סופ"ש פרוע

milkshakit

New member
../images/Emo115.gifסופ"ש פרוע../images/Emo115.gif

שיר השבוע של HIM: שיר השבוע לא של HIM: ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: קליפ השבוע: המלצת השבוע: אתר השבוע: חוויית השבוע: תמונת השבוע: שאלת השבוע אם שד בבקבוק היה מציע לכם משאלה אחת, מה הייתם מבקשים
שיהיה לכולם סופ"ש מעולה..

little WhiSper

New member
אדרנליןליןלין ../images/Emo178.gif

שיר השבוע של HIM:The Funeral of Heats נראה לי שיר השבוע לא של HIM: ממממ 'כשזה עמוק' ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע:לחחחחץץץ תנו לו לצאת! קליפ השבוע:
המלצת השבוע: לישון ולנוח ולשמוח! ולישון. אתר השבוע:
חוויית השבוע:בגרויות. נסיעות.ירושלים. ממש חוויה! תמונת השבוע: שאלת השבוע אם שד בבקבוק היה מציע לכם משאלה אחת, מה הייתם מבקשים רק אחת? שיט עכשיו הקיטש-> אושר. אני מנצלת הזדמנות זו כדי לצעוק לכולם: סיימתי עם לשון לתמיד! לא רק לשנה, לעולם!!! ואני פשוט שמחה מזה!!!
זהו.

HimXAndXHer

New member
הממפף.

שיר השבוע של HIM: Beautiful שיר השבוע לא של HIM: Negative- Neverending parade ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: "There's nothing here, but what here's mine" Placebo - Every me and every you קליפ השבוע: Placebo- A song to say goodbye המלצת השבוע: אל תקשיבו לי. בחיי. אתר השבוע:
X: חווית השבוע: מפגשישרא
תמונת השבוע: נופ. אין. שאלת השבוע: הופעה של HIM בארץ, מן הסתם. והמוןהמון מפגשישרא ^.^ גם לך מותק

EndlessSouL

New member
אמממ

שיר השבוע של HIM: dark secret love שיר השבוע לא של HIM: Rammstein-Wei_es Fleisch ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע:for a moment the world turns its back and you let me come closer קליפ השבוע:Entwine - New Dawn המלצת השבוע:אל תאכלו הרבה ספגטי בעעע אתר השבוע: 911 tabs חוויית השבוע:לאדע תמונת השבוע:LOL שאלת השבוע אם שד בבקבוק היה מציע לכם משאלה אחת, מה הייתם מבקשים שאני יהיה איזה פרו גיטריסט או משהו חח שיהיה לכולם סופ"ש מעולה.. גם לך

Nemeshon

New member
../images/Emo60.gif נמ.

שיר השבוע של HIM:
razorblade kiss שיר השבוע לא של HIM:
One of kind- placebo ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע:
Which part of me is lost? I feel so close, and yet I am so...Far- אני לא זוכרת את שם השיר אבל הוא של FFTL קליפ השבוע:
girls not grey- AFI המלצת השבוע:
אל תצפו לדברים
אתר השבוע:
>< חוויית השבוע:
>< תמונת השבוע
שאלת השבוע אם שד בבקבוק היה מציע לכם משאלה אחת, מה הייתם מבקשים?
הוו לא יודעת:\

ללא נושא!!!1111

שיר השבוע של HIM: אין שיר השבוע לא של HIM: AFI- bleed black ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: אין לי כוח לחפש
קליפ השבוע: dance dance של פול אאוט ואיזה שיר של קולדפליי שזה בעצם כזה ריווינד. המלצת השבוע: אל תלכו למפגש ישרא אם אתם שונאים פוזרים
אתר השבוע: תפוז.דהה חוויית השבוע: אממ אממ אממ... לקבל 17 תגובות על 3 פרקים ^.^ תמונת השבוע:
*תשובה שאני יכולה לענות עלייה! ווהו!!* שאלת השבוע אם שד בבקבוק היה מציע לכם משאלה אחת, מה הייתם מבקשים? הממ. הצלחה בכל אשר אעשה P:

milkshakit

New member
שלי :):)

שיר השבוע של HIM: Wings Of A Butterfly Right Here In My Arms Killing Loneliness Resurrection Join Me (Early Version)(Live) שיר השבוע לא של HIM: Lordi - Hard Rock Hallelujah Queens Of The Stone Age - The Lost Art Of Keeping A Secret Bullet For My Valentine - Tears Don't Fall Within' Temptation - Running Up That Hill ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: "And if I only could, I'd make a deal with God" קליפ השבוע: Bullet For My Valentine - Tears Don't Fall המלצת השבוע: תראו את "מופע הקולנוע של רוקי" - סרט ענק!! אתר השבוע: האתצר של מופע הקולנוע של רוקי. חוויית השבוע: לא היה ממש חוויה השבוע. תמונת השבוע:
שאלת השבוע אושר. זה כל מה שהייתי מבקשת. ואז הייתי משכנעת אותו שייתצן לי עוד משאלה - ואז הייתי מבקשת שHIM יבואו לארץ.

linkintrance

New member
../images/Emo3.gif

שיר השבוע של HIM:.HIM - The Path שיר השבוע לא של HIM: Oasis - Stop Crying Your Heart Out ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע:לא היה כזה
קליפ השבוע:Garbage - Androgyny המלצת השבוע:אממ להנות! חח אתר השבוע:
חוויית השבוע:לא היתה=/ תמונת השבוע: שאלת השבוע אם שד בבקבוק היה מציע לכם משאלה אחת, מה הייתם מבקשים שאצליח..כנראה זה מה שהייתי מבקשת..

danduuu

New member
אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע של HIM: this fortress of tears ו-beyond redemption שיר השבוע לא של HIM: goo goo dolls-Iris Aerosmith-I don't wanna miss a thing Rage against the machine-killing in the name of סינרגיה-לחבק אותך נו יש עוד מלא ושכחתי כבר חח ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: cause i want you and i feel you running underneath my skin,like a hunger like a burning...חח לא זוכרת כבר את ההמשך אבל מהשיר של ניק לאשיי וואט'ס לפט אוף מי קליפ השבוע: RHCP-Tell Me Baby המלצת השבוע: ממ לצאת מהחדר ולא לשבת מ-12 בבוקר אז 6 בערב במיטה ולראות טלוויזיה
אתר השבוע:יאהו חוויית השבוע: לעשות "סיבוב" עם מור
תמונת השבוע:ריבר
שאלת השבוע אם שד בבקבוק היה מציע לכם משאלה אחת, מה הייתם מבקשים
להיות מאושרת
ושגם לך יהיה שבוע מעולה קאריני
ואני כבר מתגעגעת

למעלה