ליאן לא תמות, לגבי סיגי לא ידוע
ש שירנושוש New member 4/5/07 #13 שיואו מה כאלו סיגי תהיה בהריון והיא תיפגע בתאונת דרכים כאלו רציני איזה מסכנה סיגי אוף אני שונאת תדורי הזה איזה שחקן חרא חח
שיואו מה כאלו סיגי תהיה בהריון והיא תיפגע בתאונת דרכים כאלו רציני איזה מסכנה סיגי אוף אני שונאת תדורי הזה איזה שחקן חרא חח
O OoתומקארoO New member 5/5/07 #25 אני לא ידעתי!! והודות לך אני יודע!!../images/Emo87.gif תודה רבה באמת! אוף אנשים פשוט לא מתחשבים! וזה ממש מעצבן!! לא כולם אוהבים לקרוא ספוילרים! זה לא כיף להיכנס לפורום ככה!!
אני לא ידעתי!! והודות לך אני יודע!!../images/Emo87.gif תודה רבה באמת! אוף אנשים פשוט לא מתחשבים! וזה ממש מעצבן!! לא כולם אוהבים לקרוא ספוילרים! זה לא כיף להיכנס לפורום ככה!!
E EFRATY10 New member 5/5/07 #36 מי זה כולם יודעים יודעים שמישהו ימות העונה? זה לא היה מובן מאליו בתחילת העונה.
R randu New member 5/5/07 #19 הגיוני לחלוטין. אימאללללה. אני ממש מקווה שזה לא יקרה, אבל זה נשמע הגיוני.
ס סתם מישהו היחיד New member 5/5/07 #23 לא.. ../images/Emo58.gif נוסף אסי יציע לאלינור נישואין. תהיה מתלוננת שתזכה לכינוי נ' כנגד ראש הממשלה- היא תתלונן כי הוא מטריד אותה מינית. אני לא צוחק- הכל אמיתי. ואולי אולי יהיה משהו בין טוקו ויעל...
לא.. ../images/Emo58.gif נוסף אסי יציע לאלינור נישואין. תהיה מתלוננת שתזכה לכינוי נ' כנגד ראש הממשלה- היא תתלונן כי הוא מטריד אותה מינית. אני לא צוחק- הכל אמיתי. ואולי אולי יהיה משהו בין טוקו ויעל...