Benkok

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo188.gif../images/Emo186.gif

מה זה הקור הזה פתאום באמצע החיים?? אתמול בלילה עצרתי בדרך הביתה באחד הברים של השבורות ליד הבית שלי לדרינק קטן של לפני השינה...ישבתי לי בחוץ ושניה לפני שהתחיל הגשם הגדול חלפה בגופי מן צמרמורת משונה. לקח לי כמה שניות להבין מה קורה עד שנפל לי האסימון וזיהיה את התחושה המוזרה - פשוט היה לי קר בשביל אחד שלא היה לו קר כבר כמעט 5 שנים, זאת היתה חוויה די מרעננת. עכשיו רק צריך להיפטר מהגשם הזה ולמצוא דרך להשאיר את הטמפרטורות ברמה הזאת, ואני חותם על מזג אוויר כזה כל השנה, לפחות ל10 שנים הבאות.

boltrade

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo218.gif../images/Emo178.gif

מה זה השרב הזה באמצע הסתיו?? חשבתי שגמרנו מלהזיע... ד"ש

איזה עסק אני יכול להקים או לקנות

בבנקוק ? או בכלל בתאילנד . אתה מוכן לאפשרות שבנגקוק תעלם מתחת לים בעוד 30 שנה ?

Benkok

New member
אני מכיר איזה אינטרנט קפה למכירה

אם אתה רוצה יותר פרטים תחפש את ההודעות של קינגקונג או תפנה אליי במסר... בנגקוק תיעלם מתחת ליד בעוד 30 שנה? אז יש לי מספיק זמן לארוז...

קרלטון

New member
הקמה / קנייה של עסק

לגבי הקמת עסק, זה תלוי קודם כל בך - במה אתה מבין, איזה קשרים רלוונטיים יש לך (אם בכלל), אם יש לך תחום התמחות שאתה יכול לפעול בו, מה אתה יכול לתרום ללקוחות שלך יותר מהמתחרים. לגבי קניית עסק, יש מספר business brokers בתאילנד שמפרסמים עסקים, מפגישים אותך עם המוכר ואם מתבצעת מכירה מקבלים עמלה מהמוכר. העסקים החביבים ביותר על זרים לקנייה הם בארים למיניהם, מסעדות וגסט האוסים. אם אתה מעוניין בפרטים תוכל לפנות במסר.

Woogy

New member
תבוא לפה ותקים מפעל ל-../images/Emo215.gif

בדיוק ראיתי את הסמל ונזכרתי כמה זה חסר לי פה. (במבה הבאתי, כל שבוע אני פותח חבילה קטנה ומחלק לכולם אחד אחד, מלחלום על גבינה לבנה התיאשתי כבר, אפילו ששמעתי שיש איפהשהו חנות מסתורית שמוכרת) אם אתה לא נעול על תאילנד/בנקוק אתה יכול לבוא גם לכאן. בהזדמנות גם מלווח יהיה נחמד, לעומת זאת חומוס/פיתות וכד' יש גם ערבים שעושים.

קרלטון

New member
עזובת'ך מקרמבו ובמבה

גרעינים שחורים טובים, מלוחים וטעימים, כמו שצריך, זה מה שחסר פה. יש כל מיני חיקויים עלובים, גרעינים מיניאטורים, חסרי טעם במקרה הטוב, מתוקים במקרה הרע. ביקשתי שישלחו לי גרעינים מהארץ, הגיעה חבילה עם 10 שקיות גרעינים של 200 גרם כל אחת. חשבתי שזה יספיק, הבעייה שחברה שלי נסתה את זה פעם פעמיים, התלהבה מהם, וגמרה לי את הכל

Woogy

New member
אתה מזכיר לי על בוטנים

אפשר למצוא בקלות בוטנים שקדים וכד', אבל לרוב הם מלוחים בטרוף, והמחירים בשמיים, אי אפשר ממש להנות ככה.

למעלה