ל"ג בעומר

../images/Emo117.gifל"ג בעומר../images/Emo117.gif

ל"ג בעומר קרב ובא, אז בואו נדבר על זה.
מה אתם הייתם שורפים (או באמת תשרפו...) במדורת ל"ג בעומר
אתם חושבים שרק אתם עושים מדורות ונהנים? ובכן, אתם טועים! גם ווית'ין טמפטיישן וחבריהם (ואולי גם קית' קפוטו) עורכים מדורה. דמיינו את זה - שארון ורוברט מתכרבלים כדי להתחמם (קר בהולנד :0), לונה הקטנה משחקת (הרחק מהאש, כמובן), מרטיין צולה מרשמלו
, רוד מנגן בגיטרה אקוסטית
וירואן... פשוט יושב שם, מפחיד כמו שהוא.
ובתוך המדורה,
מה ישרפו חברי ווית'ין טמפטיישן במדורת ל"ג בעומר שלהם
נסו להשתתף הפעם
שיהיה ל"ג בעומר מהנה (אם אתם עושים משהו)! אם כן, השתדלו לשמור על אש קטנה ופלסטיק-free כי חבל על הזיהום, ואספו אחריכם את כל הזבל.

CoralP

New member
הם יזרקו את קית' למדורהD:../images/Emo181.gif

סתם, לא]: לא יודעת ;~; אני ממש רוצה לשרוף את כל החרא של הבע"פ בצרפתית עכשיו כשסיימתי עם זה *_______* אבל לא! אני אמחזר
נכון שאת גאה בי אמא זוהרררררררר???????? בקשר לל"ג שלי, לא נראה לי שאני אעשה משהו כי למחרת יש מתכונת בתנ"ך

כל הכבודוש! D:

אוי, דפקו אתכם אפילו יותר משדפקו אותנו בכיתה י'. אבל בכיתה י' זו הייתה בגרות בע"פ בצרפתית למשהו כמו 10 ילדים, ולא מתכונת לשכבה שלמה. הרוע.

CoralP

New member
יואו תפוזבל../images/Emo181.gif

אני מתלבטת אם ללכת או לא. החברות עושות בשבת בערב בל"ג בעומר על האש בבית של חברה אחת, אבל אני לא יודעת אם ללכת או לא כי צריך ללמוד לתנ"ך. ויש למחרת מתכונת. אה בעצם מחרתיים
אז היי.. זה נשמע כבר טוב יותר. רגע, צריך את המצד שני. מצד שני, זה סה"כ שבת בערב, זה לא שאנחנו עושות מדורה ונשארות ערות עד לפנות בוקר... זה רק ערב אחד... ויכול להיות מאוד שאני לא אלמד גם ככה בבית... X: מה לעשות?;_;"

את באמת לא תלמדי בשבת בערב../images/Emo6.gif

ואת גם ככה תשני מאוחר גם אם תהיי בבית, ואלה חברות שלך ויהיה לך נחמד. ואת אומרת שהמתכונת לא ביום ראשון אלא ביום שני. חוץ מזה שאני נגד על האש, אין סיבה שלא תלכי. XD

CoralP

New member
נכון...++../images/Emo181.gif

אני רק ממש מקווה שאני אספיק לקרוא את כל הספר הענקי והמכוער של יואל גבע.

אל תתחילי יום לפני :|

אי אפשר להספיק לקרוא את הכל באותו יום. תקראי חלק במהלך יום שבת. אפילו אני התחלתי ללמוד יותר מיום לפני כשיש 4000 חומר!

CoralP

New member
לא יום לפני...../images/Emo181.gif

אני אנסה להתחיל מחר. ואז יהיה לי שבת-ראשון

למעלה