שרשור חרמון (2)

עמרי ומיכל...

עמרי- אני מסכים לכל מילה שלך ולכל מה שרשמת. אין מקום לאנשים מהסוג הזה בתנועה,במיוחד עם ערכים ונורמות מוטעים ולא חינוכים כמון שלה, ובמיוחד ואני ממש ממש מקווה שאין לך את הזכות של להדריך נוער ו/או ילדים כי זה עלול להרוס אותם ולהכפיש תנועה שלמה שידוע שהיא נגד הדברים הלא חוקיים שאת מדברת עליהם-ואני ממש מקווה שאת מודעת לכל הסכנות האפשרויות(מסכנות בריאותיות ועד חוקיות)

טיול חרמון הוא לא בדיוק

המיצג של נוער התנועה. לטיול הזה יוצאים אנשים שרק גרים במושבי תנועה ולא ממש פעילים. תמיד טיול חרמון היה טיול שנועד לכסות על חלק מהחובות של התנועה. ובגלל זה הוא היה טיול רק של כיף ולא ממש טיול ערכי. כדי שימשוך הרבה אנשים שלא מחוברים לתנועה.

kedeman

New member
נכון, אבל עדיין

בגלל ששנה שעברה היתה שם כמות רצינית של אנשים עם סיגריות, אלכוהול וכמות של אנשים גם עם סמים שאני מאמין שחלקם הקטן פעיל בתנועה באופן קבוע אבל עדיין בגלל הבעיות שהיו בשנים האחרונות הטיול שונה והתנועה לא לוקחת עליו אחריות

THE sky angel

New member
אני יהיה...(למי שזה מעניין אותו...)

אממ אני באה, אנחנו ישנים בדוגית לפי מה שהבנתי, הכל טוב איתי, ולמה לעזאזל אתה לא יוצא?!

קשתונה

New member
לא נראה לי שיהיה בכלל!!!

הסופ"ש הזה הולך להיות הרבה יותר סוער מהסופ"ש הקודם!!!

שקסי

New member
אני ב-א-ה!!!

כן כן...מסכנים... שי אמרת שאתה יוצא לא?? מה קרה?? אני בכל אופן יגיע לחרמון ב8-9 בבוקר...אנחנו לא ישנים בשום מקום... ואני יהיה חופשי ומאושר! אוהבת מאוד- עדי תבואו!!!

אני גם בא..........!

הייי אנשים ביום שבת אתם תראו את המדריך הכי חתיך של כיתות ג,ד במושב נתיב השיירה ממועצה איזורית מטה אשר אבל אני אהיה בנוכחות מצומצמת כי המועצה היבשה שלי לא מוציאה הרבה(כמו תמיד)אז אני אפגוש אתכם בחרמון וגם את החברה הכי טובה בעולם(מורוש) ביייייייייי.............. אביב נ.ב. לצערי אני לא מביא גיטרה

טוב אז ככה:

טוב אז ככה: אני בטוח שכל אחד מכם מאוכזב שאני לא יביא את גלי לטיול חרמון אז אל תדאגו יש עוד טיולים שאני יוכל לנגן לכם עם גלי שירים יפים כמו שאני יודע לעשות אז אתם לא צריכים בנתיים הכל אתם צריכים סקס סמים ורוק נ רול ביי אביב המדריך הכי חתיך של כיתות ג,ד במושב נתיב השיירה

kedeman

New member
בוא נסתפק בסקס ורוקנרול

אני מקווה שסמים זה לא קטע בשבילכם בכל זאת... תנועת נוער.. חינוך וכל מני כאלה.. דוגמה אישית..

אני מסכים איתך..

אני מסכים איתך גם אני נגד סמים ואני גם נגד אלכוהול ועישון בלי שום קשר אבל בשביל הקטע רשמתי סקס סמים ורוק אין רול אני יותר מאמין בסקס מטאל ורוק אין רול ביי אביב המדריך הכי חתיך של כיתות ג,ד במושב נתיב השיירה

kedeman

New member
אין לי משהו נגד אלכוהול

לא אישי בכל אופן.. סתם לא ממש יצא לנו להיפגש בכמויות גדולות... ואני ממש נגד עישון כל עישון שהוא.... (כמה אנשים לא מסכימים איתי עכשיו...)

טוב אז ככה...2

סבבה אני לא אוהב אלכוהול אבל זה החלטה ודעה פרטית שלי אז הסכמנו על סקס מטאל ורוק אין רול או איך שאני אומר למורוש עוף אורז וקוקה קולה אז תהנו מהחיים למרות שאין טיול חרמון ואנחנו נחכה למתי שהו אחר כדי להיפגש אז להתראות מאביב המדריך הכי חתיך של כיתות ג,ד ממושב נתיב השיירה ביי ותזכרו שבלי גלי אין טיול של התנועה

THE sky angel

New member
תיקון טעות קטן....

