../images/Emo115.gifת~ש~ו~ק~ה../images/Emo115.gif
עליה עוד לא דוּבר פֹּה *הדובדבנית* ככה אני {{ו~ד~ע~ת~י} קוראים לה אז לא מחייבת גם אותכם, ובכל זאת הנה לכם כמה דוגמיות לכוונה...... יש אותה בדגם של לבלוע ת'חיים בביסים גדולים יש אותה כמדיד להספק {לא סיפוק!} לריגושים בכל המינים והטעמים יש את הזו של הלכבוש {לא הכחולה יא "גנובים"}, ההיא של היעדים לראש הקלימנג'רו של האאברסט....... כל אחד יגדיר את התשוקה האולטימטיבית אחרת
זה ברור לי
אבל איך שלא נהפוך נטלטל ננאטרל נתכחש you name it להתעלם אי אפשר.......... אני אומרת, זו לא האהבה לא המשיכה של ה-.... גם לא ה
ים הם לא מספיקים כאן .......כל האלה נרצה או לא , עליהם יש פלומבה של פג תוקף {לדעתי חחח} אבל, הזותי שבכותרת היא המקדם המוביל והמוליך לא הסקס לא ה-69 תנוחיות לא הסדינים והנרות שנפזר גם לא ה
שתהיה ברקע
הנה עוD משוּ ל
עליו הלילה.......... מימלא מוריDים לנו ת'שלטר..... מעניין לי איך ומה אתם לועסים ת'מונח
מצו' & והתשוקית
לטרוף את ת"א לילה טוב להת' בבוקר
עליה עוד לא דוּבר פֹּה *הדובדבנית* ככה אני {{ו~ד~ע~ת~י} קוראים לה אז לא מחייבת גם אותכם, ובכל זאת הנה לכם כמה דוגמיות לכוונה...... יש אותה בדגם של לבלוע ת'חיים בביסים גדולים יש אותה כמדיד להספק {לא סיפוק!} לריגושים בכל המינים והטעמים יש את הזו של הלכבוש {לא הכחולה יא "גנובים"}, ההיא של היעדים לראש הקלימנג'רו של האאברסט....... כל אחד יגדיר את התשוקה האולטימטיבית אחרת