Thunder wishes it could be the snow

רעוּת

New member
../images/Emo113.gif Thunder wishes it could be the snow

כי אף אחד כבר לא עושה כלום בפורום הזה
וכי אני טיפשה ולא הולכת לישון
. הייתם פעם בחוג ג'ודו? או קראטה? או משהו כזה? מה ה-mental yoga שלכם? את מי הייתם רוצים להעלים? איזה הבטחות הבטחתם ואתם מתקשים/ או סתם לא רוצים לקיים? מה אתם לא, והייתם רוצים להיות? איזה מתנה הייתם רוצים לקבל
? מתי אתם מרגישים נטושים? מי הם לפי דעתכם ה-purple people? רציתם פעם לרצוח את אמא שלכם |אדיפוס|? it doesn't leave a scratch so therefore no one's hurt? מאיפה הייתם רוצים לברוח? מאיזה פחד אתם לא מצליחים להשתחרר? מה אתם אוכלים לארוחת בוקר
? מה יכול להציל אתכם כשאתם צריכים הצלה? איזה מסכות אתם שמים עליכם
?
ועכשיו תענו
.

behappy

New member
כןכןכןכןכן

אמג לכתוב סמינר זה מזעזע זה הדבר הכי קשה שעשיתי ever יש לו חיים משל עצמו ותוך כדי הוא הורג אותי אני שוכב איתה וזה לא כיף (?!?!?!?) הייתם פעם בחוג ג'ודו? או קראטה? או משהו כזה? לא. שלחו אותי לבלט, חלילית, וחוגי מחשבים
. ידעתי לתכנת בפסקל ובייסיק בכיתה ב'. היה דיסקו מה ה-mental yoga שלכם? מחול את מי הייתם רוצים להעלים? המממ. את הבוסית שלי לפעמים. ועוד כמה חבר'ה. איזה הבטחות הבטחתם ואתם מתקשים/ או סתם לא רוצים לקיים? לסיים את החלק האמפירי של הסמינר היום. מתקשה ביותר. אללה יוסתור. מה אתם לא, והייתם רוצים להיות? כמה דברים. לא בא לי לפרט. איזה מתנה הייתם רוצים לקבל? נעלי פלמנקו ומסז' של 5 שעות מתי אתם מרגישים נטושים? כשהרכבת בורחת לי לפני הזמן!! מי הם לפי דעתכם ה-purple people? הו הו. חפירות זה ל-2009 רציתם פעם לרצוח את אמא שלכם |אדיפוס|? לא it doesn't leave a scratch so therefore no one's hurt? מצטערת, אני טיפשה מדי כרגע כדי לנתח את זה מאיפה הייתם רוצים לברוח? מהמקום הקפוא הזה מאיזה פחד אתם לא מצליחים להשתחרר? נו מה אתם אוכלים לארוחת בוקר? קפאין מה יכול להציל אתכם כשאתם צריכים הצלה? אני והריבים שלי עם עצמי איזה מסכות אתם שמים עליכם? קרם לחות+הגנה משמש. משקפי שמש. פרצוף קעשוח של לכו תזדיינו כזה.

רעוּת

New member
רק את אוהבת אותי ../images/Emo46.gif וכו'.

אמג לא היית אמורה כבר לסיים את כל חובותייך האקדמיים לפני 3 שנים ככה
מה נהיה
.

איך את מסננת אותי ../images/Emo7.gif את מסננת ../images/Emo7.gif

ואוף היו לי דברים חשובים להגיד לך היום. !!!

להלה.

הייתם פעם בחוג ג'ודו? או קראטה? או משהו כזה? ג'ודו! כיתה א'! הייתי גרועה. מה ה-mental yoga שלכם? שאלה טובה. לא מצאתי את מי הייתם רוצים להעלים?ממ... את המורה שלי לערבית? איזה הבטחות הבטחתם ואתם מתקשים/ או סתם לא רוצים לקיים? ללמוד. לא רוצה. מה אתם לא, והייתם רוצים להיות? אני שמחה בלהיות אני
איזה מתנה הייתם רוצים לקבל? גיטרה חדשה. מתי אתם מרגישים נטושים? כשאין אף אחד ורע |דיכי| מי הם לפי דעתכם ה-purple people? שאלה טובה רציתם פעם לרצוח את אמא שלכם |אדיפוס|? לא it doesn't leave a scratch so therefore no one's hurt? מאיפה הייתם רוצים לברוח? מביה"ס מאיזה פחד אתם לא מצליחים להשתחרר? לא יודעת? מה אתם אוכלים לארוחת בוקר? קורנפלקס D: מה יכול להציל אתכם כשאתם צריכים הצלה? חיבוק איזה מסכות אתם שמים עליכם? מנטה..אפרסק..בננה..סתם P:

rfranko

New member
דו יו דו ג'ודו?

