ל"ג בעומר

../images/Emo117.gifל"ג בעומר../images/Emo117.gif

ל"ג בעומר קרב ובא, אז בואו נדבר על זה.
מה אתם הייתם שורפים (או באמת תשרפו...) במדורת ל"ג בעומר
אתם חושבים שרק אתם עושים מדורות ונהנים? ובכן, אתם טועים! גם נייטוויש וחבריהם עורכים מדורה. דמיינו את זה - הילדים של מארקו, של יוקה ושל אנט משחקים (הרחק מהאש, כמובן), מארקו צולה מרשמלו
(ומשתכר), אמפו מנגן בגיטרה אקוסטית
(שיכור), תואומס מתייסר לו עם עצמו כי האווירה של האש והחושך נורא מתאימה (והוא שיכור אז זה בכלל מוסיף), אנט מספרת צ'יזבטים כי היא תקועה בגיל 12 (גם היא בטח משתכרת אבל פחות) ויוקה... סתם שיכור
(לפחות הפעם הוא שותה מפחיות גדולות
). ובתוך המדורה,
מה ישרפו חברי נייטוויש במדורת ל"ג בעומר שלהם
אם זה מתאים לכם, גם טאריה ומרסלו מוזמנים! שיהיה ל"ג בעומר מהנה (אם אתם עושים משהו)! אם כן, השתדלו לשמור על אש קטנה וזבל-free כי חבל על הזיהום, ואספו אחריכם את כל הלכלוך.

shirlapes

New member
אז זאת הסיבה למה היה מסריח היום? ../images/Emo12.gif

אני חושבת שתואומאס ישרוף כל זכר ל-NF
אלא אם כן סוף סוף הוא יתבגר והאגו הגברי יתגבר עליו
בנוסף, הוא גם ישים את השיער שלו באש בטענה שהוא "מנסה צבע חדש". הוא כבר שרף את השיער מצביעה לפחות פעם אחת, אז למה לא ללכת עד הסוף? טאריה תצטרף אליו, אבל במקום לצבוע - היא רק תנסה ליישר את השיער ליד האש.

ברור שמרסלו מוזמן, בלעדיו אין ל"ג בעומר!

הוא הדלק למדורה.
חוץ מזה, הם הולכים לשרוף כל עותק שקיים אי שם בעולם, ואת המקור כמובן, של קליפ האמבטיה של Sleeping Sun. הם הולכים לגנוב ליוקה את הבנדנה ולשרוף אותה סתם כי זה מצחיק. D: וכי הוא לא כיבס אותה הרבה זמן אז הם פשוט חסכו לו את הטרחה.
ואני, אני הייתי שורפת את דברי ביה"ס שסיימתי איתם, אבל אני פשוט אמכור אותם (או אמחזר את אלה שלא ניתן למכור). P: ואת החרקים שהורסים לי את החיים.
הייתי משליכה למדורה את הבגרויות שיהיו בקרוב, אליהן אאלץ ללמוד.
|הקיטש| הייתי שורפת את הלחץ והחששות והפחד שלי מהחיים. הייתי מעלה באש את כל השנאה והזדון של האנשים, את הפגיעה והנזק שאנחנו גורמים (לסביבה ולעצמנו וכו' וכו') ואת כל כלי הנשק |היפי|. |סקיטש| אבל אני לא באמת אשרוף את כל הדברים האלה, כי זה יזהם את הסביבה.

LadySilkworm

New member
אמממ :)

טאריה נראה לי הייתה שורפת את המכתב שהיא קיבלה מהלהקה, אה, וגם עותק של DPP. מרסלו היה שורף את כל החוזים של טאריה עם נייטוויש ואמ, כל קשר אליהם? תומאס היה שורף כל קשר לשירים שהוא שר ב angels fall first, כל קשר לנימפומאניק פנטזיה, ואת מרסלו? P: הוא היה גם שורף את כל הרוע בעולם. ואת כל סרטי דיסני של השנים האחרונות, הם באמת לא משהו. אנט הולכת לשרוף את כל התמונות שבהם היא הייתה עם שיער ארוך ונראתה כמו ילדה בת 14. יוקה צמחוני, הוא לא היה שורף כלום. אמפו היה שורף את כל הגרביים של הלהקה, סתם בשביל בדיחה [ובשביל שמרקו יפסיק ללכת עם סנדלים וגרביים]. ומרקו..אממ.. את כל מי שקורא לו ויקינג? אה כן, רוב חברי הפורום היו שורפים את הקול של אנט P: איזה דיון אלים, בחיי. P:

LadySilkworm

New member
חחח נכון אבל

בשאלה עצמה כבר יש משהו כביכול אלים..או שאני סתם נהיית יותר ויותר פציפיסטית P:

אולי רק טיפה../images/Emo9.gif

אבל הכל בתאוריה, ואנחנו אנשים עדינים ואוהבים ולעולם לא נעז לשרוף שום דבר ואף אחד D:

למעלה