שאיבה מ"ס 3 יוצאת לדרך , היום בערב . בבקשה החיזקו אצבעות ל.
ד דוב דוב 2 New member 5/1/06 #1 ../images/Emo115.gifשאיבה מ"ס 3 יוצאת לדרך , היום בערב . בבקשה החיזקו אצבעות ל .
ר ר ו מ י ה New member 5/1/06 #2 יקירה, יש לך את האצבעות שלי../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לשאיבה מוצלחת לביציות איכותיות להפריות אופטימליות להשתרשות מבורכת להריון תקין
יקירה, יש לך את האצבעות שלי../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לשאיבה מוצלחת לביציות איכותיות להפריות אופטימליות להשתרשות מבורכת להריון תקין
ד דניאל@זר New member 5/1/06 #3 מחזיקה אצבעות ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif יאללה, פעם שלישית גלידה
Y yaelma1 New member 5/1/06 #8 הנה ה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif שלי מחזיקה לך את כל ה שלי. שיהיה
ל ל י א ן 2 New member 6/1/06 #12 הרבה בהצלחה !!!!!!!!!! יש לך גם את האצבעות שלי... לתוצאות טובות- אמן
ד דוב דוב 2 New member 8/1/06 #14 ../images/Emo41.gifעדכון השאיבה עברה בסדר יחסית פרט לזה שלא מצאו לי וריד מתאים כדי לחבר את האינפוזיה אז יצאתי משם כמו נרקומנית מחוררת . וקצת כאבים אבל לא משהו בלתי נסבל. נשאבו סה"כ 12 ביציות וישנן 8 הפריות . אני עכשיו בדרכי לאסותא להחזרה .
../images/Emo41.gifעדכון השאיבה עברה בסדר יחסית פרט לזה שלא מצאו לי וריד מתאים כדי לחבר את האינפוזיה אז יצאתי משם כמו נרקומנית מחוררת . וקצת כאבים אבל לא משהו בלתי נסבל. נשאבו סה"כ 12 ביציות וישנן 8 הפריות . אני עכשיו בדרכי לאסותא להחזרה .
ר ר ו מ י ה New member 8/1/06 #15 איזה עידכון משמח../images/Emo57.gif מתפללת להשתרשות מבורכת והריון מושלם
ז זק המקורית New member 8/1/06 #17 ../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif../images/Emo24.gif|ח