הייתם פעם בחוג ג'ודו? או קראטה? או משהו כזה? --לא, ג'ודו זה לחננות מה ה-mental yoga שלכם? --אה וניליה את מי הייתם רוצים להעלים? --את סלין דיון איזה הבטחות הבטחתם ואתם מתקשים/ או סתם לא רוצים לקיים? --נמ.. ויניליה רק פעם בשבוע מה אתם לא, והייתם רוצים להיות? --חח לא הייתי רוצה להיות רעות איזה מתנה הייתם רוצים לקבל? --בית בנווה צדק או על שדרות רוטשילד מתי אתם מרגישים נטושים? --כשאני לבד בחושך מי הם לפי דעתכם ה-purple people? --אני נוסעת עם כמה כאלה כל יום לעבודה רציתם פעם לרצוח את אמא שלכם |אדיפוס|? --בגיל ההתבגרות יותר מידי פעמים it doesn't leave a scratch so therefore no one's hurt? --בערך אחד המשפטים הכי דוקרים שיש, ותמיד מזכיר לי את השיר הזה של מוניקה סקס 'כל החבר'ה' "הרופאים מרוצים הניתוח הצליח ומעכשיו את לא חולה" מאיפה הייתם רוצים לברוח? --מצביעות מאיזה פחד אתם לא מצליחים להשתחרר? --פחד להצליח מה אתם אוכלים לארוחת בוקר? --מה שטעים בבייקרי מה יכול להציל אתכם כשאתם צריכים הצלה? --חבר טוב שמביא משהו מהבייקרי או מויניליה או ממזרין וכו וכו ... וגם הופעה של טורי עושה טוב וגם פריס עושה לי טוב איזה מסכות אתם שמים עליכם? --רק קליניק, ותכלס אם הייתי שחקנית פוקר הייתי גרועה ברמות, אני לא יודעת לשים מסכות אני קוראת את זה ובהחלט ניתן להבין שאני מפרסמת סמוייה של ויניליה אבל לא אני סתם מכורה בע

noosh

New member
how to start again

הייתם פעם בחוג ג'ודו? או קראטה? או משהו כזה? האמת שכן, שנתיים מחיי. אבא שלי חשב שזה יעלה את הבטחון העצמי שלי או משהו, כשבפועל זה רק הפחיד אותי שיעשו עליי עוד יותר פרשס ולא סיפרתי לאף אחד
. האמת שהייתי די טובה, אפילו זכיתי במקום כלשהו בקאטות. מה ה-mental yoga שלכם? הממ, זו שאלה יפה. אני חושבת שציור ואולי גם צילום, לאחרונה. ולאפות כשאני לבד. פעם זה גם היה שיעור בלט. את מי הייתם רוצים להעלים? חלק מראשי הצוותים פה, אבל יותר סביר שהם יעלימו אותי קודם
. איזה הבטחות הבטחתם ואתם מתקשים/ או סתם לא רוצים לקיים? להתקשר למורה לרישום. הבטחתי למאיה והיא שלחה לי תזכורת במייל, ואני לא יכולה להגיב למייל שלה עד שאני אל אתקשר, כי אני לא יכולה להגיד שעוד לא עשיתי את זה. אבל זה הרבה יותר קשה משחשבתי :/. מה אתם לא, והייתם רוצים להיות? בטוחה יותר. איזה מתנה הייתם רוצים לקבל? כל דבר הכי קטן בעולם שיש בו מחשבה. מתי אתם מרגישים נטושים? כשאני לא מרגישה בטוחה בקשר. מי הם לפי דעתכם ה-purple people? זרועות תמנון שמשתלטות על העולם, אלא מה!! (ובהקשר של השיר, אני ממש לא יודעת איך לפרש את זה, זה ידרוש יותר זמן מחשבה ממה שיש לי כרגע). רציתם פעם לרצוח את אמא שלכם |אדיפוס|?אולי אמרתי את זה כצורת ביטוי, אבל אף פעם לא באמת. it doesn't leave a scratch so therefore no one's hurt? משהו כזה, כן (רק שממש לא). מאיפה הייתם רוצים לברוח? זה לא שהייתי רוצה לברוח כמו שהייתי רוצה להיות במקום אחר ולהרגיש זרוּת סביבי. ולראות מקום אחר. אבל עם מישהו איתי. מאיזה פחד אתם לא מצליחים להשתחרר? לאבד. מה אתם אוכלים לארוחת בוקר? קפה / ענת או קורנפלקס אחר. לפעמים יש גם עוגיות או משהו טעים שמישהו הכין (לרוב רוני או אני). מה יכול להציל אתכם כשאתם צריכים הצלה? אנשים. ולפעמים גם ציור, ולפעמים גם מוזיקה, אבל שניהם גם קצת עלולים להרוג יותר
. איזה מסכות אתם שמים עליכם? כאלה שמראים שאני עובדת ממש טוב ויודעת מה אני עושה. אבל זה לא ממש מסכות, זה דיילי סטאטוס. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Gremshnit

