וגם מה שישנתי הייתה שינה גרועה היום ארוחת ערב/צהריים עצומה עם כל המשפחה שלי (2 הצדדים) וכל המשפחה של חבר של אחותי.. ואוו, כמה שאין לי כוח לזה.. בערב מסיבת פרידה לידידה שנוסעת לש"ש בארה"ב (איילת, את באה?)
זה מזכיר לי כמה אני מתגעגעת למה שבצפר היה בשבילי... עצוב ומוזר שפולפול מתגייסת מחר, אבל זה מה יש. אמור ואני הוכיחנו אחת לשנייה שאנחנו דומות יותר מתמיד וחבר שלה פשוט הדבר הכי יפה בעולם בערך! כמה התגעגעתי לבנים, כמה התגעגעתי לבנות... פףף יותר מאוחר עבודה, היום אני אסגור לפחות 100 שעות בכרטיס. הזוי. אני?! 100 שעות ב3 שבועות?
אחי הגדול כבר בדייטונה ביצ'. אני מאחלת לו המון בהצלחה, ולמרות שאני מפחדת שזה לא בלב שלם- אני באמת באמת רוצה שהוא יצליח.
מעניין אם אני אפגש עם הקצין מיון מחר או אחרי הטירונות. בכל מקרה אני מחכה שחבר שלי יבוא לישון אצלי בפעם האחרונה לפני הטירונות (ובזכותו אני אקום מוקדם בבוקר
) ארזתי את רוב הדברים...יש לי עוד כמה דברים קטנים לקנות וזהו
לא הלכתי לשוםםם מסעדה אתמול..החברות הסתדרו בלעדיי. נסעתי למסיבה בבית של ידיד והיה ממששש כיף. ידעתי שאסור לפספס את זה. שיחקנו גיטר הירו בין השאר ומסתבר שאני זמרת מעולה (
!). ובסוף גם לא בזבזתי שקל על נסיעות..רק על סיגריות אה ובין השאר..אני שונאת אותו. אין שקופה ממני והוא פשוט לא שם עליי..ודי קשה לי להתמודד עם זה. החזיה שלי מסריחה מכלור