הצטננות

מתנונת

New member
../images/Emo115.gifהצטננות

כלבתי בת ה-4 שהתה בחוץ במשך הלילה ונדמה לי שהצטננה. היא משתעלת ומתעטשת וחוץ מזה מתנהגת כרגיל. האם מישהו יכול להמליץ לי על תרופה בשבילה שתרגיש טוב יותר או שעדיף לחכות ולתת לזה לעבור...?

הצטננות

לצערי, זה לא אחראי להמליץ על תרופה בלי לבדוק את החולה. אם זה היה שיעול בלבד הייתי קצת יותר רגוע, אבל אישית אני לא אוהב התעטשויות בכלבים. זה יכול להיות משהו פשוט, אבל בכל מקרה הייתי לוקח אותה לבדיקה.

מתנונת

New member
אז הלכנו לוטרינר

והוא אמר שיש לה דלקת ויראלית בדרכי הנשימה העליונות ובכל זאת רשם אנטיביוטיקה לשבוע וגם סירופ באקוטיד להקלה על השיעול. תדירות השיעולים קטנה עכשיו מאוד ואני מתלבטת אם כדאי בכלל להשקיע סכום של כ-70 שקלים בתרופות האלה, שיש להן תופעות לוואי גם אם יגידו לי שאין. אנא את דעתך בעניין.

תופעות לוואי

אני לא לגמרי מבין למה את מתכוונת באמרך תופעות לוואי. בכל מקרה, "תופעת לוואי" של זיהום ויראלי היא התיישבות של זיהום חיידקי והחמרת המצב, ולכן יש הנותנים אנטיביוטיקה מראש למניעת סיבוך זה. עם זאת, אם חל שיפור משמעותי, אפשר לשקול זאת פעם נוספת. אני מציע לך לעשות החלטה זו מול הוטרינר המטפל - לפחות לדבר איתו בטלפון. הוא ראה מה שראה כשבדק והתמונה שהוא רואה מלאה יותר. להגיד לך מכאן לתת או לא לתת את הטיפול יהיה חלקי ולא מקצועי.

למעלה