שלום

../images/Emo113.gifשלום../images/Emo140.gif

קוראים לי פרנצ'סקו גראנאצ'י, זה כמובן לא השם האמיתי שלי אבל שם יפה מאוד, לא
מהביוגרפי על האמן המדיאבלי מפירנצה מיכאלאנג'לו בואונארוטי; זה שמו של חברו הטוב. בחרתי בשם זה כי הוא נשמע לי טוב מאוד.
אני בן חמש עשרה וחצי מת"א, לומד בכתה י'.
אני ביסקסואל.
אני חסר נסיון בשני המינים
.
יש לי שמיעה אבסולוטית ומוסיקה
היא האהבה הכי קשה שיש לי
.
אני רוצה להיות סופר או תסריטאי ובמאי כשאגדל.
העונה האהובה עליי היא החורף
.
אני אלרגי
לקקאו
.
המקצועות האהובים עלי בביה"ס הם אנגלית צרפתית, תנ"ך וספרות
[אם כי השנה אני לא לומד את זה
].
אני אתאיסט, ובעיקר שונא את הכפיה הדתית
, אבל יש בי אמונה באלוהים|מלאך, איפשהו שם בלב. הוא גורם לי להרגיש שאני אף-פעם לא לבד, שאני לא סתם בעולם ושיש לי משמעות...
אני מעשן
.
אני סָפוּן עמוק-עמוק-עמוק בארון.
אני אוהב ספרים [הארי פוטר, שר הטבעות, צפע בידי ועוד המון] וסרטים [להתראות לנין!, ממבו איטליאנו ועוד],
בת"א, חולה על שבדיה ושוויצריה ובלגיה [אל תשאלו
], שומע בעיקר מטאל אבל גם שירים מהאירוויזיון
, ויי זמיר
. סתם רציתי שתכירו אותי, ככה, שיהיו לכם נתוני-סיפתח עליי ועכשיו אתם מכירים אותי, נעבור לבעיה שלי- יש לי crush רציני על איזה אחד שהיה איתי איזה חודש בכתה עד שעברתי לכתה אחרת. הוא לא יוצא לי מהראש, אבל מצד שני אין ביננו אינטראקציה בכלל. אני לא יכול אפילו לומר אם הוא גיי או לא, עד-כדי-כך אני לא בקשר איתו. אני רק יודע את השם שלו, שהוא בצופים [אני לא, תודה לאל
], מי החברים שלו ושהוא הדבר הכי יפה ומושלם שברא אלוהים...
כבר קרה כמה פעמים שהוא הסתכל לי בעיניים, מרחוק, ורציתי למות.... היה במבט הזה כ"כ הרבה, הרבה.... לא יודע.... מה אתם אומרים

Atticus Finch

New member
Valkommen till oss, karlek

Jag hatar det forum, men det är the only forum på tapuz, that här nåt med gays och alla other things. Men som jag säg, hoppar jag att du har fun här. Du vet vem jag är. :)

probably

New member
welkommen*****

בגרמנית, לפחות, אם זאת השפה המדוברת פה. כי לא ממש הבנתי כלום. אבל מהגרמנית שלי, אני יודע שזה לא נכון. ברלין אימפריה.

archangel3

New member
דבר ראשון וואלקם

דבר שני שיזזזזס בחיי לא ראיתי כ"כ הרבה סימנים בהודעה אחת... אם תמשיך בקצב הזה בקרוב תפוז יתחילו לבקש ממך כסף... דבר שלישי הבעיה בבעיה שלך (אם הבנתי נכון) היא שאתה בארון וזה בעיה כי אתה לא יכול להחשף בפני אותו אחד אז הדבר היחידי שאתה יכול לנסות לעשות זה איכשהו לגלות אם הוא בקטע... אני לא רוצה לבאס אבל זה לא כזה קל כי גם אם הוא כן רוב הסיכויים שהוא בארון. בכל אופן בהצלחה ותמשיך לעדכן אביב :)

../images/Emo24.gifתודה../images/Emo70.gif

, התכוונתי
ואני די בטוח שהוא סטרייט... אני מנסה להתעלם מכל העניין, לשכוח, ובגלל זה [ובגלל שאני לא רוצה לדעת] אני לא חוקר כלום...

ברוך הבא../images/Emo189.gif

אני טל בת 16 נעים מאוד:) קבל ח"ח על כל הפרטים
אז עכשיו לבעייתך, אני מבינה את המצב גמאני הייתי בו מה שאני מציעה לך זה להיכנס לו לאייסי להתחיל לדבר איתו וזה.. לאט לאט תכירו ולפחות יהיה ביניכם איזשו קשר ומשם הדברים כבר יזרמו למרות שאני לא ממליצה לפתח ציפיות כי יכול להיות שהוא סטרייט.. בהצלחה

../images/Emo93.gif../images/Emo43.gifמחורבן...

