A Aragollum New member 30/1/07 #16 בגלגלצ בחירה בין אוונסנס למטאליקה! עוד שלוש שעות יושמעו שלושה שירים של אוונסנס או של מטאליקה, בהתאם להצבעות :]
בגלגלצ בחירה בין אוונסנס למטאליקה! עוד שלוש שעות יושמעו שלושה שירים של אוונסנס או של מטאליקה, בהתאם להצבעות :]
W w e e d s New member 30/1/07 #17 עע נכוןן אני מקשיב עכשיו לגלגלצ בעקבות מה שאמרת ויש איזשהו טלמסר.. לא יודע.. אם אני אשמע אני אגיד
W w e e d s New member 30/1/07 #19 עעע הנה תצביעו! 03-7655012 ואז אומרים לכם "לאוונסנס להקיש 1" "מטליקה הקישו 2"
E EvRules New member 30/1/07 #18 יש לי טיול שנתיי!!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif סתם מתרגשת ואין לי איך להוציא את זה..למרות שזה עוד איזה שבוע.. דפקו אותי עם החדר..אבל לא נורא, זה רק לילה אחד וואי האכסנייה ממש יפה..לא ידעתי שהביה"ס יכול לאפשר לנו דבר כזה..
יש לי טיול שנתיי!!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif סתם מתרגשת ואין לי איך להוציא את זה..למרות שזה עוד איזה שבוע.. דפקו אותי עם החדר..אבל לא נורא, זה רק לילה אחד וואי האכסנייה ממש יפה..לא ידעתי שהביה"ס יכול לאפשר לנו דבר כזה..
E EvRules New member 30/1/07 #23 לצפון, כמובן..../images/Emo122.gif כבר כמה שנים טובות זה רק בצפון..חרשתי עליו.. מה עם הדרום?? ותודה