פינה חדשה

M I S T E R Y

New member
../images/Emo115.gifפינה חדשה../images/Emo214.gif

שלום חברים שלי... מה שלום כולם? נדמה שהפורום הזה הולך ומאבד את הכח שלו... אני יודעת שלנימרוד נורא קשה עם הקהל הכ"כ מצומצם שבא להופעות שלו, ואיכשהו אני מאמינה שיש לו כ"כ הרבה כח לשנות את זה... אני בטוחה שזה בטח גורם להרגיש קצת חוסר הערכה ותחושה של חוסר יוצלחות שכזאת (אני מדברת בשמי ולא בשמו של נימרוד חשוב להגיד...) וזה בטח לא מעודד את נימרוד להשקיע בזה ולעבוד ביתר מרץ על ההופעות שלו וכל מה שמסביב... שוב,אני מאמינה שיש בנו את הכח הזה לשנות את זה. אני מדברת על זה,שכל אחד מכם בתור התחלה יכול לפרסם את הפורום (אני משערת שרובכם חברים בעוד פורומים) לא נשכח שנימרוד היה זמר מאוד נערץ פעם,ובעיני הסיבה היחידה שזה לא ככה היום זה חוסר מודעות וחוסר פרסום. הוא נשאר אותו מוכשר ומדהים-אם לא יותר... אז בתור התחלה שכל אחד ינסה לפרסם את הפורום ולהביא 2-3 חברים שלו שיהיו חברים בפורום הזה. תנסו לחשוב על פינות חדשות ודברים שיכולים להעיר את הפורום הרדום שלנו... זה מאוד יעודד אותו להיכנס ולדעת שהפורום פעיל ותוסס ולא כתמול שלשום... מה גם שמן הסתם נצטרך את שיתוף הפעולה של נימרוד-אני מאמינה שגם הוא צריך למצוא לעצמו את הפעם בשבוע להיכנס ולהיות פעיל בפורום האישי שלו... דבר שני אני פותחת בפינה חדשה שתיקרא "פינת ההמלצות"-זאת לא תהיה פינה חדשה רק שלי,כל אחד יכול לקחת יוזמה ולהציע משהו... אני ישתדל בכל יום לרשום המלצה אחת למשהו שעושה טוב... אתם מוזמנים גם כן... שיהיה לכולם יומאושר...אבל מאושר באמת (למרות שהיום זה יום קשה וכאוב ועצוב במיוחד), אפרת.

M I S T E R Y

New member
../images/Emo91.gifהמלצות חמות...../images/Emo91.gif

אז ככה: לפני תקופה לא ארוכה מדי,שמעתי שיר מדהים מדהים מדהים ברדיו (גלגל"צ) ומאז יצא לי לשמוע אותו כמה פעמים... השיר הוא של זמרת בעלת קול מממממממש מיוחד ומדהים שפשוט גורם לך לעצור את הכל,לא משנה במה אתה נמצא באותו רגע ופשוט להתאהב... קוראים לה קרן אן (KEREN ANN),היא זמרת שבמקור שרה בצרפתית אבל גם באנגלית. השיר שלה שגרם לי להתאהב נקרא:"i'm not going anywhere" והוא כ"כ מדהים שאני ממליצה בחום... מה גם שמאז יצא לי להתעניין עליה קצת ולשמוע עוד כמה שירים שלה, ומסתבר שכולם מדהימים ומיוחדים נורא...(כמו:"one day without"). קרן היא זמרת צעירה,היא אפילו יהודיה (יש לה עוד שם משפחה יהודי משהו כמו זינגר או משהו כזה) והיא נולדה בארץ ועברה עם ההורים שלה לצרפת בגיל 11...באמת משהו מיוחד שלא כדאי סתם ככה לפספס...מדהימה מדהימה מדהימה.

דורן מ

New member
אני ממליצה

להגיע להופעה של נועם פנחסוב ביום ראשון בתיאטרון תמונע הוא מופיע עם עוד 4 יוצרים לפי מה שהבנתי ונועם כמו שכולנו כבר יודעים עובד עם נימרוד על אלבום בכורה אז תבואו ונזכה סוף סוף ךלהכיר את נועם ואולי אפילו לדבר איתו על העבודה עם נימרוד

דורן מ

New member
זה נועם פנחסוב

לקחתי את זה מהקומונה שפתחו לו שנמצאת כאן בתפוז

M I S T E R Y

New member
המלצת היום...../images/Emo88.gif

ארטיק דובדבן... אבל זהירות: זה מביא להתמכרות קשה...במיוחד בימי הקיץ החמים האלה

למעלה