../images/Emo113.gif

(Wishfull thinking) - שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

מיטלס1

New member
משנכנס אדר מרבים בשמחה :)

שיר השבוע (של אביתר): כוכבי בוקר, משיב הרוח, מאחורי השמש, דיו, שיר טיול - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: שיר טיול - ספר השבוע: לאכול להתפלל לאהוב (באמת שהגיע הזמן לסיים לקרוא אותו) - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: חופש שעשיתי לעצמי - משהו שהרס את השבוע: מצב רוח מבואס שמלווה אותי בזמן האחרון - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמר - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

למי אני נאמן, לך או לי?

- שיר השבוע (של אביתר): שן לידי, חלון, יונה מצאה בו מנוח - שיר השבוע (כללי): הזמן עובר/ר' שלמה (גרוניך), נגד הרוח/שלום חנוך, והערבסקה הראשונה של דביסי (בעזרת חסר תרבות- כבש אותי) - אלבום השבוע: אביתר בנאי בכבודו ובעצמו
- ספר השבוע: אל תיגע בזמיר/הרפר לי - ציטוט השבוע: "בני כמה הילדים שלך?" "יש... כל מיני"
- סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "אני סומך על הגשם שימשיך לרדת" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: הגשם המבורך הזה, שבת מבורכת בתקוע, ושניהם ביחד המבורכים מאוד. - משהו שהרס את השבוע: מחשבות שקצת יותר מדי מחוץ לתמונה אפשר לומר. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מוצ"ש- דניאל זמיר ומארק ג'וליאנה
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): ר' שלמה (שניהם) - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לצאת החוצה בגשם

שלא יהיו טעויות - זה מוצ"ש הבא...../images/Emo3.gif

ולמה להסתפק בדניאל זמיר ומארק ג'וליאנה, כשאפשר לקבל יום אחרי את דניאל זמיר, מארק ג'וליאנה, יוני רכטר וברי סחרוף?

דבר ראשון

כי במעבדה, אני מניח, יהיה יותר ג'אז וכי את שמטובלוי אני מכיר קצת יותר. אבל בעיקר כי יש בית ספר

דלקת גרון- תחזרי לחור שממנו באת! ../images/Emo178.gif

אה, ודולפינה ירושלמית, לא שכחתי אותך! לצערי הדואר היה סגור בגלל הגשם, ומחר הוא אמור להיפתח, אז מחר אקנה בולים ואשלח לך את ההקלטה
- שיר השבוע (של אביתר): ההקלטה מההופעה. אני לא מפסיקה לשמוע אותה. ולא יודעת למה, חשבתי שהוא שר פעם אחת "איזה כיף להיות בזוג", הבנתי שטעיתי
- שיר השבוע (כללי): הפסקול והשיר פתיחה של הסדרה "החולמים", אותו שרה מיכל גבע (המהממת)
+ "חצי נחמה" של אביגיל רוז (עם י' אחת! לא דאבל י'!) - אלבום השבוע: "המטוס של העתיד"- יונתן גוטפלד
- ספר השבוע: "עולם הסוף"- של אופיר טושה גפלה! (נראה לי מישהו או מישהי מפורום קראו איזה ספר שלו.
). כבר חצי שנה אני על הספר הזה, זה נורא. זה בחיים לא קרה לי
זה פשוט ספר מורכב! אני ממש נהנת ממנו והוא גאוני ומעולה, אבל קשה לי לסיים אותו. לא יודעת למה.
- ציטוט השבוע: "יו אר מיי בסט בסט בסט פרנד, פור אוור אוור אוור, וורי מאצ' מאצ' מאצ'"
- סרט \ סדרת השבוע: "החולמים"! (ולא אכפת לי שזאת סדרה של ילדים. תחי שובו של בן-בן מהשמינייה והמתולתל ההוא מ-"100 בתנ"ך"!
) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "רוב הזמן לבד חצי בחירה עדיף לי לבד מאשר עם אנשים שעושים לי רע. רוב הזמן לבד רבע בחירה רבע בדידות חצי נחמה. " - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: הואדמתי בפורום אופנה אלטרנטיבית, ייאי לי
+ כתבתי שיר, אחרי ח-ו-ד-ש-י-ם שלא כתבתי. תודה מתיתיה על ההשראה, אגב. + אורטל אחראית הרשימת תפוצה של יהוא ואסף, אחראי היח"צ של יהוא. אוהבת נורא את החבורה המקסימה הזאת
+ חגיגות 5 חודשים בלעדיו. אני מרגישה ממש חזרה נפשית
+ שיחות עם חברות טובות, וידיד וותיק, שעושות לי כל כאאאאך טוב
- משהו שהרס את השבוע: אבישי, לא הלכתי בסוף להשקה
והאמת שלא הייתה לי בעיית הורים, הייתי אפילו אמורה לישון אצל ידיד שגר בת"א בשבת, והיה לי טרמפ חזור והכל היה מושלם עד ש... הדלקת גרון החמירה, ואני נשמעת כמו פדופיל. בחיי. ושיעולים נוראיים. נאלצתי לוותר, וזה ממש מבאס ומדכא אותי
אבל אסף ואורטל היו כ"כ חמודים, ואני מקווה שיהוא ישוב לירושלים בעוד הופעה. מבאס שפספסתי את האירוע הנדיר הזה, שאביב גדג' הופיע בו גם, אבל יהיו עוד הופעות. לא נורא.
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: הבגרות בתנ"ך. יא, רייט
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות: אחפש!
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): יהוא ירון
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11אחדאחד - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): "החולמים". רק בגלל השיר של מיכל גבע

Walk Two Moons

New member
מעניין לשמוע אותך בגרסת הפדופיל.

