פכים קטנים

../images/Emo115.gifפכים קטנים

היום חגגנו יום הולדת שלי (76). בהכוונה שלי ושל ג'ואן, אלפי לבשה בעצמה שמלה וחצאיות יפות (ונקיות). אלפי מדי פעם, בלי שום הקשר שאני מבין, שמה ליפסטיק. הצעתי לה לשים ליפסטיק לכבוד יום הולדתי. היא לא התווכחה ולא התנגדה אלא מיד הביאה ליפסטיק והתכוננה למרוח אות על השפתיים.......שלי....... חוץ מזה נהנינו מאד במסעדה. נוכחו שנים משלושת הבנים שלי שחיים בישראל, כלה מתוך שתים שחיה בישראל, ג'ואן - והחשובה מכל גאיה נכדתי בת השמונה וחצי. יעקב

שמחות קטנות של יום חולין

הם אלה שבאמת בונים לנו את החיים. מזל טוב והרבה נחת ואושר.

נילי41

New member
מזל טוב יענקלה

כן ירבו שמחות במשפחתך. ושנשמע רק בשורות טובות.

מזל טוב ליענקלה וגם לאריאלה

מזל טוב לך וגם לאריאלה החמודה שלא הספקתי לברך אותה בבוקר. לך אני מאחלת שיהיו לך ולאלפי המתוקה שלך שנים מאושרות יחד בבריאות טובה לשניכם. המון נחת מהילדים והנכדים. אריאלה יקרה , אני מאחלת לך אושר ובריאות יחד עם ישראל. שתצליחי להתגבר על כל הקשיים שבדרך עם המון תקווה וסבלנות ואהבה כמו שיש לך היום. שיהיה לילה שקט ורגוע לכולם, ד"ש לאסתר, מתגעגעים אליה, טובה

אירילה

New member
../images/Emo49.gif יענקל'ה עד 120 ../images/Emo212.gif../images/Emo48.gif../images/Emo65.gif

הרבה בריאות ואושר ושתזכה לחיות עם רעייתך עוד הרבה שנים.

hregev

New member
יענקלה מזל טוב ../images/Emo48.gif ../images/Emo65.gif

שתזכה לעוד הרבה שנים טובות עם זוגתך אלפי. חני

../images/Emo24.gif../images/Emo51.gifלך טובה'לה ומאוד נהנתי

שהגעת למפגש אבל חבל שזה היה קצר אשמח אם תבואי לעיתים קרובות אם יהיה לך הזדמנות מי שמברך מבורך קבלי חיבוק ממני-

../images/Emo140.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif|יענקלה עד 120 כ20../images/Emo212.gif

קבל מלוא הטנא ברכות אתה מתקרב לגבורות זכות גדולה אתה נולדת בחודש חשוון כמוני לשנינו מגיע מזל טוב ומהו מזל ? מלשון נזילה שמלמעלה ירד לנו שפע של בריאות וחיים טובים אמן,

אריאלה יקירתי

אני חוגג לפי התאריך הגרגוריאני ובעוונותי לא מודע אליו. מאחר שברור לי שאת חוגגת לפי הלוח העברי קראתי את הרישום של התאריך העברי שלי ונדהמתי שהשנה זה יוצא רק בהפרש של יום אחד. כך שלפי הלוח העברי יום הולדתי הוא היום כ"ה חשון תרצ"ב. מה יום ההולדת שלך ואם מותר לשאול באיזה שנה? אני מאחל לך יום הולדת מאושר עם כל משפחתך וידידיך יעקב

../images/Emo9.gifאני חגגתי לפני שבוע וחצי עם הילד שלי

כלתי והנכדים שהפתיעו אותי והביאו לי עוגה, זה היה ביום שבת לפני שבוע , נולדתי ב-טו' חשוון תשי'ב ולכן הם התארחו אצלי שישי שבת, השנה הנוצרית לא יוצא באותו תאריך של העיברי, בתאריך הנוצרי נולדתי ב- 14/11/51 לפי הנוצרי שבוע הבא יש לי יום הולדת , לא חשוב העיקר שנהיה בריאים ויום ההולדת הוא יום חשבון נפש ולכן אני משתדלת לתקן את דרכי ולהתחבר יותר אל היושב במרומים.בשורות טובות

ronnyw

New member
יענקלה, מזל טוב !!

אמנם באיחור של יום, אבל עם המיה בלב, שכן זה גם תאריך הלידה של הבת שלי (וגם של מאמנת הספורט שלי...), כך שהתאריך חביב עלי במיוחד... עקרב, הא?.... לעניין התאריך העברי מול הלועזי: הם אמורים להתלכד כל 19 שנים (הסבר - בפורום אחר...) וכיוון ש- 76 מתחלק ב-19 בדיוק, הרי לך ההסבר. (ובכל זאת יכול להיות הפרש של יום אחד, כי אם נולדת אחרי שקיעת החמה, התאריך הלועזי הוא של אותו יום, בעוד התאריך העברי זז כבר יום אחד קדימה...) המון אושר !!

מזל טוב לבת שלך

מעניין, אתמול קנינו לאלפי ביגוד חדש. מאחר שאינה מבינה שהיא הולכת עם סמרטוטים (וכמה אלגנטית היתה!), ג'ואן המטפלת קנתה כביכול לעצמה. היינו בחנות בשם אפרודיטה בקניון גבעתיים וכשרשמו אותי כחבר מועדון ביקשו תאריך לידה בכדי לקבל מתנה. אמרתי את התאריך שלי ואז המוכרת אמרה שבדיוק היום (אתמול) זה גם יום ההולדת של מנהלת החנות שחוגגת כעת. (בסופו של דבר רשמנו את התאריך של אלפי). ובערב היה עוד דבר דומה: במסעדה שאכלנו הציעו לנכדתי מנת שניצלונים שנקראת גאיה, שזה שם נכדתי האהובה מכל. שאלתי את המלצרית מדוע גאיה? והיא ענתה שזה השם של הבת של בעלת המסעדה, שהיא בערך בגיל של נכדתי.

ענתי44

New member
מזל טוב יענקלה

מאחלת לך הרבה רגעי שמחה ואושר. ליהנות ממה שניתן

למעלה