Simple Dani
New member
../images/Emo181.gifאני אני אני [בוא]../images/Emo98.gif
1. שם? דאאאני
2. גיל? 14 3. איפה אתם גרים והאם מרוצים לגור שם, והאם יש למקום מגורכם חסרונות בולטים,כלשהן? ממ ביבנה
מעדיפה לגור בת"א, יבנה נורא משעממת.. 4.ממתי את/ה בפורום? ממ חודש-חודשיים?
5. תכונה אחת שהכי שמאייפנת אותך : עקשנית, מדברת דיי הרבה, צוחקת מכל דבר, לפעמים עצבנית :S ושאני אוהבת לחבק XD [הוו כן יש עוד.. חח] 6. חיה אהובה עליך, ולמה? נחשים, טיגריסים, אריות, תנינים, כרישים כי אני אוהבת סיכונים.. אבל חוץ מזה אני אוהבת את כל החיות
מוזיקה 5.איזה כלי נגינה את/ה הכי אוהב/ת? גיטרה! וגם תופים.. 6.את/ה יודע/ת לנגן על כלי נגיה כל שהוא? יאפ על גיטרה.. 7.אם כן איזה?
8.כמה שנים? עוד מעט שנתיים[?] 9.איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת לשמוע?רוק,פאנק, פופ, אר.אן.בי.. 10.מה את/ה בדר"כ אוהב/ת בשירים?, את המילים או את המוזיקה? שניהם. בעיקר המוזיקה 11.השפה של השיר חשובה לך? לא זה או זה? 12.שמש או ירח? ירח 13.לילה או בוקר? לילה 14.שחור או לבן? שחור 15.לרוץ או ללכת? ללכת? 16.משעמם או עוד יותר משעמם? אני אסתפק במשעמם 17.מחשב או טלויזיה? מחשב.. 18.שאלון 1 או 20? 20!! 19.גלידה או קצפת?גליייידה! 20.פלאפל או פיצה?פיצה
.. 21.עגבניה או מלפון? עגבניה? השאלות שתפוז שואל...>.>"(למעלה) 22.רוצה 20,000 ש"ח בחודש? בהחלט! 23.רוצה סופ"ש באילת מתנה? בכיף! 24.רוצה IPOD NANO? כןן 25.אוהבים ג'לי? כן D: 26.רוצה גלגל? חח למה לא 27.רוצה להיות מעצב? הוו יה
28.חושבים על דיור מוגן? 29.שואפים להצלחה מקסימלית? כן.. סתם שאלות... 35.מה שלומך? אחלה, מה איתך? 36.איך החופש בינתיים? מעולה.. 37:יש לך שקל? כן, רוצה? 38:ו 10 אגורות? גם 39:בה לך להביא לי? ם.ם" למה לא 40:למה? כי אתה נחמד היום האם אי פעם... 41:עשית באנג'י? לא 42:עשית אפצ'י וגרמת לעוד 20 אנשים גם לעשות אפצ'י? חח לא XD 43:אכלת במבה עם שוקולד? איכ לא
45:רכבת על פיל? היית רוצה? לא, אבל כן 46:עקצה אותך מדוזה? לא ישירות [רק הריר נגע בי..] 47:כאב? גירד. 48:גילית שאת/ה ירוק/ה? לא
49:ואז הפכת לצהוב/ה?לא
50:מה היה יותר מגניב?
מתי הפעם האחרונה ש... 58:אכלת קרמבו? לפני כמה חודשים אני חושבת 59:נישקת מישהו (ולא על הלחי...)? 60:הלכת לים?? לפני שבועיים-שלושה=/ 64:היית/ה במסיבה? לפני כמה ימים 65:ישנת צהריים? גם לפני כמה ימים שהייתי חולה 66:רצית להעיף למישהו סטירה? חח לא זוכרתXD 69:ראית סרט בקולנוע? לא זוכרת 78:קנית גלידה? שהייתי בת"א 79:היה לך חום? 80:אכלת במסעדה?ממ לפני שבוע 82:בכית? לא זוכרת, 85:הית/ה בבריכה? תחילת חופש :S 90:עקצה אותך דבורה? חח כיתה ו' XD 97:צעקת? היום 98:אכלת אבטיח? לפני כמה ימים 99:היה טעים? מאוד!
1. שם? דאאאני