אמרתי לך שלא אומרים "עוף אורז וקוקה קולה" כי זה מגעיל!! אומרים "סקס, סמים וקוקה קולה..." ואני לא בעד עישון סמים! ממש לא! זו רק אמרה כזאתי... ואביב'וש אני רואה שאתה מאוד צנוע, הא?

טוב..............

טוב אז בלי סקס בלי סמים ובלי רוק אין רול אין לי כח איתכם נראה לי שאני אתאבד וזהו בייי המדריך הלא חתיך של כיתות ג,ד במושב נתיב השיירה אביב

THE sky angel

New member
הנה טיפולי......

וזה לא רק זה..... תהיה לנו שיחה מאוד חשובה אחורי זה... אביב תשמע לי, ותקשיב לי עכשיו טוב טוב!!!! אני יודעת שאתה לא אוהב אבל תצטרך לקרוא בכל זאת... יש לי שיר שמתאים לך בדיוק ואתה ועוד כמה יכולים להבין למה... ואם אתם לא מבינים אל תנסו להבין כי אני לא רוצה שזה יגיע לכיוונים שזה לא צריך להגיע... באותה הזדמנות, השיר הזה מופנה לכל מי שמרגיש קצת חרא בזמן האחרון... זה שיר שממש עודד אותי בזמנים הקשים שלי... (לא שהם נגמרו...) (זה רק הפזמון....) BEAUTIFULL\ Christina Aguilera "You are beautyfull, no matter what they say words won't bring you down you are beautiful in every single way yes, words won't bring you down don't you bring me down today...." אני מקווה שתפנים את זה... כי זה ממש חשוב מה שכתוב פה... וכולכם!!! תפנימו!! אם מישהו צריך משהו (ובמיוחד אתה!!) אתם יודעים איפה למצוא אותי...

גם לי יש שיר...

לקום וללכת,לא לראות,ובטח לא לבכות לרוץ,להתעייף,סור לחשוב,אף פעם לא לטעות לשתות ולעשן,לשתוק הרבה או סתם לאמר שטויות להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך לשבור ולנפץ בלי לתרץ,ובלי לתת תשובות לטעום את הכאב בלי פחד,אפילו להנות לרצוח את הרגש,לכבות את האהבות לברוח ולשכח להתעלם להירדם להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך אוקיי זה שיר של המכשפות שנקרא להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך ואני מתעורר לפעמים בבוקר ומרגיש חרא בלי סיבה בלי להאשים אף אחד רק את עצמי אז כל מי שמכיר אותי ומי שלא אז לא לדאוג לזה קוראים משבר גיל ההתבגרות או איך שאני מכנה אותו משבר השוקו (שוקולית של עלית) אז לא לדאוג כשאני אומר שאני הולך להתאבד אני רוצה להגיד לכם תודה על הדאגה והאהבה שאתם נותנים לי במיוחד למורן ולחברה הכי הכי העולם מורוש אני אוהב אותך מורוש!!!!! אז ביי לכם מהמדריך ואהבה בלי הגבלה צריך אביב

kedeman

New member
מכיר את השיר וגם את ההרגשה...

שיר שאני אוהב לשמוע, במיוחד כשרע לי, הוא אחלום לנצח של מופע הארנבות של דוקטור קספר יש שם כמה שורות שכמה שחשבתי עליהן יותר ככה הזדהיתי איתן יותר "גם אם שוב אעצום את עיני השמש תזרח, כולם יחיו בטוב גם בלעדי גם אם לא הייתי בכלל הבוקר יבוא העולם גדול מדי עלי העולם יפה מדי אולי" אל תדאג עכשיו אתה מרגיש רע אחר כך תרגיש הרבה יותר טוב (מובטח באחריות) תמצא לך משהו שעושה לך טוב ותישאר איתו קצת תמצא מישהו שתוכל לזיין לו את השכל הרבה ולדבר על כל מה שעולה לך בראש ולא משנה כמה זה מטומטם ולא משנה כמה זה טיפשי שתדע שאתה יכולה להיות הכי עצמך שיש ועוד דבר תחשוב על זה שיש לך סיבה טובה למה כן לשמוח כי גם אם כתבת את ההודעה קודם בצחוק אנשים דאגו לך אז מסתבר שיש אנשים שדואגים לך ואוהבים אותך מה שאומר שגם אם אתה רוצה אין לך סיבה לפגוע בעצמך ואם אתה כרגע לא רואה את הסיבה הזאת בעצמך אתה יכול לבוא לכל אחד מהאנשים שהגיבו לך ופחדו עליך שי

למעלה