היה כיף!

PinkWin

New member
../images/Emo115.gif היה כיף!

יצאתי עם חברות לפיתוח,סוואן, אנשים הזויים בהחלט, אבל היה כיף. קצת פרחות/שרמוטות כמו בכל מקום, אחת כנראה רקדה על הבר עם מיני בלי תחתונים
מילא היתה כוסית. אבל ה' ירחם, קצת ספורט לא יזיק.
זהו, לפחות אמרו שאני יודעת לרקוד(אהמ... חיים
), ו...ו... מישהו חילק לי הגדה של ]סח. קדש ורחץ כרפס יחץ מגיד רחצה מוציא מצה מרור כורך שולחן עורך צפון ברך הלל נרצה. ד"א שתיתי רק שוט של ייגר ככה שאני לא שיכורה. זה טבעי. אני הלכתי לישון עם מישה

שאלה בקשר לנמלטים, העונה הראשונה.

אם את זוכרת את הפרק העשירי.. הדיסק שלי קפץ באמצע הפרק
ראיתי את הקטע ששני הסוכנים של הנשיאה מגיעים לבית של הבחור שעבד איתם פעם (או משהו כזה..).. מה הם עשו לו ולמשפחה שלו? אני סקרנית..

PinkWin

New member
אממ אני מנסה להיזכר בקטע המדובר

אם הכוונה לבית של הבחור שרצה להעביר מידע לורוניקה, אז קלרמן ירה בו בסמטה, ורוניקה התחבאה מאחורי פח נדמה לי. מקווה שזכרתי נכון, אני קצת סנילית

flutter girl

New member
../images/Emo45.gif

שבוע הבא פרק אחרון לעונה!! (אני מורידה
) טירוווף...

d e m o sthenes

New member
ממש לא, היו צריכים להפסיק בעונה

השניה אחרי 5 פרקים. העונה הראשונה גאונית השניה כבר סתם מאולצת. מנסים בכוח לדחוף "הפתעות" לעלילה.

flutter girl

New member
../images/Emo31.gif

העונה השנייה ממש לא מאולצת. זה די צפוי (typical) להגיד על סדרה שהרעיון שלה היה הפריצה מבית הכלא שהעונה השנייה תהיה גרועה. אבל אי אפשר להגיד את זה על הסדרה הזאת, הם באמת הצליחו לקחת את הרעיון של אחרי-העונה-הראשונה ולפתח אותו בצורה שלא תרצה להקיא. אבל שיהיה, כל אחד והדעה שלו.

PinkWin

New member
מסכימה.

העונה השניה לא מגיעה לרמה של העונה הראשונה. אני לא רוצה שתהיה עונה שלישית. הם מורחים את העלילה יותר מדי.

סנטה

New member
העונה השנייה אוכלת את העונה הראשונה

הרבה יותר מותחת הרבה יותר מעניינת חכמה ומצויינת.

d e m o sthenes

New member
מה? על מה אתה מדבר!?!?!?

העונה הראשונה הייתה גאונית, חדשה ומפתיעה. קונספט שונה ומיוחד מכל מה שהכרנו עד הוים. העונה השנייה "סתם" עונת מתח טובה של סדרה רגילה. העונה הראשונה הייתה גאונות פשוט!!!

אויייי...לאאאאאאא

הרסת לי
התכוונתי לבחור הנשוי עם הילדים.. זה שסקופילד מכיר איכשהו..שבעבר יתף פעולה עם האסיר ההוא...מה שמו...שכחתי. פפפפ

PinkWin

New member
פיבונצ'י?

אברוצ'י הוא האיטלקי(שחקן מדהים ד"א), שיושב בכלא

pardoi

New member
איכסססס

בלי תחתונים??? גם כוסית לא הייתי רוצה לראות ככה

d e m o sthenes

New member
התכוונת לקוואן במקרה? וסתם התחילו

איתך בטח, לרקוד עאלק?!!?!? מה לך ולזה?

PinkWin

New member
../images/Emo6.gif אני לא מאמינה על עצמי!

קוואן. לא סוואן. למה כתבתי סוואן?
טוב כנראה שייגר דבש באמת משפיע עליי. אני לא יודעת לרקוד?!

למעלה