תרגישי טוב
קראתי את "עולם הסוף" (וגם לי לקח המון זמן לסיים אותו) וגם את "הקטרקט בעיני הרוח" שלו. הבחור שנון ביותר אבל גוזמאי בטירוף, חובב טלנובלות וקצת קיטש, וגם נוטה לחוסר-אמינות מסוימת (גם סיפורי פנטזיה צריכים להיות מתקבלים על הדעת באיזשהו אופן) ולתיאורים גרפיים מדי של ניסור גולגלות. וכל הנ"ל, כמובן, לא אומר שלא אקרא את "ביום שהמוזיקה מתה" ברגע שהוא ייפול לידיי.

זוכר איך נשמעתי במפגש מנהלים? כפול מזה ../images/Emo10.gif

תוך כדי דיבורים עם אסף, היו שיעולים שילוו את השיחה בקולות רקע מדהימים
איתמר אפילו קנה לי כרטיס! אחחח... מרפי הארור
אגב, צפה למסר. יש בו תוכן סודי שאפילו ענת קם לא תצליח לגלות. קשור להיוא ירון
אני דיי מפחדת לקרוא את שאר הספרים שלו, כי אמרו לי שהם דיי מאכזבים. אני נורא אוהבת את "עולם הסוף", כל פרק דורש כ"כ הרבה עומק ומחשבה, והחיבורים בין כל הפרקים נורא מעניינים. הבעיה היא שכדי להבין פרק מסויים, אני צריכה לחזור ולקרוא עשרה פרקים שהיו לפני, כדי להבין את החיבור. כמה שהספר הזוי, הוא דווקא מעורר הרבה נקודות למחשבה טובות
אני אבקש מאחותי כמה ספרים שלו. היא קיבלה עותקי קריאה חינמים בגלל שהיא עובדת בסטימצקי, אבל היא טוענת שהיא לא ממש התלהבה. אם אתה רוצה, אני חושבת שיש לה את "ביום שהמוזיקה מתה". אני אביא לך בהזדמנות.
ובתקווה והרבה ייחולים להופעות ירושלמיות של יהוא- אאאאאמן

אז זהו ../images/Emo6.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

שלחתי לחברה מכתב בדואר לפני כמה זמן (כשעוד נשארו לי מעטפות ובולים, שנגמרו לי עכשיו
) וצירפתי לה את השיר הזה, ושכחתי להעביר גם למחשב שיהיה גם אצלי את השיר
כשהיא תקבל את המכתב היא תעביר לי את השיר, ואני אשלח לך

תגידו, לא נמאס לדואר הזה להיות סגור? ../images/Emo122.gif

מה זה התירוץ העלוב הזה לסגור את הדואר כי יורד גשם?
(מתעכב עוד, לצערי
)

../images/Emo29.gif

- שיר השבוע (של אביתר): הפתיחה מהאלבום הראשון, Say no more. - שיר השבוע (כללי): כל כך הרבה: Aerosmith - Pink [כיף, כיף], פיטר רוט - רוצי שמוליק [בכלל, "שר צ'יזיק" מעולה], I Had A Dream - Ray Charles. [אי אפשר ללנקק יותר משום מה, עמכם הסליחה
]. - אלבום השבוע: The Very Best of the Doors [להתמכר לזה, ולהתמכר למוזיקה במקלחת
], וסוף עונת התפוזים שמתנגן עכשיו ועושה לי טוב. אה, וארצי ארצי של חוה אלברשטיין. - ספר השבוע: זהות/מילן קונדרה [שקראתי את "בוּרוּת" שלו מזמן]. - ציטוט השבוע: "האם יש לנו זהות, או שמא זהותנו אינה אלא השתקפותנו בעיני הזולת?" - סרט \\ סדרת השבוע: האוס בפרק משעשע [בחברה טובה כ"כ]. מחר, סוף סוף, אראה סרט זר [גרמני] שחיפשתי במשך שנים
. איי, נפלאות הטכנולוגיה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \\ לשבוע שלכם): "When everything's made to be broken I just want you to know who I am" - אמוטיקון השבוע:
+
. וגם:
- בלי לראות אותה באמת, אלא רק להופיע בה. - משהו שעשה לכם את השבוע: ליהנות מחיוך. לראות אותי רוקדת כמו מצריה [אלוהים ישמור!], בגיל 5, בברית של אחי הקטן, תוך הסתלבטות על הפייטן הצעיר שהיה שם.
תענוג. אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי השבוע, ובכלל. להכיר יותר, אנשים ומוזיקה. - משהו שהרס את השבוע: כישלון קל אך מעניין. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר, צבא בבוקר, חברה בצהריים, החבר בערב. ג'וי
. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: ציור ישן שאף פעם לא סיימתי, ולמדתי לאהוב את חוסר השלמות בו ואת הבלבול. - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): AEROSMITH! - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):
אני צריכה לישווווווון ואני לא מצליחה, אז אמליץ על שינה טובה. למישהו יש המלצה לטיול מעניין ב[באתי לרשום גבולות, כדי להדגיש שאני מחפשת טיול בארץ, ולא בחו"ל, אבל אז נזכרתי שיש פוליטיקה, וקו ירוק וכו'. טיולים מעבר לקו הירוק יתקבלו בברכה, אגב.]ארץ ישראל?

