ש שיראל המטורפת New member 3/4/04 #23 איזה באסה שאני לא יוכל לבוא.... אבל אני בטוחה שכולכם תהנוו מהסרט של אנג'לינה!
O One Falling Star New member 3/4/04 #28 אז.. מה תם אומרים? יום רביעי ה7.4 ראשל"צ "הזהב" הקרנה של 7 וחצי?
P painapple New member 3/4/04 #30 אממ.. נראה לי שכן.. אני רק צריכה לבדוק איך מגיעים לקניון הזהב מהתחנת רכבת, אוטובוסים וכאלה. אין בעיה שאני אולי אביא חברה נכון..? ונפגשים שם קצת קודם אני מניחה, אז מתי?
אממ.. נראה לי שכן.. אני רק צריכה לבדוק איך מגיעים לקניון הזהב מהתחנת רכבת, אוטובוסים וכאלה. אין בעיה שאני אולי אביא חברה נכון..? ונפגשים שם קצת קודם אני מניחה, אז מתי?
P pinoki New member 4/4/04 #35 7 וחצי זה יוצא מאוחר... שעה וחצי לפחות הסרט - אז עד 9 ... ויש רכבת אחרונה ב 10.. אני לא יכולה ביום רביעי..
7 וחצי זה יוצא מאוחר... שעה וחצי לפחות הסרט - אז עד 9 ... ויש רכבת אחרונה ב 10.. אני לא יכולה ביום רביעי..
J Jacks social anxiety New member 3/4/04 #29 ../images/Emo31.gif...אמ... נכון שאמרתי שאני מגיע לכל מקום, אבל יש לי באותו יום פגישה אם חבר שלי ואח שלו בראשון...סורי...
../images/Emo31.gif...אמ... נכון שאמרתי שאני מגיע לכל מקום, אבל יש לי באותו יום פגישה אם חבר שלי ואח שלו בראשון...סורי...
S shmezz New member 4/4/04 #34 ../images/Emo31.gifלא מאמינה שאני אומרת את זה אבל. יש לי צבא.. אתם תהיו מאוד קרובים אליי אבל... אחשוב עליכם
../images/Emo31.gifלא מאמינה שאני אומרת את זה אבל. יש לי צבא.. אתם תהיו מאוד קרובים אליי אבל... אחשוב עליכם
¥ ¥EleVatioN¥ New member 4/4/04 #39 איי לוב יו שמזזז../images/Emo23.gif../images/Emo129.gif שמרי על עצמך!