יום שני !!

../images/Emo69.gif

אז.. נעלמתי.. אבל חזרתי
קיבלנו היום תעודות.. אני דיי מרוצה מהרוב.. 80 במת'- ונשארת בחמש יחידות (העיפו הומן אנשים!) 100 בספורט.. 72 בלשון ממש ביאס אותי אבל לא ציפיתי מזה ליותר מידי..
ממש עיצבן אותי ששחכו להעלות את אנימציה- המקצוע היחיד שאני יודעת במאה אחוז שיש לי מאה והם אפילו לא ציינו שאני לומדת את זה.. כאילו נעלם מהעולם! אזז.. כניראה שידפיסו לי תעודה חדשה..

hadarinke

New member
*כותרת מושכת*

יום משעמם.. בשעתיים האחרונות קניתי לי פלאפל, אז המורה אמרה לי לצאת לסיים את זה בחוץ, ושסיימתי חזרתי לכיתה בשקט.. בסוף השיעור היא רושמת שלא הגעתי[לשעתיים!!] ושאלתי אותה למה, אז היא התחילה לצרוח עלי כמו משוגעת!! שאני חוצפנית ושקרנית! ובסוף היא הבינה שהיא טועה, אז היא פשוט שתקה.. ההורים שלי באים אליה והולכים לתת לה מנה
אם היא לא מתנצלת בפני מול כל הכיתה אני לא נכנסת לשיעורים שלה יותר. וחוץ מזה.......
הזמנתי עוד דברים המארת של נייטוויש ^^ עוד דיסק, דוד[DVD],חולצה ותיק , כי הייתה לי תעודה טובה ובדיוק הזדמן לי המזל וסבתא באה הביתה אז.. .

How I Disappear

New member
תעודות ..

לא מצוין אבל בסדר .. אנגלית 5 יח"ל- 85 מתמטיקה 5 יח"ל- 90 פיזיקה 5 יח"ל- 55
תנ"ך- 80 ספרות- 80 היסטוריה- 80 לשון- 65 גרוע חחח ספורט- 85
!!!! הברזתי כל שיעור וקיבלתי כזה ציון חחח רובוטיקה- 90 מערכות ספרתיות- 70 .. מחשבים- 80 היא חייבת להעלות לי זה ממש לא פייר לווינים וחלל- 90 שקידה- 90 התנהגות- 90 לא הבנתי מה הקטע בשקידה והתנהגות, כאילו מה הקטע בלשים את הסעיפים האלו ועוד לתת עליהם ציון !!! [כש90 זה המקסימום !] ואין לי שום איחורים ושום חיסורים [שבספורט בכלל לא הייתי בשיעורים !]

PerfectSP

New member
מה בסדר?! ../images/Emo190.gif

זה טו-אווווב!! כל הכבודD: גם לי 85 באנגלית
למרות שאני דוברים,סה"כ תו'דברXD

איזו תעודה, כל הכבוד../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

יאללה נזרום, הנה התעודה שלי: תנ"ך: 100 לשון: 100 היסטוריה: 100 אנגלית 5 יח"ל: 100 מתמטיקה 5 יח"ל: 93 (ושמה לי איזה הערה "יחסה והשגיה ראויים לציון"
) פיזיקה: 95 כימיה: 98 ביולוגיה: 93 חנ"ג: 85 תולדות המוזיקה: 100 (יחסה והשגיה ראויים לשבח) ביצוע מוסיקה: 100 (תרומתה למגמה ראויה לשבח) עם עולם (אל תשאלו): 96 הרכב ווקאל (כנ"ל): 90 התנהגות: ראויה לשבח. קיבלתי תעודת הצטיינות יתרה וזה. (אה ואני בקושי מגיבה פה בכלל כי אין לי ממש זמן לנשום בתוך אלף מבחנים, עבודות וקונצרט על הראש.)

How I Disappear

New member
וואוווו איזה תעודה !!!

הלוואי עליי חחחח חח הכל שם 90ים ומאיות הכי נמוך שלך זה 85 וואי |מזילריר| חח אין אין, סחטיין !!

hadarinke

New member
משהו לא בסדר איתך

אם יש לך תעודה כזאת
או שמשהו לא בסדר איתי? :O

PerfectSP

New member
וואו לא הייתה לי תעודה כזאת מכיתה ח'!../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

רק שבכיתה ח' לא היה לי פחות מ90 XD [אף לא 80] איזה טו-אוב זה!!!@#$% כל הכבודD:

PerfectSP

New member
XD ../images/Emo190.gif

ביסודי היו לי ויאים כאלה חיננייםD: זה היה מטומטםXD

אוה

מבחן במערכות ספרתיות - אמור להיות שעתיים, סיימתי אחרי חצי שעה בערך
היה קל. אני מקווה ל95+ אחרי זה עוד שעה איתה סתם בדיקה של המבחן וזה ואז מבוא לאלקטרוניקה ועשינו חזרה למבחן. די!~ כל שבוע שני מבחנים! אני כל הזמן לומדת!

PerfectSP

New member
אההההההה D: ../images/Emo190.gif

וואו מה עשיתי כל היום.. כלוםXD 3 שעות מת' - חופר.קראתי קצת את אקליפס. גיאוגרפיה - מה היא אמרה שם?שאלה טובה,בכלל לא העתקתי.כל השיעור קראתי,אפילו מילה אחת לא שמעתיXD שעה חופשית- פתרתי שאלה מעצבנת בש"ב במתמטיקהXD כימיה - שרפנו דברים במעבדה
חינוך - מטופש.קראתי כל השעה. פיזיקה - קראתי גם כן.תודה לאל אנחנו מסיימים עם ההחזרה שבירה והכלXD אני בעמוד 220 DDDDDDDDDD: והיום הוציאו את הכרטיסים לדרים וזה 289 שקל!!!@#$% אני חייבת לשכנע את אמא ולקנות מחר!!!!!

למעלה