דלקת גרון- תחזרי לחור שממנו באת! ../images/Emo178.gif
אה, ודולפינה ירושלמית, לא שכחתי אותך! לצערי הדואר היה סגור בגלל הגשם, ומחר הוא אמור להיפתח, אז מחר אקנה בולים ואשלח לך את ההקלטה
- שיר השבוע (של אביתר): ההקלטה מההופעה. אני לא מפסיקה לשמוע אותה. ולא יודעת למה, חשבתי שהוא שר פעם אחת "איזה כיף להיות בזוג", הבנתי שטעיתי
- שיר השבוע (כללי): הפסקול והשיר פתיחה של הסדרה "החולמים", אותו שרה מיכל גבע (המהממת)
+ "חצי נחמה" של אביגיל רוז (עם י' אחת! לא דאבל י'!) - אלבום השבוע: "המטוס של העתיד"- יונתן גוטפלד
- ספר השבוע: "עולם הסוף"- של אופיר טושה גפלה! (נראה לי מישהו או מישהי מפורום קראו איזה ספר שלו.
). כבר חצי שנה אני על הספר הזה, זה נורא. זה בחיים לא קרה לי
זה פשוט ספר מורכב! אני ממש נהנת ממנו והוא גאוני ומעולה, אבל קשה לי לסיים אותו. לא יודעת למה.
- ציטוט השבוע: "יו אר מיי בסט בסט בסט פרנד, פור אוור אוור אוור, וורי מאצ' מאצ' מאצ'"
- סרט \ סדרת השבוע: "החולמים"! (ולא אכפת לי שזאת סדרה של ילדים. תחי שובו של בן-בן מהשמינייה והמתולתל ההוא מ-"100 בתנ"ך"!
) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "רוב הזמן לבד חצי בחירה עדיף לי לבד מאשר עם אנשים שעושים לי רע. רוב הזמן לבד רבע בחירה רבע בדידות
חצי נחמה. " - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: הואדמתי בפורום אופנה אלטרנטיבית, ייאי לי
+ כתבתי שיר, אחרי ח-ו-ד-ש-י-ם שלא כתבתי. תודה מתיתיה על ההשראה, אגב. + אורטל אחראית הרשימת תפוצה של יהוא ואסף, אחראי היח"צ של יהוא. אוהבת נורא את החבורה המקסימה הזאת
+ חגיגות 5 חודשים בלעדיו. אני מרגישה ממש חזרה נפשית
+ שיחות עם חברות טובות, וידיד וותיק, שעושות לי כל כאאאאך טוב
- משהו שהרס את השבוע: אבישי, לא הלכתי בסוף להשקה
והאמת שלא הייתה לי בעיית הורים, הייתי אפילו אמורה לישון אצל ידיד שגר בת"א בשבת, והיה לי טרמפ חזור והכל היה מושלם
עד ש... הדלקת גרון החמירה, ואני נשמעת כמו פדופיל. בחיי. ושיעולים נוראיים. נאלצתי לוותר, וזה ממש מבאס ומדכא אותי
אבל אסף ואורטל היו כ"כ חמודים, ואני מקווה שיהוא ישוב לירושלים בעוד הופעה. מבאס שפספסתי את האירוע הנדיר הזה, שאביב גדג' הופיע בו גם, אבל יהיו עוד הופעות. לא נורא.
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: הבגרות בתנ"ך. יא, רייט
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות: אחפש!
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): יהוא ירון
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11אחדאחד - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): "החולמים". רק בגלל השיר של מיכל גבע