תראה,../images/Emo29.gif
בקשר לסעיפים שלך:
1. תראה, עבר המון זמן מאז העונה הראשונה, ויכול להיות ששינו את הבית. הקבוצה חסכה כספים לשיפור, וזה אפשרי בגודל זמן כזה לשנות ולהרחיב.
2. זה שהסטים מכוערים זה כבר עניין של טעם, אני לא חושבת שזה מצדיק להתלונן על הסדרה בכללי
3. אני לא חושבת שהעלילה מתקדמת מהר מדי, אל תשכח שיש עוד עניינים נוספים חוץ מפינות לא סגורות שהיו בעונההקודמת, שעדיין לא הפיעו ואין לנו אפילו שמץ של מושג מהם...
4. אל תשכח שהסדרה היא כמו פאזל, זו רק ההתחלה. בהמשך הסדרה, החלקים יתחילו להתחבר והכל יהיה קשור אחד לשני. בתחילת הסדרה בעונה הראשונה היה קשר
- לא. זה התחיל מכל אחד והסיפור שלו הוחלקים התחברו לאט לאט...
5. לפי דעתי, המשחק של דורי לא ממש עושה את העבודה, ואפילו קצת הורס, אבל אני חושבת שגם זה סעיף שמדובר בו אך ורק על טעם.
6. אני לא חושבת שיש משהו צפוי בסדרה. ליאן מאוד הפכפכה, סער לא מגלה הכל מהר וחוזר לשגרה, ודורי הולך וחוזר, כמו סמרטוט שלא יודע מה לעשות. אני חושבת ששום דבר בסדרה לא צפוי, וגם אם כן- יש המון שחקנים שעושים את העבודה ובכל זאת נהנים מהסדרה, למרות כל הירידות וההידרדרות של חלק מהשחקנים.
7. האלופה לא הפכה למסע פרסומי
מה לעשות שהיום, האינטרנט- הוא מקום האינפורמציה הטוב ביותר מכל אמצעי הטכנולוגיה של היום. קצת מודרניות בסדרה, אני חושבת שה לא אמור להפריע.
8. רוני וסשה באמת היו
ה פאדיחה של הסדרה, אבל זמננו להתלונן כבר עבר, הן הלכו ולא יחזרו שוב
יכול להיות שמשהו בדנה פרידר קצת הורס, אבל היא לא משפיעה הרבה, ואני אישית חושבת שצופית גרנט עושה עבודה נהדרת בתוך פסיכולוגית, וגם היא לא משחקת מושלם לטעמך- היא לא עושה שום נזק לסדרה
ההפך
היא אף מוסיפה.