New member
בובליל

הייתם פעם בחוג ג'ודו? או קראטה? או משהו כזה? יאפ! טאקוואנדו. שנה וחצי-שנתיים, אם אני לא טועה. חגורה לבנה עם פס צהוב. אבל הייתי כל כך גרוע ושנאתי לחטוף מכות ולא ממש עניין אותי לדעת להגן על עצמי במקרה ו"מישהו יבוא ויתחיל לתת לי מכות", אז פרשתי. מה ה-mental yoga שלכם? להאזין למוזיקה, אני מניח. וגם לנגן. כל דבר שקשור למוזיקה, בעצם. יש בזה משהו משחרר. את מי הייתם רוצים להעלים? לפעמים הייתי רוצה להיעלם בעצמי, רק לכמה רגעים ככה. איזה הבטחות הבטחתם ואתם מתקשים/ או סתם לא רוצים לקיים? להתאמן בפסנתר. כי כאילו Cornflake Girl זה "קצת" יותר שווה מלנגן את סונטה מס' 12 של מוצארט!
מה אתם לא, והייתם רוצים להיות? מחונן מוזיקלית
איזה מתנה הייתם רוצים לקבל? הייתי שמח לקבל מתנה שגם נורא חשובה למעניק. נגיד, דיסק שממש קרוב למי שמעניק לי את המתנה והוא חולק איתי משהו מרכזי בחייו, או ספר משפיע. או כל דבר שיהיה בו עומק רגשי וסנטימנטלי. וכמובן כל דבר שקשור לטורי או ביורק (הן שופעות בדיסקים וכל הנלווה בזה)
מתי אתם מרגישים נטושים? כשאנשים שקרובים לי נוגעים בנקודות רגישות ולא נעימות, בזדון ולא בזדון. מי הם לפי דעתכם ה-purple people? אנשים ששומעים פרפל ריין. רציתם פעם לרצוח את אמא שלכם |אדיפוס|? חחח לא מה פתאום חס וחלילה. it doesn't leave a scratch so therefore no one's hurt? לא נראה לי שהמשפט נאמר ברצינות, אלא במעין ציניות כזאת. סוג של הדחקה, התקשחות. אף אחד לא נפצע, אז אף אחד לא נפגע (->נפשית ופיזית). התעלמות מכאב רגשי, התעלמות מרגשות. מאיפה הייתם רוצים לברוח? לפעמים הייתי שמח לברוח מהבועה שבה אני גדל. אני לא מתכוון לזה שאני חי בחור שלא מודע לעולם המסביב, גם העולם שמסביב הוא חלק מהבועה. אני מתכוון...הייתי רוצה לחיות בלי כל הסטיגמות והחשיבות שהנחילו בי עוד לפני שנולדתי. מאיזה פחד אתם לא מצליחים להשתחרר? פחד מחוסר שליטה? אבל זה לא משהו שהייתי גם רוצה להיפטר ממנו. אני אוהב להיות בשליטה, לא מכיר הרבה אנשים שאוהבים להיות מחוסרי שליטה. מה אתם אוכלים לארוחת בוקר? טוסט עם גבינה, שמן זית וזעתר או לחמנייה עם חביתה. בחופשים וסופ"ש זה לרוב ביצת עין.
מה יכול להציל אתכם כשאתם צריכים הצלה? מעיל גדול גדול גדול. ואולי גם מד"א. איזה מסכות אתם שמים עליכם? איזה מסכות אני לא שם!

רעוּת

New member
יו, אני כזאת חברה טובה ../images/Emo16.gif

נתתי ליהוני את הדיסק הראשון של הספייס גירלז ולנועה את הדיסק הראשון של בריטני, למרות שלשניהם יש ערך סנטימנטלי כה גדול עבורי
והם עדיין לא אוהבים אותי מספיק אחרי כל זה
.

Gremshnit

New member
האמת שהם עשו מצווה שהם לקחו לך את זה! ../images/Emo46.gif

דברים כאלה צריך להסתיר עמוק עמוק עמוק מתחת למיטה, או לקבור באיזה פינה מבולגנת ובלתי-נגועה על השידה.

