ת~ש~ו~ק~ה

מצוטטת

New member
../images/Emo115.gifת~ש~ו~ק~ה../images/Emo115.gif

עליה עוד לא דוּבר פֹּה *הדובדבנית* ככה אני {{ו~ד~ע~ת~י} קוראים לה אז לא מחייבת גם אותכם, ובכל זאת הנה לכם כמה דוגמיות לכוונה...... יש אותה בדגם של לבלוע ת'חיים בביסים גדולים יש אותה כמדיד להספק {לא סיפוק!} לריגושים בכל המינים והטעמים יש את הזו של הלכבוש {לא הכחולה יא "גנובים"}, ההיא של היעדים לראש הקלימנג'רו של האאברסט....... כל אחד יגדיר את התשוקה האולטימטיבית אחרת
זה ברור לי
אבל איך שלא נהפוך נטלטל ננאטרל נתכחש you name it להתעלם אי אפשר.......... אני אומרת, זו לא האהבה לא המשיכה של ה-.... גם לא ה
ים הם לא מספיקים כאן .......כל האלה נרצה או לא , עליהם יש פלומבה של פג תוקף {לדעתי חחח} אבל, הזותי שבכותרת היא המקדם המוביל והמוליך לא הסקס לא ה-69 תנוחיות לא הסדינים והנרות שנפזר גם לא ה
שתהיה ברקע
הנה עוD משוּ ל
עליו הלילה.......... מימלא מוריDים לנו ת'שלטר..... מעניין לי איך ומה אתם לועסים ת'מונח
מצו' & והתשוקית
לטרוף את ת"א לילה טוב להת' בבוקר

n o g a1

New member
תשוקה

אהבתי את הבקבוקים הירוקים :) תשוקה = חשמל. passion אין אינגליש יו נאו... pass = מעבר ion = יונים , חלקיק טעון חשמל. אין משהו יותר קרוב לזה........

הכי קרוב אליי..

תשוקה זה רגש בדר"כ של משהו שקורה עכשיו זה סקס.. זה אוכל למשהו שנמצא מול העינים..בתכנון קרוב.. זה משהו שעומדים לעשות.. בדר"כ. היא מסופקת. תשוקה זה משהו שאתה רוצה לעשות עכשוי.. משהו שמרגיש חיי ותוסס בפנים.. כמו זה.. לקום בבוקר מקלחת..ולהחליט שיוצאים להליכה באויר הסגרירי..ואולי להתרטב בגשם.. בכלל אדם שלא חש את אותה התשוקה הזו..ביום יום..חסר לו צבע לפנים. לי זה ברור שהיא שם.. תאווה.. זה כבר מסבך יותר ..
עוד לא היתה לי עוגיה בטעם כזה לקפה..של הבוקר.

t o t a l

New member
גרררררררר

לעיתים זה מתכווץ לי בבטן. ומתפשט לחזה. גלים גלים של פולסים חמים. בום. בום. בום. ואז זה מגיע לקודקוד. ומתפוצץ לאלף חלקיקי חייתיות מתלהמת. כמו סם שמתפשט בכל הגוף. סם החיים. סם המוות. סם התאוווה, הייצריות, החייתיות. ואין בייני אז, ליצור אנוש דבר וחצי דבר. לא מעצור. לא שכל. לא בינה. לא עקבה. לא בושה. רק כוח ותשוקה והתפלשות טהורה בבסיס הקיומי של התאווה. כוס אמו הברצלונה הזאת.

t o t a l

New member
זקפת בוקר נעימה, מוטלת באלכסון על ה

זקפת בוקר נעימה, מוטלת באלכסון על המיטה הרחבה. מתרפק על שאריות החלום, מחבק את הכר הגדול. שבת המלכה הטהורה, מצילה לי שוב את הנשמה העייפה.

שירלי6

New member
זקפת בוקר נעימה

אני יושבת מול מסך המחשב ולה מחכה להעיר או לא להעיר זו השאלה.

כי בלעדיה

הכל יקמול יבול יתייבש ויפול. הנה כמה משפטים עליה ,,, "קל יותר לוותר על מה שיש לנו מאשר לחדול מלחשוק במה שאין לנו." ~ ז'אן רוסטאן "אין בנמצא דבר המונע מאתנו להתנהג בטבעיות כמו התשוקה להיראות כאלה." ~ פרנסואה דה לה רושפוקו . תשוקות הן פעולות חבויות וסודיות." ~ מישל דה מונטיין ואחרון חביב "אין אנו חושקים בדבר כמו במה שנאסר עלינו." ~ פובליליוס סירוס

magic40

New member
תשוקות הן פעולות חבויות וסודיות.

לכן עדיף שלא אומר יותר
מחמת הצניעות

תשוקות לא צריכות להיות דווקא חבויות

מכיוון שתשוקה ולאו דווקא תשוקה מינית היא זו שמניעה אותנו ... רצוי וכדאי לדבר על זה. יאלללה לשפוך ....

מצוטטת

New member
../images/Emo127.gif בדיוק../images/Emo103.gif

זה הצנטרום של הדיוק של מה אני ת'כוונתי
רק שנפשי משתוקקת כרגע לקופאין מהביל כדי לעורר את תשוקת ההמשך שעוררת לי כאן
~תודות~

magic40

New member
שופכת

אט אט גווע מצגת הכי ברורה התשוקה שלי לא למנוע מעצמי
להתקלף שוב להיות חשופה ועירומה לחיים בלי פחד

יערית

New member
נשאלתי

בראיון עבודה האחרון "מה הדבר שמניע אותך בדרך כלל בחיים" אמרתי לעצמי ,על החיים והמוות,אבל שאלה כזו לא נשאלתי מעולם והתשובה חייבת לאמר,אחרת אפספס את זה-את התשובה. עניתי לו -תשוקה. אם קיבלתי או לא קיבלתי את העבודה זה כבר משהו אחר

למעלה