לא משהו

three

New member
../images/Emo117.gif לא משהו

קבוצת חקרים הלכה במדבר ופתאום הם מצאו גופה של אדם ערום עם קיסם ביד. איך הוא מת? אתם לא חייבים לנחש- תשאלו שאלות של כן\לא נ.ב. מי שלא מכיר, אין סיכוי שידע בלי לשאול שאלות...

mob

New member
הקיסם

עשוי מעץ או מאיזה עצם של חיה כלשהיא?

שאלות...

1. האם הקיסם היה הדבר היחיד שהיה לידו? 2. האם הקיסם היה קיסם רגיל? 3. האם הוא נרצח? (מותר לשאול שאלה כזאת בכלל?!?) 4. האם החקרים ידעו על הגופה לפני זה? 5. האם האיש בא למדבר מרצונו? 6. האם האיש הגיע למדבר חי? וזהו לבנתיים...

zoharch

New member
../images/Emo62.gif

אם הקיסם לא רלוונטי, אז אולי הוא מת מהיתיבשות. היה לו חם במידבר, אז הוא עשה את טעות חייו והתפשט, ומת ממכת שמש.

n u t

New member
לא מכירה את החידה אבל...

אני מניחה שהקיסם כן רלוונטי... רק החומר שממנו הוא עשוי לא...

DAFI7

New member
כמה אנשים היו בקבוצה של החוקרים?

היה בוקר, צהריים או לילה כשהם מצאו את הגופה? חוץ מהעובדה שהוא היה ערום עם קיסם, היה לידו תיק או בגד כלשהו בקרבת מקום? הוא היה יהודי, נוצרי או מוסלמי? בהיר עור או כהה עור? אדם = גבר או אישה?

n u t

New member
../images/Emo62.gif אני חייבת לנחש!

כי זה פתאום עלה לי! ואני פשוט חייבת! אולי הוא היה על כדור פורח והוא פוצץ את הבלון עם הקיסם?

DAFI7

New member
אז איפה הכדור הפורח?

איך זה שהוא לא נפל באזור? ואיך קיסם מפוצץ כדור פורח?

ברברבר

New member
ומה הוא עשה עירום?

או שאת נמנעת מלהסביר את זה מכיוון שיש פה ילדים בפורום?

n u t

New member
חחחחח אז רגע!

יש לי רעיון יותר טוב!! למרות שהוא הרבה יותר מדי מתוסבך אז הסיכוי שהוא נכון באמת קלוש... אולי הוא היה בכדור פורח עם עוד כמה אנשים וכדי לשמור על הכדור באוויר הם היו צריכים לזרוק את הבגדים ואז אחרי כמה זמן הם ראו שזה לא מספיק אז... הם עשו הגרלה או משהו ומי שיוציא קיסם מסויים הוא הנבחר (כמו בשלגייה) והוא צריך לקפוץ?

DAFI7

New member
יכול להיות ש...

הייתה לו ערכת עזרה שלישית לתפירה בעת הצורך, ולאחר שפוצץ את הבלון בעזרת הקיסם, ניסה לתפור את החור, בטעות הוא תפר את עצמו לבלון נאלץ לצאת מבגדיו בכוח ואז הגדיל את החור בבלון, הבלון החל צונח והוא ראה מרחוק נווה מדבר, כנראה שניסה לכוון את צניחת הבלון לעבר נווה המדבר, אך מחשש מעומק המים אחז בחוזקה בקיסם בכדי להינצל מטביעה אפשרית, לצערו פספס את נווה המדבר וצנח ערום כביום היוולדו בעודו מחזיק בקיסם בידו, אל מותו.

DAFI7

New member
זהו שזה לא קיסם...

לא אמרו לנו באיזו תקופה מדובר. ולכן יכול להיות שמדובר בממציא שגילה את המחט הראשונה ומת בעודו אוחז בה והחוקרים לא ידעו מה זה ולכן הניחו כי מדובר בקיסם.

ברברבר

New member
יש לי הרגשה קטנה מאוד

שבתקופה שהיו כדורים פורחים...ידעו מה זה קיסם

DAFI7

New member
קיסם כן אבל לא מחט

ולכן הם התבלבלו וחשבו שהמחט היא קיסם

ברברבר

New member
תיקון

גם מחט זה לא המצאה של התקופה האחרונה... אז ככה - איך תפרו את הכדור פורח...
אבל זה לא משנה השאלה היא מה יהיה עם האיש השםן העירום הזה

למעלה