רעוּת

New member
I`ll haunt the world inside you

הייתם פעם בחוג ג'ודו? או קראטה? או משהו כזה?הייתי שיעור אחד בקראטה בכיתה א' נראה לי. ברחתי משם מהר
. מה ה-mental yoga שלכם?לראות תוכניות מפגרות בטלויזיה, כאלה שאפשר לכבות את המוח ולצפות בהן. את מי הייתם רוצים להעלים? את העבודה בניסויית
איזה הבטחות הבטחתם ואתם מתקשים/ או סתם לא רוצים לקיים? להשקיע בלימודים השנה
מה אתם לא, והייתם רוצים להיות? חכמה
. איזה מתנה הייתם רוצים לקבל? שמישהו יקנה לי תואר ראשון+שני חינם
מתי אתם מרגישים נטושים? כשאנשים מתים ונוטשים אותי. או כשסתם נוטשים אותי. תשאלו את נועה
. מי הם לפי דעתכם ה-purple people? זה בטח חלק מההזיות שטורי ראתה כשהיא היתה על כדורים בכל מיני צבעים. רציתם פעם לרצוח את אמא שלכם |אדיפוס|? לא, אבל לפעמים לא הייתי מתנגדת לזה שהיא תיעלם. אוף, היא מכריחה אותי ללכת לאזכרה של סבא %^$%^!!!!!! זה אפילו לא הצד שלה, מה אכפת לה
. it doesn't leave a scratch so therefore no one's hurt? גם לי זה תמיד הזכיר את "כל החבר'ה"
מאיפה הייתם רוצים לברוח? וכבר חשבה לברוח מכאן זה לא עניין רק שאין לה לאן
(נסיעות בינעירוניות זה יקר). מאיזה פחד אתם לא מצליחים להשתחרר? שינטשו אותי
מה אתם אוכלים לארוחת בוקר? אני לא מאמינה בארוחת בוקר. כלומר, אני לא מאמינה בלקום 10 דקות לפני הזמן שחייבים לקום בו בשביל לאכול ארוחת בוקר. אז בדר"כ כלום
. מה יכול להציל אתכם כשאתם צריכים הצלה? לחזור להדחיק, או משו כזה. איזה מסכות אתם שמים עליכם? יאללה יאללה חלאס עם השאלות החופרות האלה

shiray

New member
מתה...

הייתם פעם בחוג ג'ודו? או קראטה? או משהו כזה? חחח כן, במשך חצי שנה שלמה בגיל 5. אי שם אחרי המדליה של יעל ארד. האמת שהייתי די טובה, אבל פינוקי מדי והיה לי חם בקיץ... מה ה-mental yoga שלכם? אינפוזיה לאייפוד את מי הייתם רוצים להעלים? ראש החטיבה שלנו, שגורמת לכל צעקה של השם שלך בעבודה להריץ סרטים בראש איך מגיעים למשרד שלה שמלא קלינקס (בצדק). איזה הבטחות הבטחתם ואתם מתקשים/ או סתם לא רוצים לקיים? הבטחות לעצמי בעיקר מה אתם לא, והייתם רוצים להיות? נאהבת באמת איזה מתנה הייתם רוצים לקבל? את המקבוק החדש מתי אתם מרגישים נטושים? כשמתפנה לי יום חופש ואין לי מה לעשות איתו. מי הם לפי דעתכם ה-purple people? אין לי שמץ. הפאדיחה זה שיש לי חברה ששעה הרבה טורי בגללי באוטו, ואחרי שהשמעתי לה את השיר ש"גרם לי לעשות תאונה, למרות שזה השני אשם", היא שאלה למה אנשים סגולים, ואני רק שמחתי שהגענו לבית שלה אז אין זמן ל"תשובה". רציתם פעם לרצוח את אמא שלכם |אדיפוס|? אמא דווקא לא, אבא קצת it doesn't leave a scratch so therefore no one's hurt? הכי לא בעולם. פצעים לפחות מגלידים, וגם אם נשארת צלקת קטנה, זה כלום לעומת מה שהיה שם פעם. מאיפה הייתם רוצים לברוח? מפה מאיזה פחד אתם לא מצליחים להשתחרר? פחד שווה מבדידות ושיתוף. סוג של בעיה. מה אתם אוכלים לארוחת בוקר? תלוי מתי הבוקר שלי. היום נגיד, הוא היה ב6 בערב (והלילה ב1 בצהריים), אז בנתיים קפה ואוראו, אבל בטח תיכף ארוחת בוקר. מה יכול להציל אתכם כשאתם צריכים הצלה? הטלפון הנכון והנוכחות הנכונה איזה מסכות אתם שמים עליכם? האמת שהרגשתי שפעם המסכת "הכל בסדר" עבדה סבבה, אבל כבר תקופה ארוכה שכנראה השארתי אותה איפשהו רחוק.

למעלה