התכוונתי שאין ביננו שום קשר בכלל, אז מה לי [מבחינתו] פתאום להוסיף אותו למסנג'ר
ת'נקס אניווי

וואלהה..../images/Emo189.gif

אצלנו זה דיי מקובל להוסיף כדי להכיר.. אבל איך שבא לך.. בהצלחה!

BIoNdY

New member
טוב אז ככה

דבר ראשון ברוך הבא =] באמת הבן אדם שנתן הכי הרבה פרטים כאן בזמן האחרון =] כל הכבוד =] ועכשיו לבעיה שלך במשך שנתיים הייתי מאוהב במישהו עד מעל הראש.. ובדיוק כמו שאמרת, הדבר הכי מושלם שאלוהים ברא בלה בלה בלה... אני לא יודע אם אני יכול לתת לך את זה כעצה אבל אני יכול לספר לך מה אני עשיתי. פשוט הלכתי ואמרתי לו אמרתי לעצמי שאני לא יודע אם הוא כזה או לא אז פשוט הלכתי ואמרתי לו כמובן שלפני זה התחברתי איתו התקרבתי אליו נכנסתי לחיים שלו ורק אחרי זה אמרתי לו אבל בסופו של דבר אמרתי לו. אם אתה לא רוצה לעשות כמוני (ודרך אגב.. מבחינתי זאת הייתה טעות) אז תנסה אני יודע לבדוק אם הוא בקטע.. אי סי קיו... להעלות נושאים כמו מצעד הגאווה וכאלה ולשמוע את הדעות שלו... חבל שתתאהב בו... תאמין לי... זה לא כייף... (מניסיון אישי)

../images/Emo24.gifתודה!

אבל, כמו שאמרתי, אין ביננו בכלל קשר. אנחנו רחוקים שנות אור............

BIoNdY

New member
אממממ

אז תעבור הלאה זאת העצה שלי כאילו אלא אם כן אתה מוכן להסתכן אולי להשפיל את עצמך או לא יודע מה וככה להתקרב אליו אני עשיתי את זה... ואת האמת לא הייתי ממליץ לך לעשות גם אני הייתי עובר הלאה או פשוט משתדל שלא להדלק או להתאהב כביכול באנשים שרוב הסיכויים שהם סטרייטים לך על בטוח כאן אטרף (חס וחלילה) חבל לפתח רגשות למישהו ואז מסבתר שהוא סטרייט... זה בעסה =[

James Hammerton

New member
באסה

ביותר מדי דברים טובים יש קקאו :) לגביו - אין חברים שאתה יכול לשאול אותם? ומה בקשר ללנסות להתקרב אליו ולשאול אותו למשל אם יש לו חברה?

ברוך הבא לפורום

יפה שרשמת את כל זה בתור חדש פה, כי הרוב די מקצרים... ובקשר למבט שלך עם המושלם, קשה להגיד מה....חחח אתה אמור לחשוב מה זה אומר, יכול להיות שמבחינתך זה מבט של אהבה ממבט ראשון אבל הוא רק סתם הסתכל לכיוון שלך....יכול להיות גם שלא=).... כדי לדעת את זה צריך באמת להסתכל יותר מקרוב יענו באמת להגיע לאיזו שהיא אינטראקציה איתו ולהבין מה מי ומו.... אני יודע שלפעמים זה לא קל להגיע למצב שבו תדברו, אבל יש דרכים גם לזה....למשל להתקל בו בתחנה ולשאול מה השעה, ואז לפתוח שיחה, ואז דברים יכולים להיות יותר ברורים...

RoNa lovely

New member
ברוך הבא

אני רונה, גם דו גם לאח שלי יש שמיעה אבסולוטית, על מה אתה מנגן? והסרט "ממבו איטליאנו" נשמע לי מוכר, נראה לי שראיתי אותו, אתה יכול לפרט עליו קצת? ברוך הבא!

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif ברוך הבא :]

מה לעשות? או לוותר.. או לנסות וליצור אינטראקציה לאט לאט לדבר להסתובב יחד להכין ולבדוק תשטח כמו שאומרים תהנה פה!

Antithesys

New member
חחח..איזו הודעה פירחונית

ואו...איזה אדם אומנותי... הארי פוטר ושר הטבעות שולטים!!!
חחחח....היו לי כמה אהבות בחיים - האהבה היחידה בינתיים שלא היתי צריך לדכא זו האהבה למוזיקה ...
... ולא..לנסות לשכוח מישהו זה לא דבר נחמד....בגלל שרוב הסיכויים שהוא כנראה לא הומו..הייתי מציע לך להתרחק ממנו כמה שאפשר..למרות שאני יודע שזה כמעט בלתי אפשרי.... מטאל ואירווייון לאו דווקא סותרים אחד את השני (ע"ע hard rock hallelujah). בכל מקרה תהנה!!! איגור
(אגב בן 20 מנצרת עילית)

למעלה