כוויה

../images/Emo117.gifכוויה../images/Emo117.gif

כוויה,ניתן לקבל מסיגריה אבל אני-כלל,איני מעשן.. כוויה,ניתן לקבל מהאש אבל-אני כעת לא מבשל.. כוויה,ניתן לקבל ממילה מיותרת אבל גם,ממילה בהירה וחודרת כמו ברק,היישר לתוככי תודעה אז נכוויתי.

דקירה

דקירה אפשר לקבל ממחט ואני בכלל לא רוקמת. דקירה אפשר לקבל מסנפיר ואני בכלל לא דייגת. דקירה אפשר לקבל מעקרב כי יש לו לשון חדה עם מילים חזקות וממנו אני ממש נדקרת. אני פגיעה כי נדקרתי ממילה מכאיבה של בן מזל עקרב. בוקר טוב

Crossface

New member
מרקי ושקדיה

איזה הרגשה נוראית (מעוף אנינ בן מזסל עקרב אז אני יודע למה אנחנו מסוגלים מסכנה) גם אני נכוותי, גם לי עדיין כואב אבל בסדר, זה עובר לאט לאט, שמים קצת משחה והכל יהיה בסדר

היי קורספייס

הרגשה יותר נוראית לדעת שאתה עקרב עכשיו נזהרת שלא נעקוץ אחד את השני כן , אכן, עקרב כל כך רגיש ו וכואב ופני שמישהי תגיד לו משהו הוא דוקר שמא לפתע היא תפגע בו והיא בכלל לא מתכוונת אז איך נהיה חברים שפה אם אני ואתה כל לך נזהרים כי כשנפגעים לי זה עובר לאט לאט ועד שאני רוצה קצת לשמוח זה נגמר כבר אז מה נעשה עכשיו? אולי אלך ללקק לי מרק חם.

חן (*_*)

New member
../images/Emo101.gif כוויה (זקוק לאחות? ../images/Emo13.gif)

לא קלה האהבה סלעים, חתחתים, בדרכה הקשה יש שהיא, אכזרית למדי, עד כדי הרמת ידיים, ואמירת-די!. כשאת/ה אוהב/ת, משתדל/ת, מנסה, נמשך/ת ונלכד/ת בחוטי האהבה, וחווה-חד סטריות, גדולה האכזבה. צריך לדעת במי לבחור בעיתוי נכון, ללחוץ על הכפתור לומר, את המילים הנכונות בלא להותיר עד בוש לחכות דחיית אהבתו/ה חודשים של המתנה נמקה האהבה לאיטה כפצע פעור או כוויה * וכמו שאומרים תמיד- הזמן הוא מרפא לכל מאחלת לכולנו בריאות אושר ואהבה

חן (*_*)

New member
יש אחות ויש אחות ../images/Emo151.gif

אל תדאג אני כבר באה עם המזרק

Mוניk

New member
אווווצ´ עברתם לזריקות../images/Emo2.gif

אני בורחת מכאן מוניק

למעלה