SnapDragon

New member
באמת ../images/Emo113.gif !

- שיר השבוע (של אביתר): "ארבעתנו" - הביצוע הלבונטיני. פקק תנועה. ובאופן מפתיע - "אב הרחמן", שפתאום התגעגע לי. - שיר השבוע (כללי): אההה....וואלה, לא יודעת. - אלבום השבוע: מאיר בנאי - האוסף, יונתן רזאל - סך הכל; הפסקול המושלם לכיתוּת רגלי-ירושלמי. - ספר השבוע: מעשה שהיה - על פי המגיד מדובנא. קיבץ ואייר כקומיקס, באופן מדהים ונשגב: גדי פולק. מומלץ ! - ציטוט השבוע: הו. לא זוכרת את הניסוח המדוייק (רוצה לעזור לי?
). קיבלתי איחול או חזון - מה שזה לא יהיה - שמובטח לי מקום של כבוד בשולחן ה-VIP שם למעלה. - סרט \\ סדרת השבוע: הדבר היחיד שסבתא התירה לי לצפות בו היה בערך כל משחקי הכדורגל שהתקיימו בארצנו הקטנה בשבוע האחרון. אני לוח תוצאות מהלך, רציני
. כשהתחשק לה לגוון קצת, ראינו מעט טניס וקצת יותר היאבקות. זה דווקא היה נחמד. אגב, הידעתם שסנוקר בריטי הוא אחד הדברים המייבשים עלי אדמות ?! אה, וגם ראיתי אתמול בלילה, באדיבותה כמובן, שיעור אקראי בערוץ קבלה לעם. לא שהבנתי משהו (בינה בון, בינה דמא..), ולא שרציתי להבין, אבל הדבר המגניב הוא שב-4 לפנ"ב, משדרים לך בשידור חי שיעור טרנס אטלנטי, החל מת"א ועד לרוסיה ולמקומות נידחים שלא שמעתי עליהם. כולם, באותה השעה, התקבצו באיזה חדרון קטן, על כיסאות פלסטיק, מול מצלמת אינטרנט, ועוסקים בלימוד קבלה לשמה. עזבו את הוויכוח אם לנו ללמוד אותה או לא...בגדול - המכנה המשותף הזה אדיר. - משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \\ לשבוע שלכם): "נפתחת דלת חדשה. ישנה". - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: ליל חמישי, 4 מעלות בחוץ, השמיים זרועים כוכבים והטל שעל גגות המכוניות שינה צבירה לקרח. צמודה לחלון, לילה לבן בחברת הרמח"ל (ואיזו מציאות זו הייתה), מחכה בעקשנות לפתיתים הלבנים, שבסוף לא באו. וכמובן אירועי השלשום. 7 שעות שוטטות וצילום בעיר הקודש, בחברה הכי טובה שיש. - משהו שהרס את השבוע: נדה. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אחרי שעברנו את שלשום, נשאר רק לחכות לחמישי; גיחה בפעם הראשונה בחיי לחרמון, בתקווה - אופטימית מידי, כהרגלי - לנחות חזרה לארז לב ארי ב"המקום". אחרי שצלחתי את 48 שעות מצדה-יומצילום הרצופים בזמנו, אין דבר העומד בפני הרצון מבחינתי. אפילו לא הזמן בכבודו ובעצמו
. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: הו, יש כמה וכמה פנינים משמחים מיום א', אבל אחמוד אותם לעצמי עוד קצת. תזכורת קטנה, אם כן, מהגינה שליד הבית הירושלמי שלי, שלמקרה ששכחתי - זה בנקודות הקטנות. תמיד. - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): פונצ'ו. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): מסתבר, שאם אתה חושב על מישהו, ממש חושב עליו - אל תתפלא אם כשתסתובב פתאום, תמצא את עצמך מביט בו. טוב, במיוחד עוזר אם אתה מסתובב לו ליד הבית בנחלאות. . .(לזכותי יאמר: צילמתי חלון!
)

למעלה