סיכום שבוע.

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif סיכום שבוע. ../images/Emo41.gif

שכחנו מזה XD דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: התחדשות השבוע: בן אדם שעשה לכם את השבוע: שיר השבוע: מאכל השבוע: להקת השבוע: משהו שאתם מצפים לשבוע הבא: אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: תמונת השבוע:

I R i T 94

New member
עונה D:~נעה להכנס,קשור לקיריון.~ ../images/Emo217.gif

דבר טוב שקרה השבוע:מיכל באהD: בריכה^^ ים ^^ קיריון ^^ ריצה^^ צמות! דבר רע שקרה השבוע: שיעמום טוטאלי, כאבים, כאבים, שנאת מוות וכאבים. התחדשות השבוע:גופייה וכמה מחברות. בן אדם שעשה לכם את השבוע:הרבהD: שיר השבוע: ג'וני סניפר של אנטר שיקארי P: מאכל השבוע:פיצהההההה D: להקת השבוע:אנטר שיקארי משהו שאתם מצפים לשבוע הבא:שוב ים, קיריון שובO-O [נעה-יום שני!], לראות הדר. אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: נעה והדר P: תמונת השבוע:היום צילמתי מהמצלמה של אבא>< מחר אני אעלה בטח את הצמות ^____________^ דווקא שבוע נחמד. שבוע חדש ונפלא לכולם

ואני שקוע בעצבות, מתכרבל במתיקות הו מלנכוליה.

דבר טוב שקרה השבוע:החייים הקטן דבר רע שקרה השבוע:שום דבר התחדשות השבוע:חולצה בן אדם שעשה לכם את השבוע:ל הנשמה שיר השבוע:רגעים מאכל השבוע:מנה להקת השבוע:שייגעצ כמווובן, פיקסיז משהו שאתם מצפים לשבוע הבא:מחרמחרמחרמר יש לי דייט! D: אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא:את ל'
תמונת השבוע:אין לי :( ואני לא בביתי!

../images/Emo203.gifאיזה דייט נשמה? את פוגשת את לוי?! ולמה

אני לא יודעת כלום? ותעני במסנגר!!!!

Retama

New member
../images/Emo67.gif

דבר טוב שקרה השבוע: מחנה קיץץץץץץץ דבר רע שקרה השבוע: כלום התחדשות השבוע: לא היה בן אדם שעשה לכם את השבוע: החברים במחנה שיר השבוע: כל מיני טראנסים ורמיקסים שהיו כל המחנה :p מאכל השבוע: פסטה להקת השבוע: התקווה6 משהו שאתם מצפים לשבוע הבא: אממ מסיבת הפתעה לידיד אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: תמונת השבוע:

עונה :)

דבר טוב שקרה השבוע: היתי בברכה דבר רע שקרה השבוע: נזכרתי בכל מיני זכרונות מהעבר :( התחדשות השבוע: חברה ערסית שלי התלהבה משיר רוק חחחחחחח :p בן אדם שעשה לכם את השבוע: בת דודה :) שיר השבוע: shut up-simple plan מאכל השבוע: עוגת שוקולד :) להקת השבוע: simple plan כמובן :) משהו שאתם מצפים לשבוע הבא: בדיקה שיש לי וים :) אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: חברה :) תמונת השבוע: אינלי כוח להעלות יש מלא.

I L O V E MCR

New member
מסכמת:)../images/Emo129.gif

דבר טוב שקרה השבוע: היו צחוקים לא נורמאלים! ו..ספרי ילדים משקריםXP! דבר רע שקרה השבוע:הפלאפון שלי לפעמים מסרב לחיותXP התחדשות השבוע:בעוד שני טייריםXP בן אדם שעשה לכם את השבוע:כלום כמעט! מאיוש, דןדן-השקרנית הקטנהP:, לילי,אמא,מאימאי ועודD: שיר השבוע: מונסון
וכמובן-disenchanted
מאכל השבוע:העוגה הגיזעית של אמא:] להקת השבוע:או... קשה לי...שמעו אני... מיי כימיקל רומנס
..היה לא פשוטP: משהו שאתם מצפים לשבוע הבא:בילוי עם חברותD:: אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא:חברות.. תמונת השבוע: --> ממממ...לדעתי היא יצאה ממש יפהOXOX

PerfectSP

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

דבר טוב שקרה השבוע:אמ.מפגש ישרא!!למרות שהייתי בשנייםP: אז הזה ברביעי..:) דבר רע שקרה השבוע:זרקתי את האמפי שלי לפח בטעותXDDD אבל זה היה מצחיקXDDDD ואז חברה שלי הוציאה לי אותו
התחדשות השבוע:המפ. בן אדם שעשה לכם את השבוע:דנייייייי שיר השבוע:Max Buskohl-Here Without You מאכל השבוע:הממ.קולה:) להקת השבוע:המפ. לינקין פארקD: משהו שאתם מצפים לשבוע הבא:אההה....זהו שאין מישומה:) אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא:דנייייייי,אבל אני לא אפגוש אותו
תמונת השבוע:מקס

../images/Emo203.gifהרגנו את הרגש...

דבר טוב שקרה השבוע: שמואל, לא רק את השבוע. מדהים מדהים (וטעים)! וחוץ מזה, כל היציאות לעיר, שיר, אביב בנמל... היה מעולה, היה כל כך טוב שאני לא מעכלת בכלל. דבר רע שקרה השבוע: געגועים, זכרונות. התחדשות השבוע: שתי גופיות שחורות פשוטות.. בן אדם שעשה לכם את השבוע: שמואל (כאילו דה). שיר השבוע: צלקות, לגמרי!!! מאכל השבוע: חח סלט. להקת השבוע: אביב והתעויוט, אומיגד איזה הופעה מעולה, מאיפה האנגריות האלה?! משהו שאתם מצפים לשבוע הבא: ש. :( ניצנים... אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: נו נחשו! תמונת השבוע:

עונה

דבר טוב שקרה השבוע: פגישה עם חברים דבר רע שקרה השבוע: הומ הומ הומ .... לע דעת התחדשות השבוע: בגדים בן אדם שעשה לכם את השבוע: ידידים וחברות שיר השבוע: לע דעת מאכל השבוע: נודלס להקת השבוע: -- משהו שאתם מצפים לשבוע הבא: לע דעת .. שיהיה כיף אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: ידידים וחברות תמונת השבוע: אין

-

דבר טוב שקרה השבוע: הרבה: ראשון הייתי ביומו, שני בהופעה של ידיד, שלישי.. לא זוכרת.. הא! הסתפרתי, ובערב הייתי באיזה אירוע, רביעי וחמישי בפסטיבל הבירה, ושישי בהופעה D: דבר רע שקרה השבוע: אמא התחדשות השבוע: מ. לא זוכרת מה קניתי. בעיקר בירה P: בן אדם שעשה לכם את השבוע: ממ. חברים שלי ^^ שיר השבוע: america , מבצע לא ידוע. מאכל השבוע: בירה. [ידידי הנחמד טוען שזה אוכל... O_}O] להקת השבוע: גאנס אנד רוסס נראה לי. משהו שאתם מצפים לשבוע הבא: בנתיים הכל פתוח, אבל יש מסיבה בשלישי
אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: חן!! שלכבודה נערכת המסיבה.. .ולא ראיתי אותה כבר חודש OO תמונת השבוע

למעלה