יום שני

יום ארוך משהו../images/Emo3.gif

לא הלכתי למערכות ספרתיות[3 שעות] כי היה איזה מבחן חוזר, וקיבלתי 90 ו99. אז הלכתי לשעה חשמל וזהו. והיום יש התרמות, אנלא יוצאת. אם מישהו חושב אפילו להטיף לי אני חוסמת אותו.

hadarinke

New member
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר

טב אז אולי השחר קצת עלה, אבל עדיין יש אפלוליות פה ושם, התעוררתי ב7:50ת רצתי לתחנה ואפילו לא החלקתי את השיער [בקבוקים בפוני!]ת איחרתי למבחן בביולגיה, אבל סיימתי אותו תוך 25 דקות. חוץ מזה הכל היה משעמם, מקווה להשלים שעות שינה היום... יום טוב לכולם!

hadarinke

New member
הרגשה נפלאהD:

איך הצלחת להגיע לציון מכובד ולא נשכח שכזה?:p

DevilGirl92

New member
../images/Emo11.gif

לא הקשבתי בשיעורים ולא התכוננתי למבחן (עד עכשיו אין לי מושג על מה הוא היה) התחלתי לצחוק כמו מפגרת ואנשים חשבו שהשתגעתי אבל יותר נמוך מזה אי אפשר לרדת

PerfectSP

New member
נכון?D: ../images/Emo190.gif

במבחן ליחידות במתמטיקה שנה שעברה הגשתי טופס ריקD: אבל זה כי עברתי בצפר והם הכריחו אותי לעשות את המבחן למרות שכבר פעמיים התחמקתי ממנוXD באט איט פילס גרייטטטט

How I Disappear

New member
../images/Emo26.gif

שעה ראשונה ושנייה- לווינים וחלל, אני ועוד כמה ילדים שיחקנו במחשבים חח היה מצחיק שעה שלישית- אנגלית, היא הוציאה אותי מהשיעור כי דיברתי חחח קורעעת המורה הזאת XD שעה רביעית- מעבדה במערכות ספרתיות, הביא לנו איזה דף ועשיתי, היה קל שעה חמישית- היה צריך להיות מעבדה במערכות ספרתיות אבל המורה הוא המחנך שלנו אז הוא נתן לנו להכין שלטים בשביל מחר [מה יש מחר אני אספר בסוף ההודעה חח] שעה שישית ושביעית- מתמטיקה, בהתחלה היא רשמה לי שלא הכנתי שיעורים ולמזלי הצלחתי לשכנע אותה שכן עשיתי חחח מחר אנחנו יוצאים לעודד 2 ילדים מהכיתה שלנו שהולכים לחידון התנ"ך [המחוזי בינתיים] אז הכנו שלטים היום והיה מזה מצחיק ...

מה אתם עושים במעבדה של מערכות ספרתיות?

אצלנו זה תוכנות במחשב[ברח לי השם כרגע] ופרוייקט

How I Disappear

New member
התבטלו לנו מלא שיעורים של זה אז בקושי התחלנו

הוא רק הסביר לנו איך נראית מערכת של כל שער לוגי או משהו כזה והיום הוא נתן לנו סתם דף כזה שצריך לעשות עם מפת קרנו .. אבל הוא אמר שבשבוע הבא אנחנו נתחיל באמת עם המעבדה ..

How I Disappear

New member
חחחחחחחחחחחחחח את בטח חושבת

שאנחנו בצפר של חנונים ואת צודקת ! חח סתם לא, הם פשוט עשו את המבחן ועברו אותו אבל זהו, איןמצב בחיים שהם באמת יצליחו לעבור את המבחן הבא, הם סתומים חחח

למעלה