ל"ג בעומר

../images/Emo117.gif ל"ג בעומר ../images/Emo117.gif

שבת שלום, חתיכים וחתיכות!
איפה עושים את ל"ג? עם מי? מה מתוכנן ללילה? מסר לאומה - לעונים אחרי: איפה עשיתם? עם מי? איך היה? מסר לאומה- מוזמנים לשרשר לפה חוויות, תמונות וכד'
ל"ג שמח

../images/Emo60.gif../images/Emo117.gif

איפה עושים את ל"ג?בבית עם מי?עם המיטה מה מתוכנן ללילה?שינה טובה מסר לאומה -חרא לי

Wolfox

New member
שבוע טוב :)

איפה עושים את ל"ג? לא עושה:\:\ עם מי? :( מה מתוכנן ללילה? לישון.. מחר בסיס:\ לצערי חחחח מסר לאומה - לכו תעשו פיינטבול!! אולי אני לא עושה ל"ג בעומר.. אבל היה כל כך כיף!1!היינו בפיינטבול... הקבוצה שלי ניצחה!! :D יש תמונה מצורפת... אני הכי שמאלית למטה, יושבת.. היה כל כך כיף!! לכו תעשו :)

d miss d

New member
יחיההחיח

איפה עושים את ל"ג?בגבעות שם עם מי?עם כל החבר'ה מה מתוכנן ללילה? בלאגניםםםםםםםם מסר לאומה -אחלה חג של אוכל :] לעונים אחרי: איפה עשיתם?בגבעות עם מי?חחחח עם החב'רה איך היה?ואואו היה ממש ממש משמש ממש ממש כיף פעם ראשונה שנהנתי ככה,שתיתי המון ולא זוכרת מה היה :] מסר לאומה-תפוח אדמה בתוך נייר כסף זה לא מגניב

../images/Emo3.gif

איפה עשיתם? בעפר עם מי? חברים איך היה? נחמד מסר לאומה-ל"ג בעומר זה מסריח.

MC MoRaNa

New member
אני

איפה עשיתם?הייתי אצל חברהף שרפנו תTV. או שלא. עם מי?עם החברה! איך היה?מצחיק ומעייף. מסר לאומה-אתה תמיד חושב שאתה אחלה ומגניב, עד שילדה בת 6 מסנג/רת אותך.

SD music

New member
קצת באיחוורר P:

איפה עשיתם? במשמר איילון . עם מי? עם הרבה חברים מגנייבייםם [: איך היה? היהה מאוודד חחמוווד. וומשווגע מסר לאומה- יש לי כמה, 1. דיי כברר לחשוב שכל דבר זה מסרטטטטןן !!!!!. שיגעוו אותי, אל תשרפו את זה זה מסרטן, לא לא לשרוף סטיקלייטים זה מסרטןן. כל דבר מסרטן יא ראבק איפה הכיףף של לשרוף כל דברר 2. מעניין לי ת'נחחיר שמרשמלו עשוי מעצמות של דגים, של חיות, של חייזרים. אני רוצה מרשמלווווווווו. הרגו אותי אלה. זהו [:

SD music

New member
פהה?

אה, פחח. את גרה שם. וואלה. מזה יוצאתת ימצחיקקה. אה ואתם יודעים תתאריך יצאיה של הקלייפ??. כי לדעתי זה ממש בסוף החודש.. בעשרים ומשו.. וואי . ישלי כלכך ציפיות. זה יהיה מדהיים

למעלה