להלהל
שמות איך קוראים לך?נופר אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?אנאבל\סאמר השם הכי יפה לילד?אלכס\מאט השם הכי יפה לילדה?ש כמה הכינויים שיש לשם שלך?יש כמה הכינוי הכי אהוב?נופ-נופ האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא האם תקרא לילד שלך על שמך?לאלאלאלא כללי מזל:גדי מידת נעליים:38-39 גובה:1.66 משקל:51 חיות מחמד:אין
כיתה:עולה לט' תאריך לידה (כולל שנת לידה!):25.12.1992 גיל בו רוצה להיות?טוב לי בגיל שלי
שפות מדוברות:עברית,אנגלית,ספרדית,רוסית,ערבית מבית ספר החלום שלך?איזה מהם את חושב שהוא יתגשם?לא יודעת,אולי מה אוהב לאכול?פיצה\מרק מה אוהב לשתות?תפוזים\מנגו\ענבים צבע עיניים?חום צבע שיער?חום רגיש לדגדוגים?.מאודד
אוהב את החיים או לא?הם נחמדים כמה אחים?3 מסר לחיים?לחיות את הרגע יש לך גשר?לא יש לך משקפיים\עדשות מגע?לא מה הדבר הכי חשוב לך?אממ יש חבר?לא ממה אתה הכי פוחד?המוות קעקועים?אין איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?שאני יפה
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?כנראה שלא מה החולשה הכי גדולה שלך?מוזיקה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?אממ מהו הסרט הכי דפוק שראית?אתמול בקולנוע אושן13 האם... אתה חי את הרגע?כנראה יש לך סודות?כן כמו אחד את יודעת לשיר?לא נראה לי התאהבת פעם?כן התאהבת בידיד קרוב?כן אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה?לא היית פעם בחו"ל?כן הרבצת למישהו?לא התחילו איתך?כן נשארת ער כל הלילה?כן הרגת מישהו?לא בגדו בך?אולי עישנת סיגריות?לא שתית אלכוהול?כן השתכרת?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?לא רצית להיות בן המין השני?לא נשברה לך שן?לא קיבלת נכשל בתעודה?לא רכבת על אופניים?כן רכבת על סוס?כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?לא שיחקת כדורגל?כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מביצפר?כן היית מאושר?כן התנצלת על משהו שעשית?כן קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?לא התעקשת על משהו מטופש?לא הברזת למישהו בלי להודיע?לא התחרפנת?כן ביקרת אצל פסיכולוג?לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?לא אכלת קופסא שלמה של אוריאו?לא נסעת ברכבת?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?כן פחדת מהחושך?כן עשו לך תפרים?לא נשבר לך הלב?לא שברת למישהו את הלב?לר נראה לי היית גאה בעצמך?כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף?כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן חיבקת מישהו מפורסם?כן תפסת טרמפ?לא היית על במה?כן ישנת כל היום?לא חשבת שאתה משתגע?כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא היית ברדיו/טלווזיה?לא עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה?גופיה ומכנס קר לך או חם לך?חם מילה שעולה לך בראש?מים אתה שומע עכשיו מוזיקה?כן עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו?עם עצמי תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?.ממש מעולה,איך את מרגישה? אתה.. מעשן סיגריות?לא מה היית משנה בעצמך?הרבה אתה אוהב את איך שאת נראה?בערך מה כתוב על צג הפלאפון שלך?כלום מאחר הרבה?לא מדבר הרבה בטלפון?לא משתדל לאכול בריא?כן מדבר עם זרים?לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?כן אוהב את הקול שלך?כן תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית?לא משנה לי ממש עכשיו מבחינה פנימית?טוב לב או משהו בסגנון הבית האחרון שהיית בו?של אליזבט האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה?אני מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן?ספיר מי מקשיב לבעיות שלך?אמא עם מי אתה רב הכי הרבה?אמא הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת?אמא המקום האחרון שהיית בו?קניון גבעתיים האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?מורין הדבר האחרון שאכלת?אורז שקנית?הדיסק של הקוקס אתמול!!!!! דיסק אחרון ששמעת?הדיסק של הקוקס שיר אחרון שנתקע לך בראש?אמברלה אלה אלה אה אה אדם אחרון שצעקת עליו?אמא אדם אחרון שראה אותך בוכה?אמא עם מי אתה מדבר?אף אחד הוא\היא משעמם\ת?--- מה אתה שומע?סוויד אתה אוכל?לא שותה?לא תסתובב לאחור, מה את רואה?ארון
שמות איך קוראים לך?נופר אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?אנאבל\סאמר השם הכי יפה לילד?אלכס\מאט השם הכי יפה לילדה?ש כמה הכינויים שיש לשם שלך?יש כמה הכינוי הכי אהוב?נופ-נופ האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא האם תקרא לילד שלך על שמך?לאלאלאלא כללי מזל:גדי מידת נעליים:38-39 גובה:1.66 משקל:51 חיות מחמד:אין