבר השבוע? בסדר - לימודים , קניתי נעלי ספורט , נרשמתי למכון כושר [שנמצא בקניון רחובות].
תוכניות לשבוע הבא: לימודים וגם להתעמל.

תירגמתי תקליפ all i have to give

music80.zop.co.il/nna_forum_new.php?op=forum&id=18586&open=22713 הינה הקישור מקווה שהתרגום יצא טוב

אני, באיחור.

שיר השבוע: - שיר השבוע של הבויז: - קליפ/הופעת השבוע: אפשר סרט? "זוג משמיים"
תמונת השבוע:
ציטוט השבוע: אני חייבת לזכור אותם
איך עבר השבוע? בסדר.. תוכניות לשבוע הבא: כאילו לשבוע: ללמוד למתכונת במת' שבשבוע הבא, ללמוד למבחן בהיסטוריה שבשבוע הבא, אממ יום שדה מחר ואולי לחפש עבודה.

קארינע , ששכחת את התמונה

להוסיף להודעה
ואם יש לך ציטוטים ואת לא זוכרת אז מתי שתזכרי אותם תכתבי אותם על דף ואז תעבירי אותם לפורום

נזכרתי אח"כ ששכחתי../images/Emo12.gif

אני דיי מעופפת בזמן אחרון, כאילו אני פה אבל לא פה. אני שוכחת דברים, לא שומעת מדברים [מעופפות], ואוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף.

למעלה