יום שני !!

אחלה יום..

התחלתי לקרוא היום את "מלאכי ושדים" אחלה ספר אנשים. היום בערב עם חלק מהשכבה..באיזה חוף בראשון. ואתם?

How I Disappear

New member
יום מבוזבז + מצחיק + מתיש

1-2: לווינים וחלל, המורה בחו"ל אז בא מורה אחר ולימד טיפה ואז באמצע השיעור חח הלכנו לטלוויזיה בקפיטריה כדי לראות את התכונית שהצטלמנו אליה ואז הלכנו לכיתה [ולא חזרנו לשיעור חחח] כדי ללמוד למבחן במתמטיקה .. 3-4: אנגלית, חזרה איתנו על נושאים שכבר למדנו וגם שהיה לנו עליהם מבחן שבוע שעבר ! סתומה 5: היה אמור להיות מערכות ספרתיות אבל בגלל איזה מקרה שמישהו זרק מים על אנשים חושדים שזה מישהו מהכיתה שלנו אז המורה [שהוא המחנך] החליט שצריך להתוודות ושאותו בן אדם יילך אליו אז בקיצור לא היה שיעור ואף אחד לא התוודה 6-7: היה אמור להיות מבחן במתמטיקה אבל המחנך ביטל בגלל המקרה הזה עם המים ועדיין אף אחד לא התוודה אבל עשינו צחוקים כמה ילדים ואז הלכתי ברגל הביתה עם כמה ילדים והיה צחוקים בקיצור ביזבוז של יום וכואב לי הגב והיום ל"ג בעומר וצריך לקנות דברים ואין לי כוח לכלום וביום רביעי יש בגרות במחשבים והיא מגישה אותי על 82 !!!!

hadarinke

New member
חזרתי מהטיול השנתי...

היה חרא, אין לי כוח להיכנס לזה. העיקר שהיום בערב אני פוגשת את תומרי בתל אביב ונחזור באוטובוס הראשון הביתה :)

../images/Emo80.gifיום נחמד:]

התחיל חרא.. קיבלתי את הציון שלי במתכונת השנייה במתמטיקה.. שהייתי בטוחה שהלך לי יחסית טוב ושקיבלתי לפחות 50.. ובסוף..31 >< זהו..המגן מתXD והייתה מדורה נחמדה:]..חוץ מזה שהתנחלו ערסים קופים לידנו.. ומתישהו פרשנו לבית שלי וישחקנו פוקר עד 6 בבוקר..וכולנו היינו מסטולים רצח.. ואז הכנו פנקייקיםD:

למעלה