אייקון story

מאיוש33

New member
../images/Emo115.gif אייקון story ../images/Emo115.gif

בעקבות מורן, גמאני פוצחת במשחק חדש ומאגניב לאללה P: אז איך זה הולך? כל אחד מצרף כמה אייקונים ביחד, וזה שבא אחריו צריך לנחש למה מי שמעליו התכוון ולהוסיף צרוף אייקונים חדש. למשל:
ואז מי שאחרי מנחש למשל : "הארי פוטר הקוסם אמר קרמבו ונכנס למשרד של דמבלדור" או שזה יכול להיות: "למשקפופר אחד היה ארנב מדבר שידע להגיד רק מילה אחת: "גוש חרא" ובגלל זה המשקפופר הצמיח שפם" או כל מה שעולה לכם לראש. תשתמשו בדימיון D:

MorraniChan

New member
אהבתי! D:

נממ.. "ארנב עם משקפיים מספר על זה שאבא שלו הוא קרמבו" ואלה האייקונים שלי:

ellapr41

New member
חחח... ../images/Emo13.gif

יפנית התבאסה אז נכנסה לפח ומרוב זבל שהיה שם היא יצאה מלוכלכת כמו טרול ירוק, אז כל מה שהיא נגעה בו נצבע בירוק!

amit919191

New member
|ש לי יש לי! ../images/Emo163.gif

הייתה סופה של ברקים ופתאום ירד גשם והיה איש בלי מטרייה ואז הוא התצטנן והלך לרופאה שטיפלה בו! :]

מאיוש33

New member
יווּפי ../images/Emo80.gif

ערבי טיפש אחד רצה לפוצץ את כל ת"א, אבל בטעות הוא התפוצץ בדרך, חייך, נפצע, מת, ונזכור אותו לעולמים :)

mikeys barking

New member
../images/Emo6.gif

הליצן שר וניגן בפאב אבל זרקו עליו עגביות וזה עשה אותו עצוב. אח"כ הוא התדרדר לסמים קשים, סמים קלים, היה במצב איום ונושא ולבסוף התדרדר גם לזנות
. בסופו של דבר מצא את עצמו בבית החולים שם מת, ונרקב. אופטימי, הא? D:
חח סרט דרמה יצא לי XD

the shibby

New member
אוקיי, אחרי המון מחשבה

חרדי התאכזב מהמצב במדינה אז הוא עלה על מטוס להאווי ושם התאהב קשות בדיילת ששברה את לבו אז עכשיו הוא גיי למהדרין

אוקיקי

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo203.gif

פתחתי קופסא ובתוכה היה בית, אזנכנסתי וגיליתי שהוא רדוף רוחות. פתאום בא השריף, אמר "האודי האו!" והבריח את הרוחות. כדורגל. ושלי:

BambiBar

New member
חחח

איש שלג היה בשוק מהמוזיקה שהשמיעו ביומולדת ואז קיבל התקף לב מילד חייכן שהביא לו קרמבו XD

porky169

New member
../images/Emo134.gif

מוחמד התפוצץ על אנשים טובים והם נפצעו ומתו ועשו להם הלוויה

MorraniChan

New member
רגע, אני חייבת להגיב לצירוף שעשיתי פה

יפנית זרקה טרול כי הוא היה צבוע בירוק [והצבע המקורי שלו היה בעצם כחול!@!#$ הווו~ הטנלובלה] זהו. XD

Reichan

New member
אוו אווו גם אני רוצה ../images/Emo9.gif

המלך התאהב בעז, אבל היא לא אהבה אותו חזרה, אז הוא החליט לנקות את הראש בטיול לחו"ל. אבל באמצע הטיסה באו כמה אנשים במסווה של רופאים ופצצו את המטוס! ואז התברר שהם היו בעצם חייזרים, והם חטפו את המלך ולקחו אותו לכוכב שלהם!!
ועכשיו שלי:
|פטריות|

מאיוש33

New member
טיהי D:

יוחנן הטמבל אכל פטריות רעילות ביער, והפך לחילזון . איזה טרול מצא אותו והכין ממנו סושי אבל אז בא הקרמבו המושיע, רצח את הטרול והוציא את יוחנן החילזון, וסוף טוב הכל טוב! P:

למעלה